No more ΠΜ please!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια σας παρακαλω μην με παρεξηγησετε. :wink:
Ομως καθε βραδυ που επιστρεφω σπιτι μου αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

Με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου για να μπω στο avsite με περιμενει ενας καταιγισμος ΠΜ(προσωπικων μηνυματων) τα οποια πολλες φορες ξεπερνουν τα 40-50.
Καποια δε απο αυτα ειναι ιδιαιτερα μακροσκελη και αφορουν ερωτησεις του στυλ "τι να κανω με οθονη, τι να αγορασω " κλπ κλπ.

Θελω να καταλαβετε πως την ωρα που επιστρεφω ειμαι ιδιαιτερα κουρασμενος και μου ειναι αδυνατον να κατσω να διαβασω ολα αυτα, και κυριως, να απαντησω.

Ηδη εχουν δημιουργηθει παρεξηγησεις με μερικους απο εσας, απλα και μονο επειδη δεν ειχα την δυναμη να διαβασω ενα πμ, η τα εσβησα επειδη μου γεμιζαν την μνημη, η δεν απαντησα.

Θελω λοιπον να σας παρακαλεσω θερμα για τα ακολουθα:

-Εαν εχετε καποιο προβλημα που σας απασχολει, και νομιζετε πως μπορει να το αντιμετωπιζουν και αλλοι, θεσατε το ως ερωτημα στην αναλογη κατηγορια.
-Εαν θελετε να με ρωτησετε κατι σχετικα με τιμες κλπ παρτε με ενα τηλεφωνο.Το τηλ στην εργασια μου ειναι το 210 9010575 και εκει θα με βρειτε τις πιο πολλες ωρες της ημερας.
-Τα πμ του στυλ "κοιτα τι γραφουν για εσενα...εκει" δεν με ενδιαφερουν.Εχω επιλεξει τι να διαβαζω και τι ΟΧΙ! Ας γραφει οποιος θελει οτι γουσταρει.Δεν διαβαζω, δεν με απασχολει, δεν κατεβαινω σε επιπεδο.
-Ας χρησιμοποιουμε τα πμ για λογους που πραγματικα χρηζουν αξιας.Ο καθενας μας ας κρινει ποιοι μπορει να ειναι αυτοι...

Και παλι ζητω να μην θυμωσετε μαζι μου.
Ελατε μονο λιγο στην θεση μου.
Δεν εχω ουτε δεκα μυαλα ουτε 40 χερια.
Και αυτη η καταραμενη μερα εχει μονο 24 ωρες....
Και σας παρακαλω παρα πολυ ας μην υπαρξει παλι παρεξηγηση για κατι που δεν διαβασα....
Ευχαριστω για την κατανοηση. :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis