Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Εάν έχεις απαντημένο τι είναι reference και τι παίζει καλά έχεις και την απάντηση μόνος σου .Δηλαδή εαν έχεις εναν reference transistor προενισχυτή... θα παίξουν καλύτερα τα παραπάνω??
Πίστευε και μη ερεύναΕσύ πάλι γιατί ρωτάς?
Αφού σε άλλον τα έδωσα....
Δεν πιστεύω να..........
Η τρισκατάρατηΚοίτα να δεις τι περιγραφή πέφτει για να αποφύγουν το όνομα Metric.![]()
Η αλήθεια είναι πως την λιγουρεύομαι το ξέρεις.Η τρισκατάρατηείναι λίρα 100 οχι γιατί είναι καλό dac αλλά γιατί προσφέρει τεράστιες δυνατότητες να κάνεις πολλά πράγματα σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή για τα δεδομένα του hi-fi .
![]()
Μωρέ γλιτώνει το μηχανάκι που δεν έχει πέσει στα χέρια μου...Αν αναλογιστείς οτι μπορείς να στήσεις Grim concept χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει.....![]()
εσυ παλι εισαι κ..πειραγμενος ορθολογιστης....να σε πιστευουμε??χαχαχα!!Εγώ πάντως με Weiss ή metric χωρίς προ και με room correction, χωρίς 6 db στα χαμηλά, δεν μπορώ να ακουσω. Οποια αξία και αν έχει αυτό που γράφω για κάποιον άλλο.
Με τι προ παίζεις?Εγώ πάντως με Weiss ή metric χωρίς προ και με room correction, χωρίς 6 db στα χαμηλά, δεν μπορώ να ακουσω. Οποια αξία και αν έχει αυτό που γράφω για κάποιον άλλο.
Χωρίς προ. Η παρεμβολή προ ζωντανεύει τα πράγματα. Χωρίς προ, νομίζω πρέπει κανείς να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένος να παιξει με eq, ειδικά σε χαμηλές εντάσεις.Με τι προ παίζεις?
Το DLCP θα κάνει την δουλειά της Μετρικ,την ενίσχυση σε τι θα την αναθέσεις.....σε λαμπάτα ;![]()
Αφού κουμπώ(νου)νε απάνω...Μωρέ γλιτώνει το μηχανάκι που δεν έχει πέσει στα χέρια μου...
Μεχρι και τον πρωινό καφέ θα μου τον είχε ετοιμο στις 6.25 ακριβώς...
Καμπύλες,φίλτρα,προενισχύσεις,κρος και μ@λακιες...αυτά θα ήταν το λιγότερο...
Αν και το Grimm γίνεται και χωρίς...,Νcorια,DLCP,και πηγή..