NextGen.gr

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Αν δεν συμφωνούμε με την προσπάθεια αυτή καλό είναι να το λέμε ειλικρινά. Αν πάλι έχουμε ενδοιασμούς, καλύτερα να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Δεν συμφωνώ με οποιαδήποτε προσπάθεια φανατικών της μιας μεριάς, να διαφημίζουν ότι έχουν "ανεξάρτητο" forum-εφημερίδα ή δεν ξέρω τι , με κόσμο να ενημερώνετε και να προσφέρει σε αυτό , και ταυτόχρονα να περιμένουν ότι δεν θα τους ρωτήσει κανείς τίποτα.

Η ερώτηση που έκανα ξεκαθαρίζει απλά κάποια πράγματα ,και τους δίνει την ευκαιρία να απαντήσουν ειλικρινά.
Ελπίζω να έχετε και εσείς την ίδια γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα τελικά , και αν όχι παρακαλώ πέστε μου από περιέργεια τι θα έπρεπε να έκανα διαφορετικά.

Reaction score
62
Ρε Blizard κατάλαβε ότι ο καθένα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Και ποιός είσαι εσύ να κρίνεις ποιός είναι αντικειμενικός και ποιός όχι? Δηλαδή, επειδή εσύ γράφεις στο myps3.gr κι εγώ δεν γουστάρω π.χ τη sony, πρέπει να εισηγηθώ να σε banάρουν?? Τέλειωσέ το τελος πάντων κι, αν δεν σου αρέσει, μην ασχολείσαι.

Reaction score
0
τόλμα να πεις ότι έχω άδικο και δεν υπάρχουν ακραία φανατικοί xbox360 admin, σε site που έχει και ps3forum-news
Έχεις άδικο. Αλλά και ο ίδιος ο Χριστός παρέα με όλους τους αγίους να έρθουν να στο πούν δεν θα το παραδεχτείς.

Θα ήθελα εκ μέρους του www.avsite.gr να εκφράσω τις ευχές μου για καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια του www.nextgen.gr

Όσα περισσότερα φόρα και όσες περισσότερες φωνές τόσο καλύτερο για όλους τους Έλληνες Καταναλωτές!

Λυπάμαι πολύ φυσικά γιατί σε ένα θέμα ανακοίνωσης μιας καινούργιας προσπάθειας γίνεται μία συζήτηση που, το λιγότερο, δεν είναι ευγενική απέναντι στο www.nextgen.gr.

Αν δεν συμφωνούμε με την προσπάθεια αυτή καλό είναι να το λέμε ειλικρινά. Αν πάλι έχουμε ενδοιασμούς, καλύτερα να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.

Πάντως www.avsite.gr εύχεται ειλικρινά καλή επιτυχία στο www.nextgen.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Σε ευχαριστώ κ. Ακρατόπουλε και εγώ εκ μέρους των ιδιοκτητών. Τέτοιες πολιτισμένες αντιδράσεις σαν την δικιά σου περίμενα και όχι να φάει ένα Site κράξιμο προλειπτικά.

Αν συντρέξει λόγος ποτέ εδώ θα είμαστε να το δούμε. Πάντως χαίρομαι που οι φωνές της λογικής πνίγουν την μία παράλογη.

Ενας βρε φίλε είχε διλώσει ότι χαλάει το ps3 forum για να "εκδικηθεί"... ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει θέμα, ο ίδιος είναι αρκετά αξιοπρεπής και δεν θα έλεγε ποτέ αυτό που λές εσύ.

Άλλο οι χρήστες που γράφουν σε forum βρε φίλε και άλλο οι ιδιοκτήτες.... και μερικοί από τους οποίους ποτέ δεν έκρυψαν ότι είναι αυτό που λέω ώστε να κρίνω εγώ κάτι.

Και επειδή βαρέθηκα, όπως θα ρώταγα για μια εφημερίδα που έχει κοματόσκυλα ιδιοκτήτες και πλασάρεται σαν ανεξάρτητη , ρωτάω και για το forum... δεν είναι πληρωμένη διαφήμιση και δεν έπρεπε να έχετε κανένα πρόβλημα.
Και αν τυχών έχετε για κάποιο λόγο αδιαφορώ... θεωρώ ανήθικο να έκανα σαν να μην έχω ιδέα , και τις όποιες πιέσεις και βρισιές για αυτό που κάνω τις έχω γραμμένες παιδιά.
Ποιός σε πιέζει ρε Blizzard; Ο πρωθυπουργός;

Reaction score
0
Ενας βρε φίλε είχε δηλώσει ότι χαλάει το ps3 forum για να "εκδικηθεί"... μάλλον δεν γνωρίζεις οπότε ρώτα .
Πραγματικά δεν υπάρχει θέμα, και ο ίδιος μάλιστα είναι αρκετά αξιοπρεπής και δεν το αρνηθηκε.

Ρε Blizard κατάλαβε ότι ο καθένα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Και ποιός είσαι εσύ να κρίνεις ποιός είναι αντικειμενικός και ποιός όχι? Δηλαδή, επειδή εσύ γράφεις στο myps3.gr κι εγώ δεν γουστάρω π.χ τη sony, πρέπει να εισηγηθώ να σε banάρουν?? Τέλειωσέ το τελος πάντων κι, αν δεν σου αρέσει, μην ασχολείσαι.
Άλλο οι χρήστες που γράφουν σε forum βρε φίλε και άλλο οι ιδιοκτήτες.... και μερικοί από τους οποίους ποτέ δεν έκρυψαν ότι είναι αυτό που λέω ώστε να κρίνω εγώ κάτι.

Και επειδή βαρέθηκα με το θέμα και δεν πάει άλλο, όπως θα ρώταγα για μια εφημερίδα που έχει κοματόσκυλα ιδιοκτήτες και πλασάρεται σαν ανεξάρτητη , ρωτάω και για το site... δεν έκαναν πληρωμένη διαφήμιση και δεν έπρεπε να έχετε κανένα απολύτος πρόβλημα.
Και αν τυχών έχετε για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει απλά αδιαφορώ... θεωρώ ανήθικο να έκανα σαν να μην έχω ιδέα , και τις όποιες πιέσεις και βρισιές για ότι είπα εδώ τις έχω γραμμένες κανονικά παιδιά.

The end

Edit: τελικά δεν ήταν ακριβώς το τελος... :)
Ποιός σε πιέζει ρε Blizzard; Ο πρωθυπουργός;
Απλά κάποιοι με βρίζουν και περνάνε έτσι αυτά, άλλοι κάνουν αστειάκια, λένε και κάτι περίεργα 1-2 mod στο τέλος , σου δίνουν δηλαδή μια έντονη εντύπωση ότι είπες κάτι λάθος και θα έπρεπε να το κρύψεις την επόμενη φορά !!!
Ισως είναι ιδέα μου αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα όπως εξήγησα.

Reaction score
1
Εγώ, πάντως, βρήκα το "Υπουργός Πληροφοριών Sony" πολύ καλόγουστο και με σωστή δόση χιούμορ :-D

(Θα ήταν καλή ιδέα να εφαρμοστεί κι εδώ!)

blizard, το χαμόγελο ωφελεί σοβαρά την υγεία! Δεν είναι ανάγκη να είσαι σφιχτός παντού και πάντα :cool_4:

Reaction score
0
Είπα ξεκάθαρα ότι δε το ήθελα για να δω πως θα αντιδράσουν αν θα το βγάλουν ή θα το κρατήσουν.

τεσπα, αυτό και τέλος από εμένα ... γιατί το παρακάναμε τώρα.

Reaction score
62
Είπα ξεκάθαρα ότι δε το ήθελα για να δω πως θα αντιδράσουν αν θα το βγάλουν ή θα το κρατήσουν.

τεσπα, αυτό και τέλος από εμένα ... γιατί το παρακάναμε τώρα.
Έτσι. Στο κάτω κάτω έχουμε όλοι ένα μεγάλο κοινό. Την αγάπη για τα παιχνίδια. Πιό σημαντικά είναι τα κοινά, παρά οι διαφορές. Δεν νομίζεις??:cool_4:

Reaction score
5
Ρε γιατί ο blizard μου θυμίζει τον HV; Να...το 'τούτο' του...

Reaction score
19
Μπα, δεν είναι ο ίδιος. Τους γνωρίζω και τους δύο από άλλο forum (insomnia).

Δυστυχώς είναι δύο :crazy_3:

Reaction score
0
Έχετε πιεί τίποτα παραπάνω βρε παιδιά ? τι κάθεστε και λέτε τώρα ???

Reaction score
0
Ρε blizard, το γεγονος οτι ειναι ο p3tran στην ομαδα σε εχει πειραξει τοσο πολυ? Και ας πουμε οτι ειναι fanboy, ωραια? Το προβλημα ποιο ειναι? Ας πουμε οτι ολοι ειμαστε fanboys, το προβλημα ποιο ειναι? Σου εσβησε κανενας ποστ σε οτι αφορα το PS3? Σου ειπε κανενας τιποτα?

Αυτο που ζητας ειναι παραλογο, αν οχι αστειο. Εγω θα προτιμουσα να σε κανω ban και να ησυχασω μια και καλη απο σενα, παρα να σου πουμε "ελα καλε μου blizard, οχι μωρε, δεν θα σου πει κανενας τιποτα, ναι, το site μας εχει 10 fanboys για διαχειρηστες αλλα θα ειναι καλα παιδια μαζι σου". Που τα εχεις δει αυτα τα καραγκιοζιλικια ρε?

