- Reaction score
- 62
Περιττό να σας πώ για το πόσο πολύ συμφωνώ με το Χρήστο...
Δεν συμφωνώ με οποιαδήποτε προσπάθεια φανατικών της μιας μεριάς, να διαφημίζουν ότι έχουν "ανεξάρτητο" forum-εφημερίδα ή δεν ξέρω τι , με κόσμο να ενημερώνετε και να προσφέρει σε αυτό , και ταυτόχρονα να περιμένουν ότι δεν θα τους ρωτήσει κανείς τίποτα.Αν δεν συμφωνούμε με την προσπάθεια αυτή καλό είναι να το λέμε ειλικρινά. Αν πάλι έχουμε ενδοιασμούς, καλύτερα να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Έχεις άδικο. Αλλά και ο ίδιος ο Χριστός παρέα με όλους τους αγίους να έρθουν να στο πούν δεν θα το παραδεχτείς.τόλμα να πεις ότι έχω άδικο και δεν υπάρχουν ακραία φανατικοί xbox360 admin, σε site που έχει και ps3forum-news
Σε ευχαριστώ κ. Ακρατόπουλε και εγώ εκ μέρους των ιδιοκτητών. Τέτοιες πολιτισμένες αντιδράσεις σαν την δικιά σου περίμενα και όχι να φάει ένα Site κράξιμο προλειπτικά.Θα ήθελα εκ μέρους του www.avsite.gr να εκφράσω τις ευχές μου για καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια του www.nextgen.gr
Όσα περισσότερα φόρα και όσες περισσότερες φωνές τόσο καλύτερο για όλους τους Έλληνες Καταναλωτές!
Λυπάμαι πολύ φυσικά γιατί σε ένα θέμα ανακοίνωσης μιας καινούργιας προσπάθειας γίνεται μία συζήτηση που, το λιγότερο, δεν είναι ευγενική απέναντι στο www.nextgen.gr.
Αν δεν συμφωνούμε με την προσπάθεια αυτή καλό είναι να το λέμε ειλικρινά. Αν πάλι έχουμε ενδοιασμούς, καλύτερα να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Πάντως www.avsite.gr εύχεται ειλικρινά καλή επιτυχία στο www.nextgen.gr
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Ποιός σε πιέζει ρε Blizzard; Ο πρωθυπουργός;Ενας βρε φίλε είχε διλώσει ότι χαλάει το ps3 forum για να "εκδικηθεί"... ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει θέμα, ο ίδιος είναι αρκετά αξιοπρεπής και δεν θα έλεγε ποτέ αυτό που λές εσύ.
Άλλο οι χρήστες που γράφουν σε forum βρε φίλε και άλλο οι ιδιοκτήτες.... και μερικοί από τους οποίους ποτέ δεν έκρυψαν ότι είναι αυτό που λέω ώστε να κρίνω εγώ κάτι.
Και επειδή βαρέθηκα, όπως θα ρώταγα για μια εφημερίδα που έχει κοματόσκυλα ιδιοκτήτες και πλασάρεται σαν ανεξάρτητη , ρωτάω και για το forum... δεν είναι πληρωμένη διαφήμιση και δεν έπρεπε να έχετε κανένα πρόβλημα.
Και αν τυχών έχετε για κάποιο λόγο αδιαφορώ... θεωρώ ανήθικο να έκανα σαν να μην έχω ιδέα , και τις όποιες πιέσεις και βρισιές για αυτό που κάνω τις έχω γραμμένες παιδιά.
Άλλο οι χρήστες που γράφουν σε forum βρε φίλε και άλλο οι ιδιοκτήτες.... και μερικοί από τους οποίους ποτέ δεν έκρυψαν ότι είναι αυτό που λέω ώστε να κρίνω εγώ κάτι.Ρε Blizard κατάλαβε ότι ο καθένα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Και ποιός είσαι εσύ να κρίνεις ποιός είναι αντικειμενικός και ποιός όχι? Δηλαδή, επειδή εσύ γράφεις στο myps3.gr κι εγώ δεν γουστάρω π.χ τη sony, πρέπει να εισηγηθώ να σε banάρουν?? Τέλειωσέ το τελος πάντων κι, αν δεν σου αρέσει, μην ασχολείσαι.
Απλά κάποιοι με βρίζουν και περνάνε έτσι αυτά, άλλοι κάνουν αστειάκια, λένε και κάτι περίεργα 1-2 mod στο τέλος , σου δίνουν δηλαδή μια έντονη εντύπωση ότι είπες κάτι λάθος και θα έπρεπε να το κρύψεις την επόμενη φορά !!!Ποιός σε πιέζει ρε Blizzard; Ο πρωθυπουργός;
Έτσι. Στο κάτω κάτω έχουμε όλοι ένα μεγάλο κοινό. Την αγάπη για τα παιχνίδια. Πιό σημαντικά είναι τα κοινά, παρά οι διαφορές. Δεν νομίζεις??:cool_4:Είπα ξεκάθαρα ότι δε το ήθελα για να δω πως θα αντιδράσουν αν θα το βγάλουν ή θα το κρατήσουν.
τεσπα, αυτό και τέλος από εμένα ... γιατί το παρακάναμε τώρα.
Nuff Said...:cool_4:Ρε γιατί ο blizard μου θυμίζει τον HV; Να...το 'τούτο' του...
Θα επισκευθώ το insomnia σύντομα...Μπα, δεν είναι ο ίδιος. Τους γνωρίζω και τους δύο από άλλο forum (insomnia).
Δυστυχώς είναι δύο :crazy_3:
Θα μπορούσες να πεις απλά από την αρχή κάποια που είπες τώρα ... και ότι γνωρίζεις το πρόβλημα, ότι δεν θα τον έχετε να κάνει κουμάντο στο ps3 forum, ότι δεν είναι όλοι εκεί έτσι, ότι θα παίρνετε μαζί αποφάσεις , να μίλαγε ο ίδιος και να έλεγε κάτι σοβαρό για να δούμε ότι δεν θα κάνει τα ίδια, και τέλος πάντων οτιδήποτε θα έδειχνε ότι σέβεστε λίγο τον κόσμο που θα πάει εκεί, δικιά σας η επιλογή.Ρε blizard, το γεγονος οτι ειναι ο p3tran στην ομαδα σε εχει πειραξει τοσο πολυ? Και ας πουμε οτι ειναι fanboy, ωραια? Το προβλημα ποιο ειναι? Ας πουμε οτι ολοι ειμαστε fanboys, το προβλημα ποιο ειναι? Σου εσβησε κανενας ποστ σε οτι αφορα το PS3? Σου ειπε κανενας τιποτα?
Αυτο που ζητας ειναι παραλογο, αν οχι αστειο. Εγω θα προτιμουσα να σε κανω ban και να ησυχασω μια και καλη απο σενα, παρα να σου πουμε "ελα καλε μου blizard, οχι μωρε, δεν θα σου πει κανενας τιποτα, ναι, το site μας εχει 10 fanboys για διαχειρηστες αλλα θα ειναι καλα παιδια μαζι σου". Που τα εχεις δει αυτα τα καραγκιοζιλικια ρε?