Nokia: Ν95-8GB

Reaction score
59
Nokia: Ν95-8GB, το πρώτο κινηματογραφικό κινητό!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τα μουσικά κινητά... κυκλοφόρησε στην ευρώπη το πρώτο κινηματογραφικό κινητό (mobile movie), μία νέα κατηγορία την οποία εγκαινιάζει η Νοkia επίσημα με το νέο N95-8GB. Mέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην χώρα μας επίσημα το νέο Ν95-8GB από την ελληνική αντιπροσωπεία της Νοkia. Η νέα συσκευή θα έχει ενσωματωμένη flash μνήμη 8GB, όπου θα περιλαμβάνει ολόκληρη την κινηματογραφική ταινία Spider-Man(TM) 3, συνεργασία της Νοkia με την Sony entertainment. © Κώστας Παπαζαχαρίου (06/11/2007)

Το νέο Ν95-8GB ανήκει στην κατηγορία Ν Series των multimedia computer και περιλαμβάνει: κάμερα 5mp με οπτικά μέρη carl zeiss & φακό tessar, GPS, wifi, 3G, HSDPA, bluetooth, πολύ μεγάλη οθόνη TFT 2.8" QVGA (240x320 pixels), 16 εκ. χρωμάτων.

Το νέο μοντέλο θα έχει λειτουργικό σύστημα Symbian OS v9.2 και user interface s60 3rd Edition, FP 1. Aκόμη θα περιλαμβάνει τις νέες υπηρεσίες Nokia Music Store και N-Gage Games!

Θα ακολουθήσουν και άλλα κινηματογραφικά μοντέλα στο μέλλον... μάλιστα η Nokia μας προτρέπει για το πια κινηματογραφική ταινία θα θέλαμε να δούμε στο επόμενο νέο κινητό αυτής της κατηγορίας.

Πηγη : satleo

Reaction score
19
Δηλαδή εγώ πριν 3 χρόνια με το s100 και 2,8'' QVGA 320x240 τι είχα;
Το -1ο κινηματογραφικό κινητό; )( )(

Reaction score
19
Το Symbian OS δεν είναι της Nokia.
Για την ακρίβεια είναι ίσως η πιο καλοστημένη, διαρκώς εξελισσόμενη και επεκτάσιμη πλατφόρμα για συσκευές smartphone. :prof: :cool_4:

http://www.symbian.com/

Reaction score
2
Το Symbian OS δεν είναι της Nokia.
Για την ακρίβεια είναι ίσως η πιο καλοστημένη, διαρκώς εξελισσόμενη και επεκτάσιμη πλατφόρμα για συσκευές smartphone. :prof: :cool_4:

http://www.symbian.com/
Ε, όχι και δεν είναι της Nokia! Αν δεν ήταν αυτή από πίσω να το στηρίζει, πώς θα την έβγαζε η Symbian κόντρα στη Μικρομαλακή; Με το UIQ της SonyEricsson που πουλάει ψίχουλα;

Reaction score
4
καλα ολα αυτα.
Υπαρχει καμια καλη βαση τωρα για αυτοκινητο για το Ν95 8G ?
Στα μαγαζια δεν βρισκω κατι που να το χωραει βασικα ...

Θα γδαρθει πανω στο ταμπλο που το ακουμπαω ...
:mad_2:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Nokia: Ν95-8GB

H βεντούζα κάνει, για βάση όμως θα πάρεις την μικρότερη universal για κινητά. Αυτή για PDAs δεν κάνει (δε φτάνει να το σφίξει). Έχω και τις δύο και ξέρω.

Reaction score
4
Προβλημα?
Στις αρχες οταν ανοιγα την ταινια Spider man στο κινητο μου την επαιζε κανονικα.
Τωρα που προσπαθω να την ανοιξω ξανα μου βγαζει ενα μηνυμα ''χωρις κλειδι ενεργοποιησης'' και φυσικα δεν παιζει το βιντεο.

Τι θκατα ειναι αυτο το κλειδι ενεργοποιησης και γιατι μου το βγαζει τωρα ενω στην αρχη απλα παταγα στην ταινια την ανοιγε και την επαιζε ...

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Nokia: Ν95-8GB

Προβλημα?
Στις αρχες οταν ανοιγα την ταινια Spider man στο κινητο μου την επαιζε κανονικα.
Τωρα που προσπαθω να την ανοιξω ξανα μου βγαζει ενα μηνυμα ''χωρις κλειδι ενεργοποιησης'' και φυσικα δεν παιζει το βιντεο.

Τι θκατα ειναι αυτο το κλειδι ενεργοποιησης και γιατι μου το βγαζει τωρα ενω στην αρχη απλα παταγα στην ταινια την ανοιγε και την επαιζε ...
Του player

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Nokia: Ν95-8GB

Έκανες αναβάθμιση λογισμικού; Αν ναι, αυτό φταίει. Αν είχες κρατήσει backup πριν την αναβάθμιση, κάνε restore και θα φτιάξει. Αν όχι, χαιρέτα την (και σβήστη για να μη σου πιάνει χώρο). Άλλη μια πατάτα της Nokia...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Nokia: Ν95-8GB

Έκανες αναβάθμιση λογισμικού; Αν ναι, αυτό φταίει. Αν είχες κρατήσει backup πριν την αναβάθμιση, κάνε restore και θα φτιάξει. Αν όχι, χαιρέτα την (και σβήστη για να μη σου πιάνει χώρο). Άλλη μια πατάτα της Nokia...
Πολυ ωραια ...
Δεν κρατησα back up και εκανα αναβαθμιση. Παει η ταινια πεταξε !!! :mad_3:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Nokia: Ν95-8GB

Δηλαδή εγώ πριν 3 χρόνια με το s100 και 2,8'' QVGA 320x240 τι είχα;
Το -1ο κινηματογραφικό κινητό; )( )(

Και το 2.5+ ετών 7710 μου τι είναι τότε??:crazy_1: :crazy_1: :pc: :pc: :pc:
Και μιλάμε για 3.5" οθόνη!!!!
Και touch screen

Έγχρωμη οθόνη TFTΕυαίσθητη στην αφή (Touch-Screen)Ανάλυση: 640 x 320 pixelsΧρώματα: 65.536 (16-bit)

Και είναι το μόνο κινητό που ακόμα δεν έχω αλλάξει....
Και σε λίγο καιρό θα κλείσει 3 χρόνια!!!:happy_4: :cool_4:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members