Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Reaction score
175
Απάντηση: Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Πολυ ομορφο και σε αψογη τιμη. Μπραβο Γιαννη.

Δεν εχεις αλλες φωτογραφιες; :136:

Reaction score
0
Eπειδή ψάχνω και εγώ να το προπαραγγείλω μπορείς να μου πεις απο που το έχεις παραγγείλει?
Επίσης ξέρεις πότε έρχεται ελλάδα?

Reaction score
51
Απάντηση: Nokia 5800 XpressMusic: Preview

To έχω προπαραγγείλει από κατάστημα φίλης που εμπορεύεται κινητά και που θα μου βρει ευκολότερα το κινητό σε σχέση με τα καταστήματα εταιριών.
Χώρια που στα καταστήματα Vodafone/ Wind/ Cosmote οι «σκέτες» τιμές (χωρίς σύνδεση) είναι μεγαλύτερες από τα Nokia Centers......

Προσπαθώ να κερδίσω και χρήμα και χρόνο.....Για να δούμε....
Χώρια που πολλές εταιρίες (πχ vodafone) καθυστερούν μέχρι να ρυθμιστούν οι νέες συσκευές για vodafone live κλπ (και βάζουν και σήμα στην πρόσοψη που γράφει vodafone...)

Θεωρώ πως το ανώτατο χρονικό όριο θα είναι η 15η Δεκέμβρη (σε 20 μέρες σχεδόν) αλλά ακούγεται έντονα και το 7-8 Δεκέμβρη.

Θα δούμε......

Reaction score
7
Στα χρήματα αυτά είναι πραγματική ευκαιρία και αναμένεται να αυξήσει τον ανταγωνισμό κυρίως στα μοντέλα της σειράς N της ίδιας της εταιρίας. Επιπλέον είναι και Nokia με όλα τα καλά που συνεπάγεται αυτό στην χρήση του αποκλειστικά σαν τηλέφωνο. Αν και ποτέ δεν συμπαθούσα τα κινητά της εταιρίας, αυτή τη φορά η Nokia έφτιαξε μια συσκευή με πολλές δυνατότητες και σωστή τιμή, σε αντίθεση με την υπερεκτιμημένη σειρά Ν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio