- Reaction score
- 116
Δωρεάν εγγραφη και trial για ενα μηνα.
A worldwide VPN just became the best Netflix accessory everΤο περιεχόμενο το είδατε;
είναι λίγο "φτωχό" ή μου φαίνεται μένα;
Tο περιεχόμενο των ταινιών είναι απλώς τραγικό - λίγες, παλιές οι περισσότερες και κακής ποιότητας. Για τις σειρές δεν έχω άποψη. Όσο για το streaming, να 'ναι καλά τα 4Μbit που δίνει ο ΟΤΕ στην περιοχή - με λίγα λόγια πολύ μέτρια εικόνα (εννοείται πως με 4 Μbits δεν έχεις HD).Το περιεχόμενο το είδατε;
είναι λίγο "φτωχό" ή μου φαίνεται μένα;
Στο Apple TV μπήκεΕξαιρετικά νέα. Να δούμε πότε θα προσθέσουν την εφαρμογή στα μενού τους οι smart τηλεοράσεις.
Υπάρχει κάποιο guide για χρήση στις τηλεοράσεις μας;
https://www.unblock-us.com/how-to-set-up/Υπάρχει κάποιο guide για χρήση στις τηλεοράσεις μας;
Η πιο απλή μέθοδος είναι η αλλαγή του DNS στο router με αυτό που μας δίνει η VPN υπηρεσία (όσες δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο).Υπάρχει κάποιο guide για χρήση στις τηλεοράσεις μας;
Ναι. Το πόσο ακριβώς χαμηλότερες δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και είναι διαφορετική η μείωση σε κάθε περίπτωση. Για κάποιους μπορεί να είναι και στα όρια του μη αισθητού.αν αλλαξουμε τα DNS στο router και οχι μονο στην συσκευη που θελουμε να εχουμε το αμερικανικο netflix, θα εχουμε χαμηλοτερες ταχυτητες ιντερνετ πχ σε download απο nas ή pc;
περα απο τον προφανη τροπο να σβηνουμε και να ξαναβαζουμε τα παλια μας DNS για να εχουμε της ταχυτητες που ειχαμε, μηπως υπαρχει τροπος στα ρουτερ να κανουμε κατι σαν το LOCATION που εχουν τα mac και να αλλαζουμε τα DNS καθε φορα που θελουμε να δουμε πχ αμερικανικο netflix..Το πόσο ακριβώς χαμηλότερες δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και είναι διαφορετική η μείωση σε κάθε περίπτωση. Για κάποιους μπορεί να είναι και στα όρια του μη αισθητού