Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Reaction score
472
Γιάννηηηηηη..!!!!! :)

Nokia 5800 XpressMusic, out now (and sold out) in Moscow!

Finally, it seems that the wait is over! The very first European 5800 XpressMusic was sold in Moscow, Russia, without annoucements, but with great results.

The first european delivery of 50 Nokia "Tubes" was made yesterday in Moscow, the phones were priced at 15.000 rubles (429 Eur) and, from the time the phone was put on shelves, to the sold-out annouced, only 44 minutes passed.

The store sold 50 phones a little more than half an hour, meaning 1,13 phones sold per minute. The shop staff said they had never seen something like this, even with the iphones, and the most important thing to consider, is that no advertising has been made, nor the launch was annouced by Nokia. The phones, when arrived, were put on display in the shop, that’s all.

Right after this news arrive to Nokia, so they decided to deliver 120 more phones to the store today, to be sold starting from 17:00 today. I guess that they are already sold now

With this strange experiment, it seems that Nokia is willmanage to achieve an outstanding result: to sell, in Moscow and in one week only, more Nokia 5800 than iPhones, without any kind of advertising, and without even annoucing the release date!

Bye bye, Apple!

Reaction score
7
http://www.pizero.net/archives/935 ...από αντικειμενικό :142: Site και με αυτό στο τέλος "Thank you, anonymous informer" ...yeah right!
Έγκυρη πηγή! :137:

Είπαμε άριστο στα χρηματά του αλλά όχι και να το συγκρίνουμε με iPhone...έχει να ανταγωνιστεί ένα άριστο on-line σύστημα διανομής Software (Appstore) και μια οθόνη capacitive multitouch σε συνδυασμό με το άριστο iPhone OS που καταργεί πλήρως τη γραφίδα.

Bye bye iPhone...και όλα αυτά.... στη Ρωσία! :137:

Reaction score
51
Απάντηση: Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Τα 430€ με χαλάσανε.....
Θα το πάρει είδηση η Alpha copy και θα το φθάσει στο Θεό......
Και μετά θα πάρουν τα φρύδια μου......

Reaction score
51

Δεν το ακυρώνω γιατί:

1. δεν με ενδιαφέρει το «κρυφό» qwerty πληκτρολόγιο που απλά παχαίνει το κινητό...
2. δεν με ενδιαφέρει η κάμερα με τα περισσότερα ΜΡ κλπ γιατί δεν τα χρειάζομαι....
3. το Ν97 θα κοστίζει καμιά 700άρα χωρίς λόγο (όπως και όλα τα σειράς Ν)

Σε τελική ανάλυση, αν είναι τόοοοοσο καλό το αγοράζω.....του χρόνου!!!

Reaction score
3

Giovani ένα έχω να σου πω αξίζει και παρά αξίζει είναι η μόνη συσκευή μετά την εμφάνιση του iPhone που μου έκανε διότι έχει ότι και το iphone+αυτά που του λείπουν.Πρίν από το 5800 πέρασα από G1 το οποίο δεν με συγκίνησε αλλά βιάστηκαν να το βγάλουν.Η Νόκια όμως άξιζε τον κόπο να περιμένει ενάμιση χρόνο από την έκδοση του iPhone έτσι ώστε να παραδώσει κάτι το οποίο δεν μου κόλλησε ποτέ και παίρνει τις περισσότερες εφαρμογές από τις είδη υπάρχουσες από την 3th edition.
Κορυφή και σε τιμή από Ισπανία 355 ευρώ!!!
Ακόμη και παρεισαγωγή 450 ευρώ και με Ελληνικά!!!

Reaction score
51

Giovani ένα έχω να σου πω αξίζει και παρά αξίζει είναι η μόνη συσκευή μετά την εμφάνιση του iPhone που μου έκανε διότι έχει ότι και το iphone+αυτά που του λείπουν.Πρίν από το 5800 πέρασα από G1 το οποίο δεν με συγκίνησε αλλά βιάστηκαν να το βγάλουν.Η Νόκια όμως άξιζε τον κόπο να περιμένει ενάμιση χρόνο από την έκδοση του iPhone έτσι ώστε να παραδώσει κάτι το οποίο δεν μου κόλλησε ποτέ και παίρνει τις περισσότερες εφαρμογές από τις είδη υπάρχουσες από την 3th edition.
Κορυφή και σε τιμή από Ισπανία 355 ευρώ!!!
Ακόμη και παρεισαγωγή 450 ευρώ και με Ελληνικά!!!

Γιάννης καλύτερα....... :107:
Διαβάζω τα σχόλιά σου και στο myphone φίλε μου! :126:
Να 'σαι καλά!

Να μη σου πω βέβαια τι φωτιές μου έχετε ανάψει, παλιόπαιδα :138:
Αλλά θα κάνω υπομονή γιατί έχω ήδη «κάβα» τις επιδοτήσεις μου και θα το αγοράσω την 1η μέρα που θα φθάσει Ελλάδα!

Αν δεν σου είναι κόπος, άνοιξε ένα νέο θέμα (με τίτλο Nokia 5800 XpressMusic: Review) και γράψε μας τις εντυπώσεις σου.
Θα ήταν καλό για τα μέλη του AVsite αφού έχεις πλέον την εμπειρία χρήσης αυτού του πολύ καλού κινητού!!

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2009! :107:

Reaction score
51

Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος!! :626:
Ενός μπλε 5800 που αγόρασα το πρωί από το κατάστημα vodafone που το είχα προπαραγγείλει!!! :626:

Τελική τιμή 349€, που είναι άριστη για τις δυνατότητές του!!
Εντυπώσεις-φωτογραφίες σε review αργότερα (=αύριο-μεθαύριο)

Reaction score
51

Τώρα το γκούγκλαρα.Γλυκούλι φαίνεται.Καλορίζικο μαρή
Αντε μεγειες. Περιμενουμε νεα...

Ευχαριστώ παιδάκια!! :107:

Είχε ενέργεια στην μπαταρία του και ψιλοέπαιξα.
Αλλά άδειασε....Θα το φορτίσω ένα 3ωράκι και μετά θα δοκιμάσω και wifi και κάμερα και διάφορα μπλιμπλίκια που έχει.....

Πολύ βολικό στις διαστάσεις και παρ' ότι καινούριο το δουλεύω χαλαρά στο μεγαλύτερο τμήμα του sw......
Πιθανότατα λόγω τις 4χρονης χρήσης του 7710.....

Reaction score
472
Γιάννο για κάνε και ένα update να δούμε πως δουλέυει το backup του...:p

version 11.0.08.112.01 is available..;)

minas

Πισιά
Reaction score
4.432
Κάθισα και διάβασα όλες τις 30-τόσες σελίδες για το 5800 στο myphone.gr και βλέπω ότι πολύς κόσμος έχει προβλήματα. Μου φαίνεται ότι θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω πριν αποφασίσω να το πάρω...

Γιάννη κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο εεε :116:

Reaction score
51

Επιγραμματικά:

+Πολύ βολικό μέγεθος
+Πολύ καλή οθόνη (απόκριση, ανάλυση, χρώματα)
+Άριστο ηχητικά
+Προσεγμένο σαν κατασκευή
+Εύχρηστο μενού, 0 κολλήματα
+Απίστευτη τιμή
+Καλή μπαταρία
+Καλός εξοπλισμός στο κουτί
+Πολύ βολικό το κλείδωμα-ξεκλείδωμα των πλήκτρων στο πλάι αλά MP3p
+Είσοδος mini-Jack οπότε υπάρχει μεγάλη ποικιλία ακουστικών αλλά και «τσάμπα» mini κεραία ραδιοφώνου (κόβεις από χαλασμένα ακουστικά το βύσμα με λίγους πόντους καλώδιο που και εύκολα μεταφέρεται και δουλειά κάνει...)
+Αισθητήρας απόστασης στην ανοικτή ακρόαση
+SD slot στο πλάι (δεν χρειάζεται να βγει μπαταρία)
+Πολύ καλός δέκτης GPS (δέχεται και garmin και ακούγεται και destinator)
+Ευκολότατο στη χρήση wifi, συμπαθητικός Browser (αλλά δεν τον έχω μάθει ακόμα καλά......Αναμονή εδώ.....Άριστος ο mini Opera όπως έχω διαβάσει)
+Πολλά προγράμματα, συμβατότητα και από προηγούμενες γενιές.

-Θέλει λίγη δουλειά στα «ξεκλειδώματα»
-Δεν συνεργάστηκε με το S90 (του 7710) και με κούρασε στην αντιγραφή αρχείων
-Πρέπει να κάνω format για να δέχεται τα πιστοποιητικά των προγραμμάτων (γιατί εγώ και όχι η ΝΟΚΙΑ?)
-Όχι βολική θήκη μεταφοράς
-Στα γυαλιστερά πλαστικά φαίνονται έντονα δακτυλιές......
-1-2 bug στη λίστα ονομάτων (αλλά ξέρω είμαι υπερβολικός...)
-Στο μητρώο κλήσεων εμφανίζεται πάντα το εικονίδιο του κινητού ακόμα κι αν σας κάλεσαν από το νούμερο που στην λίστα επαφών είναι σταθερό

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Nokia 5800 XpressMusic: Preview

Γιάννη κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο εεε :116:
Ελπίζω να σε κάλυψα Μηνά! :107:
Έγραφα όταν έγραψες το μήνυμά σου!

Μη διστάζεις. Η συσκευή είναι υπέροχη και σε συνδιασμό με το κόστος (μόλις 350€) είναι σίγουρα το best value για το 2009!
Εμένα δε με έχει προβληματίσει σε κάτι......
Αλλά ακόμα δεν θα περάσω την V11 (έχω ακόμα την «μαμά» V10)
Δεν είμαι τόσο βιαστικός....
Όταν βγει η V13 πχ που θα διορθώσει τα πάντα, θα την βάλω και θα γλυτώσω την ταλαιπωρία....
Εγώ πάντως δεν έχω τα προβλήματα που διαβάζω στο myphone στο συγκεκριμένο thread......Ίσως να είμαι τυχερός ή απλά φρόνιμος που ακόμα έχω την V10.....:126:

Οφείλω πάντως να πω πως τα παιδιά εκεί (moderators και μέλη) είναι πολύ καλοί στο να δώσουν απαντήσεις και λύσεις! :107:

Reaction score
51

Να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες κάποια στιγμή!
Ίσως αύριο.....
Sorry αλλά έχω μπλέξει με τη δουλειά!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521