NextGen.gr

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Όσοι έχουν ελάχιστο μυαλο, ασχολούνται με άλλα πράγματα στη ζωή τους.
Ναι σωστά... ίσως αυτό είναι το θέμα.
Με το αν στα site που συμετέχουν γίνεται προπαγάνδα ή όχι , ασχολούνται μόνο όσοι δεν έχουν μυαλό! και κυρίως στο gaming που είναι απλά για πλάκα, δεν νοιάζετε κανείς πέρα του χαβαλέ.

Reaction score
0
Απάντηση: NextGen.gr

Μα καλά ρε blizard η κατάστασή σου έχει φτάσει στο απροχώρητο...........όπως είπε και ο Χρήστος πιο πάνω αυτό το thread είναι(ήταν) για την ενημέρωση κάποιων(όσοι ενδιαφέρονται) για το άνοιγμα ενός καινούργιου site.........εσύ δεν έχεις το δικαίωμα, ούτε και κανένας άλλος φυσικά να δυσφημίζει το site επειδή είχε/έχει προηγούμενα με κάποιον άλλο(admin/mod/απλό μέλος) και να το μετατρέπει σε μπάχαλο..........ζητώ συγγνώμη από το www.nextgen.gr που αναγκάζομαι να κλειδώσω το thread.:sad:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: NextGen.gr

Μα καλά ρε blizard η κατάστασή σου έχει φτάσει στο απροχώρητο...........όπως είπε και ο Χρήστος πιο πάνω αυτό το thread είναι(ήταν) για την ενημέρωση κάποιων(όσοι ενδιαφέρονται) για το άνοιγμα ενός καινούργιου site.........εσύ δεν έχεις το δικαίωμα, ούτε και κανένας άλλος φυσικά να δυσφημίζει το site επειδή είχε/έχει προηγούμενα με κάποιον άλλο(admin/mod/απλό μέλος) και να το μετατρέπει σε μπάχαλο..........ζητώ συγγνώμη από το www.nextgen.gr που αναγκάζομαι να κλειδώσω το thread.:sad:
+1

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λυπάμαι πολύ που ένα θέμα ανακοίνωσης ενός νέου site κλειδώνεται...

Λυπάμαι ειλικρινά απέναντι στους υπεύθυνους του νέου site που με εντελώς ειλικρινή τρόπο μας ανακοίνωσαν μία νέα προσπάθεια...

Νομίζω ότι έχω και εγώ ευθύνη μιας και ήμουν περισσότερο ανεχτικός από όσο έπρεπε...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.232
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney