NOVA & το φιλαράκι.

Reaction score
0
Καταρχήν να καλησπερίσω το forum είναι το πρώτο μου μνμ στον φορουμ σας. Κατά δεύτερον θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που θα σας ζαλίσω με γελοίες απορίες.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Ένα φιλαράκι (αρκετά κολλητός) μου πουλάει, τον αποκωδικοποιητή της nova τον panasat και το κλασσικό πιάτο (ότι μου λέει σας λέω).
μου τα δίνει 130€, καλή τιμή η μου πιάνει τον κ***ο?

Κατά δεύτερον και στα δυο μπαλκόνια που έχω βλέπω τον ουρανό πεντακάθαρα και ας είμαι στο κέντρο της πόλης (5ος όροφος γαρ) άρα δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Μου είπε για να γλιτώσω έξοδα εφαρμογής θα τον περάσουμε μαζί με την βοήθεια μιας εφαρμογής του iPhone αρκετά μπακαλίστικα αλλά τι να κάνω we trust in mac ;)

Κατά τρίτον μου είπε να βρω πειρατική κάρτα, κόστος απόκτησης 100-130€.

Έχουμε και λέμε, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το εγχείρημα;
Δλδ έγω θα έχω ένα πιάτο της Nova έξω στο μπαλκόνι μου και θα το λειτουργώ πειρατικά για να λαμβάνω το πρόγραμμα της nova χωρίς ελένγχους και ιστορίες? και πόσο πιθανο θα είναι να πάει κάτι στραβά και να βρεθώ στη στενή με μυνήσεις κλπ.

Reaction score
4
Απάντηση: NOVA & το φιλαράκι.

Εγώ τα βρίσκω ακριβά. Με την λογική ότι ο patatasat δεν έχει και μεγάλη αξία....

Για τα υπόλοιπα, αυτό που σου προτείνει είναι παράνομο και δεν μπορεί να συζητηθεί σε αυτό το forum....

Reaction score
7.455
οχι και οχι
οχι μην παρεις τον εξοπλισμο και οχι μην παρεις την καρτα

Reaction score
4.909

Νομίζω πως καινούργιος δεκτης Nova πιάτο μαζί με εγκατάσταση (που περιλαμβανεται στην τιμή) στοιχίζει αυτη την στιγμή 49 ευρώ (με προυπόθεση δωδεκάμηνης συνδρομής έστω στο φτηνότερο υποπακέτο).
Οι κάρτες δεν έχουν πλέον μεγαλο...προσδόκιμο ζωής (περισσότερα απαγορεύονται απο τους κανονισμούς) αλλά και αν ακόμη είχαν, θα τις χρησιμοποιούσες με οποιονδήποτε δέκτη της ελεύθερης αγοράς (που και ο χειρότερος απο αυτούς είναι...σαφώς καλύτερος σε δυνατότητες απο τον απλό δέκτη της Νοβα!)
Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο (και πολλά ειπα...) παρακαλώ μην αρχίσουν τα ΠΜ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, do not touch....:109:

dil

Reaction score
32

ετσι απο περιεργια μπορεις να μας πεις πως λεγεται αυτη τη εφαρμογη του mac???

Reaction score
34

τι αλλο θα ακουσουμε...εγκατασταση με iphone.... τελικα ΕΙΜΑΣΤΕ ο λαος της ΠΑΤΕΝΤΑΣ.... για ονομα.....

Reaction score
2
1) ο δέκτης πολύ ακριβός για αυτά που μπορεί να κάνει κλπ...ο κολητός στον πιάνει κανονικά και με τον νόμο
2) καλή η εφαρμογούλα, αλλά οκ δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα. Δες μόνο το elevation και προς τα που κοιτάζουν τα άλλα πιάτα της γειτονιάς και με λίγο κούνημα θα κεντράρεις..
3) κάρτες ιδίως αυτήν την περίοδο ξεχασέ τις...μάλλον γιαυτό τα ξεφορτώνεται και ο "κολητός"....

εν ολίγης κάνε μια σούμα τα ΟΧΙ και πάνε πες τα και στον φιλαράκο σου.:105:

Reaction score
0

αν εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους ????
Μα καλα ....130 ευρω για ενα πιατο 60 και τον δεκτη της Nova? Απλα να ξερεις οτι αν ψαξεις στα καταστηματα θα βρεις ολοκληρωμενα σετ απο 80 ευρώ .
Με λιγα λογια η αποψη μου ειναι να μην το αγορασεις και ασφαλως μην μπλεξεις με καρτες

Reaction score
4

τι αλλο θα ακουσουμε...εγκατασταση με iphone.... τελικα ΕΙΜΑΣΤΕ ο λαος της ΠΑΤΕΝΤΑΣ.... για ονομα.....
μπορείς να το κάνεις και στο android.

και δεν ειναι και πολυ δυσκολο.εχει απίστευτη ακρίβεια.
εγκατέστησα διπλο lnb με αυτο :105:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος