new klipsch

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: new klipsch

Ναι, από Αγγλία. Θα τις δώσει να πάρει τις Ultima, σαν τις δικές μου. Αν ενδιαφέρεσαι πμ ή τηλ. Κατεβαίνω Αθήνα την Παρασκευή.
εχω παραγγειλει , ειναι καπου αυστρια
μακαρι να τις εχω μεχρι την παραασκευη

Reaction score
5.731
Super Dreadnought παρήγγειλες ή τις Broadside;

Πήρες που πήρες, θα μπορούσες να πας στις Ultima. Είναι από άλλον πλανήτη τόσο η εμφάνιση, όσο και η κατασκευή τους!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: new klipsch

atacama sl 30cm , θα χρειαστω μονο την μια και θα ειναι για αλλου ειδους δουλεια.

Reaction score
5.731
Τις Atacama δεν τις συμπαθώ, σκέτες λαμαρίνες είναι.

Τις χτυπάς με το δάχτυλο και κουδουνίζουν.

Απόλυτα νεκρή βάση μόνο την Partington Ultima έχω δει. Την χτυπάς και είναι πιο νεκρή από τσιμέντο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

oι sl ειναι οι καλυτερες βασεις που φτιαχνει(3 χιλιοστα παχος περιπου)(στις κολωνες)(στα πεδιλα ειναι πιο χοντρα).
Οταν γεμιστουν με atabites γινονται βαριδια.Αν θες πιο πανω πας σε audio magic μασιφ αλουμινιο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και οι αλουμινενιες απο την δανια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ποσο κανουν οι ulti ?
οι ατακαμα εχουν 160 ευρω και αλλα 40 τα atabites.
Και πες τι βαρος εχουν οι ulti στους 50 ποντους να δουμε
1 ποιες ειναι πιο βαριες
2 ποσο βαλιου φορ μανι εχουν και οι 2

Reaction score
5.731
Re: Απάντηση: new klipsch

ποσο κανουν οι ulti ?
οι ατακαμα εχουν 160 ευρω και αλλα 40 τα atabites.
Και πες τι βαρος εχουν οι ulti στους 50 ποντους να δουμε
1 ποιες ειναι πιο βαριες
2 ποσο βαλιου φορ μανι εχουν και οι 2
Συγκρίνεις Fiat με Mercedes. Σίγουρα τα Fiat έχουν καλύτερο value for money.

350 λίρες + μεταφορικά τις δίνει η Partington τις Ultima.

Πέρα από την εξαιρετική τους εμφάνιση, δεν μπλέκεις με γεμίσματα. Είναι ήδη μασίφ. Τις χτυπάς να δεις πόσο νεκρές είναι και πονάει το κόκκαλο του δαχτύλου σου, χωρίς να ακουστεί ο χτύπος. Απόλυτα νεκρές.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Συγκρίνεις Fiat με Mercedes. Σίγουρα τα Fiat έχουν καλύτερο value for money.
μην ξυνεις πληγες με τα αυτοκινητα , .........
350 λίρες + μεταφορικά τις δίνει η Partington τις Ultima.

Πέρα από την εξαιρετική τους εμφάνιση, δεν μπλέκεις με γεμίσματα. Είναι ήδη μασίφ. Τις χτυπάς να δεις πόσο νεκρές είναι και πονάει το κόκκαλο του δαχτύλου σου, χωρίς να ακουστεί ο χτύπος. Απόλυτα νεκρές.
περα απο την εξαιρετικη εμφανιση (σχετικο ) δεν ειναι κατι το τραγικο την ωρα που τις δενεις να χαλασεις 2-3 λεπτα για γεμισμα.
Το αν ειναι ζωντανες ή νεκρες μονο μετα απο τεστ μπορεις να πεις ποια ειναι καλυτερη βαση.

Οσο αφορα τα φιατ (το δικο μου) για την ωρα μετα απο σχεδον 100 χιλ χιλιομετρα δεν εχει μπει πανω του κοπιλια.
Ρωτα κανενα με μερσεντες ποσες βλαβες του εβγαλε.Και διαβασε σε κανα περιοδικο σε τι θεση αξιοποιστιας βρισκεται η μερσεντες.:126:

Reaction score
5.731
Sorry αν σου έθιξα το Fiat. Αντικατέστησε τις μάρκες με άλλες της επιλογής σου. Το νόημα το έπιασες πάντως.

Γιατί να πάρω λαμαρίνες για γέμισμα, από τη στιγμή που η Partington προσφέρει αυτές τις απίστευτες Ultima που είναι ένα σώμα με δικό τους λιωμένο υλικό εσωτερικά, ώστε να είναι απόλυτα μασίφ;

Βρες μου άλλες μασίφ βάσεις, που να μη θυμίζουν σίδερα φυλακής, και να κοστίζουν στο 500ρικο και τις αγοράζω αύριο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν μου εθιξες το φιατ, δεν ειμαι παρεξηγησιαρης.:126:
Αλλες βασεις ? καστομ πολλες σε οτι μορφη θες, με οτι υλικο θες.Αλλα μην βιαζεσαι
φεεεετττττταααααα
θα δεις συντομα καποιες βασεις.Κατσε να μου ερθουν οι αλλες και να τελειωσω με την παραγκα και μετα να δεις βασεις.

Reaction score
5.731
Είδες που δεν υπάρχουν; Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα "καλύτερες" από τις Ultima.

"Καλύτερες" εννοώ:
1. επώνυμο εμπορικό προϊόν (όχι χειροποίητο-custom), με reviews και feedback χρηστών,
2. όμορφο (όχι σίδερα φυλακής ή ογκόλιθος),
3. μασίφ (όχι κούφιοι σωλήνες προς γέμισμα),
4. να κοστίζει μέχρι το 500ρικο.

Επαναλαμβάνω ότι αν υπάρχουν, τις παίρνω αύριο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν σας πουλαμε κυριε:143:
επι των ηχειων τωρα.Το φινιρισμα των νεων κλιπς ειναι μια σκαλα πιο πανω απο τους προγονους του.Τα νεα ποδαρακια αποτελεσματικα , και <ευκολα μιας και τα μπροστινα δεν εξεχουν.Ο ευκολοδηγητος ηχος νομιζω ειναι ενας σοβαρος λογος που η κλιπς ειναι#1 σε πωλησεις.Η αλλαγη των Bass reflex (ανεβασμα ) κανει το μπουμαρισμα του χωρου πιο ελεγχομενη κατασταση σε σχεση με αυτα πουτο ειχαν χαμηλα.
Κατα τα αλλα για τα λεφτα τους αλλα και για πολυ πιο πανω νομιζω ειναι απο τα πιο μαγικα ηχεια, για σινε καταστασεις με ΦΟΥΛ αληθοφανεια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Χαχα, τι μας τον έβαλες αυτόν τον ογκόλιθο με τη συστοιχία από τετράγωνους σωλήνες;

Συγκρίνεται σε ομορφιά με αυτές;
οταν σβηνουν τα φωτα δεν βλεπω καν αν υπαρχουν βασεις στον χωρο:126::144:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Ρε σείς πως το γυρίσατε απ τα ήχεια στις βάσεις(με μια μικρή παρεμβολή αυτοκινητιστικού περιεχομένου);
Άξιοι:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier