VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Μαλλον ειμαστε ''οτι ναναι'' , να μας διαγραψετε .........
http://www.thehighernote.com/blog/2012/12/20/mola-mola-caused-a-buzz-in-munich/Αυτά γράφτηκαν στα Grimm...
Δεν έχουν σχέση με τα nCore.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη!
Μόνο "χονδρική" τα δίνουν σαν μοντούλες .Απο που τα αγοραζετε τα boyoho ?
Τα Ice ακούγονται σαν ένας επιδέξιος γίγαντας με βελούδινα πρίμα, τα Hypex σαν μη ενισχυτής, πολύ (για να μην πω εντελώς...) αέρινα, πολύ ανθρώπινα, δίνουν την αίσθηση του ξεκούραστου και μιας ά-ν-ε-σ-η-ς που δεν θα δώσει άλλος ενισχυτής. Τελεία.Δεν κατέχω την τέχνη οπότε δε νομίζω ότι μπορώ να συναρμολογήσω μόνος μου ενισχυτή. Είμαι πολιτικός μηχανικός και δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με τέτοια ζητήματα κατασκευής, μόνο δρόμους έχω κατασκευάσει ως τώρα. Βέβαια με διάβασμα όλα γίνονται αλλά σίγουρα χρειάζεται διάβασμα της σωστής ύλης, αρκετός χρόνος και βέβαια δοκιμές που ενέχουν το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μιας και δε βιάζομαι όμως λέτε να το προσπαθήσω? (το διάβασμα εννοώ)...
Σίγουρα χρειάζομαι περισσότερες γνώσεις για να σας θέσω περισσότερες ερωτήσεις. Απ' ότι καταλαβαίνω όμως θα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει ένας τελικός ενισχυτής από έναν ολοκληρωνένο. Επιθυμία μου θα ήταν ένας balanced τελικός ! Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Απο προσωπική εμπειρία και μόνο με 1500€ φτιάχνεις ενα σετ Ncore και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα λεφτά που να πλησιάζει καν σε απόδοση .Δεν κατέχω την τέχνη οπότε δε νομίζω ότι μπορώ να συναρμολογήσω μόνος μου ενισχυτή. Είμαι πολιτικός μηχανικός και δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με τέτοια ζητήματα κατασκευής, μόνο δρόμους έχω κατασκευάσει ως τώρα. Βέβαια με διάβασμα όλα γίνονται αλλά σίγουρα χρειάζεται διάβασμα της σωστής ύλης, αρκετός χρόνος και βέβαια δοκιμές που ενέχουν το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μιας και δε βιάζομαι όμως λέτε να το προσπαθήσω? (το διάβασμα εννοώ)...
Σίγουρα χρειάζομαι περισσότερες γνώσεις για να σας θέσω περισσότερες ερωτήσεις. Απ' ότι καταλαβαίνω όμως θα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει ένας τελικός ενισχυτής από έναν ολοκληρωνένο. Επιθυμία μου θα ήταν ένας balanced τελικός ! Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
http://www.c-markaudio.com/index.aspx?menuid=24&type=introduct&lanmuid=109&language=enΣε ποιές εταιρείες pa?
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη!![]()
Δεν κατέχω την τέχνη οπότε δε νομίζω ότι μπορώ να συναρμολογήσω μόνος μου ενισχυτή. Είμαι πολιτικός μηχανικός και δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με τέτοια ζητήματα κατασκευής, μόνο δρόμους έχω κατασκευάσει ως τώρα. Βέβαια με διάβασμα όλα γίνονται αλλά σίγουρα χρειάζεται διάβασμα της σωστής ύλης, αρκετός χρόνος και βέβαια δοκιμές που ενέχουν το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μιας και δε βιάζομαι όμως λέτε να το προσπαθήσω? (το διάβασμα εννοώ)...
B&O ICEpower 125ASX2 --- Ghent A200XR(Pro) Dual Mono 550w x 2/ch
![]()
http://app.audiogon.com/listings/so...no-550w-x-2-ch-2013-05-01-amplifiers-shanghai