Το IGN απαιτω να μου στειλει σε pdf προσυμφωνο οτι αν πω κατι κακο για το Playstation 3 να μην με κανει ban. Τους εστειλα email και περιμενω απαντηση.

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

κοψε τις μπουρδες αλλιως σταματα τη γη και κατεβα.

τελευταιο μου ποστ επι του θεματος, προσωπικα ντρεπομαι που καθομαι και απαντω εδω και διαταρασσω την ηρεμια αυτου του υπεροχου site. Χρηστο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ζητω συγνωμη απο εσενα αλλα και απο ολους τους αλλους που εχουν υποστει αυτη τη τραγελαφικη κατασταση.

Reaction score
164
Predator, αφού ευχηθώ και σε σένα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία, θα ήθελα να διορθώσω μια παρατήρηση που έκανες στο forum το nextgen:
Ο Blizard δεν είναι fanboy. Είναι funboy. Τέτοιο γέλιο, καιρό είχαμε να ρίξουμε! :happy_5:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.900
Αχ αυτός ο φανατισμός! :crazy_1:

Υπάρχει παντού.
Εδώ δε μπορούσα να κατανοήσω πλήρως τον θρησκευτικό, τον εθνικό, τον αθλητικό!
Τώρα έχουμε φανατισμό και στις κονσόλες...
Έχω PS3 και XBOX και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπερασπιστώ ένα από τα 2. Το καθένα βγήκε για έναν κοινό λόγο, για τη διασκέδασή μας (και για να βγάζει λεφτά η SONY και η Microsoft, ώστε να τους συμφέρει να μας παρουσιάσουν νέες εκδόσεις).
Κάθε κονσόλα από τις 2 έχει υπέρ και κατά, πολλά από τα οποία είναι υποκειμενικά. Γιατί πρέπει τώρα να βγάλουμε νικητή δεν καταλαβαίνω...
Πήρα το PS3 επειδή ήταν καινούργιο και με εντυπωσίασαν κάποια χαρακτηριστικά του. Και δεν είμαι ικανοποιημένος από τα παιχνίδια που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής (για τα δικά μου γούστα), ούτε από την υποστήριξη αρχείων video, αλλά δε γκρινιάζω.
Αν αύριο βγάλει η Microsoft το νέο XBOX και μου αρέσει πιθανώς να το πάρω. Δεν έχω κόλλημα με κάποιο. Κονσόλες είναι, δεν είναι νύφες! :happy_5:

Reaction score
0
Σωστός ... το παρακάτω δεν είναι σε αυτό το κλίμα βέβαια , αλλά αφού τα είπαμε όλα εδώ, δεν πειράζει και ένα τελευταίο.
Ρε blizard, το γεγονος οτι ειναι ο p3tran στην ομαδα σε εχει πειραξει τοσο πολυ? Και ας πουμε οτι ειναι fanboy, ωραια? Το προβλημα ποιο ειναι? Ας πουμε οτι ολοι ειμαστε fanboys, το προβλημα ποιο ειναι? Σου εσβησε κανενας ποστ σε οτι αφορα το PS3? Σου ειπε κανενας τιποτα?

Αυτο που ζητας ειναι παραλογο, αν οχι αστειο. Εγω θα προτιμουσα να σε κανω ban και να ησυχασω μια και καλη απο σενα, παρα να σου πουμε "ελα καλε μου blizard, οχι μωρε, δεν θα σου πει κανενας τιποτα, ναι, το site μας εχει 10 fanboys για διαχειρηστες αλλα θα ειναι καλα παιδια μαζι σου". Που τα εχεις δει αυτα τα καραγκιοζιλικια ρε?
Θα μπορούσες να πεις απλά από την αρχή κάποια που είπες τώρα ... και ότι γνωρίζεις το πρόβλημα, ότι δεν θα τον έχετε να κάνει κουμάντο στο ps3 forum, ότι δεν είναι όλοι εκεί έτσι, ότι θα παίρνετε μαζί αποφάσεις , να μίλαγε ο ίδιος και να έλεγε κάτι σοβαρό για να δούμε ότι δεν θα κάνει τα ίδια, και τέλος πάντων οτιδήποτε θα έδειχνε ότι σέβεστε λίγο τον κόσμο που θα πάει εκεί, δικιά σας η επιλογή.

Και τώρα που σου είπα τι θα μπορούσες να κάνεις , είναι ευκαιρία να ενημερώσω όλους τους Mod που το έχουν ξεχάσει, ότι οι users δεν είναι ζώα για να παίζετε μαζί τους στο κάθε forum σας, ξεκαβαλίστε το καλάμι που δυστυχώς πάει μαζί με την θέση για τους περισσότερους και δείτε τα αυτονόητα.

Με λίγα λόγια ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ , προσγειωθείτε και φερθείτε σαν άνθρωποι προς ανθρώπους και όχι σαν mod προς πρόβατα , καλό θα σας κάνει.
(το παραπάνω είναι μια φιλική προσφορά μου προς όλους τους moderators-administrators κλπ … παρακαλώ να μην πεταχτούν να τους υποστηρίξουν φίλοι-γνωστοί-τσιράκια ή δεν ξέρω τι , δεν έχει νόημα... ακόμα και λάθος να έχω κάπου ,κακό δεν κάνει να τα ακούσουν λίγο, έστω προληπτικά.)

Reaction score
0
Σε ευχαριστουμε blizard για το σεμιναριο για του πως πρεπει να φερομαστε στα μελη μας, σου υποσχομαστε οτι θα τηρησουμε αποκλειστικα τις γραμμες που μας υπεδειξες.

Μηπως εσυ θα επρεπε να κανεις κανενα σεμιναριο στον εαυτο σου του πως πρεπει να φερεσαι σε εναν ιστοτοπο που σε φιλοξενει και να μην το παιζεις Υπουργος? Περα απο Υπουργος ομως εισαι και προστατης, κατι σαν τσοπανης που μαζι με το τσοπανοσκυλο του προστατευει τα προβατα απο τη σφαγη.

Και επειδη Υπουργοι που να προστατευουν τον απλο πολιτη -στη δικια μας περιπτωση τον χρηστη- δεν υπαρχουν μας εισαι περιττος. Κατα βαθος βεβαια αυτο γινεται, και επειδη σχεδον ολη η Ελλαδα γελαει με τους Υπουργους, αυτη τη στιγμη γελανε ολοι μαζι σου.

Εγω φιλε blizard αν ειχα προβλημα με καποιον που ανοιγει ενα site, πολυ απλα δεν θα παταγα. Δεν θα καθομουν απο εδω και απο κει σαν τη Κατινα να γραφω αρλουμπες παιζοντας το προφεσορας ουτε θα προκαλουσα δυσφημηση. Αλλα εσυ εισαι τοσο :crazy_1: που δεν καταλαβαινεις οτι η καλυτερη διαφημηση ειναι η δυσφημηση στην ολη περιπτωση.

Παρακαλω ΟΛΟΥΣ τους διαχειρηστες μεγαλων Gaming Sites να διωξουν ολους τους editors/admins για το Xbox 360 ωστε να μην υπαρχει καμμια κοντρα με τους PS3. Playstation 3 FTW! Αστεια πραγματα. Αν δεν τους διωξει τουλαχιστον να μην γραφουν στο PS3 φορουμ! Να μην υπαρχει αντιπαραθεση ρε παιδι μου, να κανουμε hype μονοι μας!!!

Τις κοψαμε τις μπουρδες blizard, το θεμα ειναι να μαζευτεις και να σταματησεις να λες οτι βλακεια σου κατεβει στο κεφαλι για να δημιουργησεις εντυπωσεις και να ασχολουνται ολοι μαζι σου. Εχεις μεγαλα κομπλεξ αδερφε μου, εμεις δεν φταιμε σε τιποτα.

Στο ινσομνια σε πειρανε στο ψιλο, στο Avsite σε πηρανε στο ψιλο, στο nextgen σε πηρανε στο ψιλο, σε αλλα ποσα δε ξερω. Μαλλον εσυ εχεις το προβλημα και οχι οι αλλοι φιλε μου. Το κακο ειναι οτι ολοι στο λενε αλλα εσυ το χαβα σου, τοσο πολυ γουσταρεις να ασχολουνται ολοι μαζι σου? Μου θυμιζεις το ανηψακι μου που ολη την ωρα κατι θα βρει να κανει για να τραβηξει τη προσοχη των μεγαλυτέρων.

Κομπλεξ FTW!!!!!:happy_4:

Reaction score
0
Mόνο οι πολύ ηλίθιοι με παίρνουν στο ψιλό ... δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν τέτοιοι, αλλά όλοι όσοι έχουν ελάχιστο μυαλό μπορούν να καταλάβουν κάτι παραπάνω.

Και το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτοί που φτιάχνουν site - forum γίνονται mod κλπ απλά για να βγάλουν έτσι όλα τα κόμπλεξ τους ... και αυτό μπορεί να το δεί όποιος έχει μυαλό .
(όχι ότι με νοιάζει δηλαδή... έκανα μια προσπάθεια βέβαια για όποιον καταλάβει αλλά δεν περιμένω και πολλά)

Reaction score
19
Όσοι έχουν ελάχιστο μυαλο, ασχολούνται με άλλα πράγματα στη ζωή τους.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney