new klipsch

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: new klipsch

εδω μιλαμε περσι που ειχε ερθει σπιτι σε κανα μιασαωρο ρειξαμε το ρευμα σε ολη την περιοχη, βυθιση φουλ.Και ηταν και η μερα της γιαρτης μου.(περσι τοτε ειχε γινει η εκθεση).

Reaction score
5.731
Τα RB-81II που άκουσα έχουν απίστευτο έλεγχο στις χαμηλές, χωρίς ίχνος ουράς. Καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Για home cinema, δεν βλέπω τον λόγο για διπλά ή τριπλά γούφερ στα main, σε οικιακό χώρο προβολής.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εχω φωτο στα χερια μου απο τις νεες μοναδες ,απο τον Μαη,
οι μεγαλη διαφορα ειναι εσωτερικα στο σημειο αναρτησης.Αυτο ναι ειναι ολα τα λεφτα.
Ουρες δεν υπαρχουν στα πολυμοναδα, απλα η αισθηση του μεγαλου κωνου ειναι <καπως> κατα τα αλλα , μιας και στην μουσικη τα πραματα ειναι πιο ξεκαθαρα ουρες αν υπαρξουν ειναι μη αποδεκτες.Στο σινεμα απλα λασπωνουν το εργο απο τα σαμπακια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο αφορα τα main , περα απο τα γουφερακια τα <μεγαλα> ηχεια εχουν και μεγαλες κορνες:126:
παραθυρο στα αυτια:126:

Reaction score
5.731
Re: Απάντηση: new klipsch

Πώς δεν υπάρχουν ουρές. Το παλιό RF-82 μπουμπούνιζε. Ακατάλληλο και ανούσιο τόσο για μουσική όσο και για ταινίες.

Reaction score
5.731

Μεγάλες κόρνες έχουν και τα Heresy, τα οποία δεν αλλάζω. Τόσο επειδή είναι τρικάναλα, όσο και για τη sealed υλοποίησή τους.

Reaction score
150
Τα RB-81II που άκουσα έχουν απίστευτο έλεγχο στις χαμηλές, χωρίς ίχνος ουράς. Καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Για home cinema, δεν βλέπω τον λόγο για διπλά ή τριπλά γούφερ στα main, σε οικιακό χώρο προβολής.

Το λόγο δεν τον βλέπεις τον ακούς! Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα μεγάλα συστήματα έχουν από 12" και πάνω.

Φυσικά τα κόβουν γύρω στους 45 κύκλους στο κρος και στη ρύθμιση στους 60 κύκλους κι απο εκεί και κάτω αναλαμβάνουν τα σαμπ τα οποία στα πολύ σοβαρά συστήματα μπορείς να τα έχεις κι ανεξάρτητα από το LFE αλλά πάμε σε υπερβολές τις οποίες σκοπεύω να κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Τα επόμενα μου ηχεία για Home Cinema απαγορεύεται να έχουν κάτω από 2 Χ 12" το καθένα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν θες παντως ορυλα ή ψυχοθεραπευτη μου λες.Μεχρι ευχαλαια κανει :143:
κουφαλογο ε κουφαλογο
στο τελος σε βλεπω να σε βαζουμε σε καμμια καμπινα με 200 25ιντσα να την βγαζεις για οσοα θα ζεις:143:

Reaction score
30.391

ΡΕ δε σούπα μην μου τον αγριεύεις !!!! γαμωτ.....
Κάτσε και συ ρε βλαμένε , χαλάρωσε λιγάκι.

Reaction score
5.731

Ξέρω τι κάνουν τα μεγάλα main. Τη δεκαετία του '90 ήμουν σε dedicated με δύο Cerwin-Vega VS15 για main (15ιντσα) και δύο VS-12 (12ιντσα) για surround. Με sub δύο 18ιντσα Earthquake Balls.

Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι o ήχος του φίλου μου με RB-81II και RT-10d, στημένα σε οικιακό χώρο, είναι πολύ πολύ καλός, με σφιχτό χαμηλό και μεσοϋψηλές με απίστευτη ανάλυση και αληθοφάνεια.

Πριν με RF-82 ο ήχος του ήταν μόνο για πάρτι. Μπουμ-μπουμ κι άγιος ο Θεός. Σε χρήση home cinema τα RB-81II τα βάζουν κάτω τα προηγούμενα δαπέδου σε όλους τους τομείς, έχοντας πολύ καλύτερο έλεγχο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

να και τα νεα γουφερακια των σαμπ , επιπεδα πλεον

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

να και τα νεα γουφερακια των σαμπ , επιπεδα πλεον
Δεν εμφανίζονται καθότι οι φωτογραφίες υπάρχουν στο mail σου.
Στείλε μου τις ή βάλε τις μέσω phtobucket .

Reaction score
5.731
Προσοχή με τα νέα Klipsch σειράς Reference V. Έχουν πλησιάσει πολύ στα Palladium και είναι απαιτητικά στα συνοδά τους. Οι κόρνες της νέας σειράς θα "φωνάξουν" εύκολα. Απαιτείται γλυκόηχος ενισχυτής.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παντα τα κλιπς ηταν απαιτητικα στα συνοδα τους, αλλιως ακους τις καραμουζιλες των ενισχυτων.Κατα τα αλλα και αλλες κορνες καπως ετσι παιζουν.....

Reaction score
5.731
Τα ηχεία της νέας σειράς Reference V είναι πολύ πιο απαιτητικά από εκείνα της προηγούμενης σειράς.

Η σειρά IV συγχωρούσε, η νέα σειρά όχι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier