Nova vs Ote!

Reaction score
834
Η προσωπική μου εμπειρία, μετά από 4 χρόνια χρήσης Νova και άλλα 3 ΟΤΕTV (φουλ πακέτα, αλλά δεν βλέπει κανείς μας αθλητικά στο σπίτι), είναι ότι πρόκειται για απαράδεκτες υπηρεσίες για κάποιον που ψάχνει μόνο κινηματογράφο/ντοκιμαντέρ. Διαρκείς επαναλήψεις (ειδικά ο ΟΤΕ που τον σταμάτησα προ μηνός δεν παίζεται), κακό και παλιό περιεχόμενο κ.ο.κ.

Ενοοείται πως τους έκοψα και τους δύο και πλέον χαζεύουμε μόνο Netflix, αλλά κι αυτό με πολλούς περιορισμούς είτε λόγω χαμηλής ταχύτητας του ΟΤΕ είτε λόγω φτωχού περιεχομένου. Τουλάχιστον όμως πληρώνουμε πολύ λιγότερα και δεν έχουμε καμία χρονική δέσμευση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.090
Στη Nova βλεπω να εχουν μειωθει καπως οι πρεμιερες και μου φαινονται και καπως χειροτερες τωρα τελευταια.
Παρολα αυτα λες οτι υπερεχει του ΟΤΕ?
Στις σειρες?
Στα κινηματογραφικά κανάλια η Nova υπερέχει σαφώς. Και μόνο η αποκλειστικότητα της Nova με την Sony Pictures είναι ενδεικτική.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Εγώ διαθέτω το Full πακέτο της NOVA. Μπορώ να πω ότι στα αθλητικά υστερεί κάπως. Βέβαια το ότι έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι μεγάλο αβαντάζ..Στα ξένα πρωταθλήματα υπερτερεί ο ΟΤΕ. Απο την άλλη όμως στη NOVA γυρίσανε 4-5 κανάλια του Novasport σε HD και παράλληλα άλλα 4-5 αθλητικά κανάλια σε HD.
Από την άλλη στο κινηματογραφικό και ντοκιμαντέρ περιεχόμενο είναι ασύγκριτη...Υπερέχει σε όλα και ειδικά με τα 4 πλέον Novacinema HD... επίσης παρέχει και το εξαιρετικό NovaGo με πολύ ωραίο πρόγραμμα και πλήρης κάλυψη μέσω internet.

Συνολικά 19 κανάλια HD στο Full pack... Εγω τώρα στο πακέτο 3play που έχω σπίτι μαζί με Forthnet VDSL 50 Mbit (μετρημένα 46 Mbit Down / 4,7Mbit Up) και απεριόριστα κινητά, σταθερά και διεθνή και τη full Nova, δίνω περίπου 55 ευρώ...

Reaction score
834
Εγω τώρα στο πακέτο 3play που έχω σπίτι μαζί με Forthnet VDSL 50 Mbit (μετρημένα 46 Mbit Down / 4,7Mbit Up) και απεριόριστα κινητά, σταθερά και διεθνή και τη full Nova, δίνω περίπου 55 ευρώ...

Είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος με τέτοιες ταχύτητες... Σήμερα κλείνουμε 12 ημέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ, ευγενική προσφορά του λατρεμένου ΟΤΕ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
ναι , αυτο μπορώ να το διαβεβαιώσω...είμαι ευτυχισμένος με το internet και τις ταχύτητες του γιατί μου χρειάζονται και για τη δουλειά μου, όπου μετά το γραφείο συνεχίζω σπίτι.
Τώρα 12 μέρες χωρίς επικοινωνία...πολλές είναι... οπτική ίνα βάζουν ή βλάβη είναι?

Reaction score
834
Βλάβη, η οποία έχει αφήσει ένα ολόκληρο χωριό χωρίς τηλέφωνο. Σκέφτομαι τις γιαγιάδες και τους παππούδες που μένουν μόνοι, χωρίς κινητά, τι θα κάνουν σε περίπτωση ανάγκης και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μάλλον θα πάω στον εισαγγελέα σήμερα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
κάτι πρέπει να κάνεις... δεν γίνεται να μην μπορούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα για 12 μέρες....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.090
Καλά, στα αθλητικά υστερεί ..."κάπως" η Nova, δεν το λες. Με μηδενική παρουσία στα μηχανοκίνητα, χωρίς Champions League, Europa League και ΝΒΑ, δεν είναι "κάπως".

Προφανώς βέβαια η κάθε πλατφόρμα μπορεί να ελκύει συνδρομητές με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα εγώ που δεν βλέπω ταινίες από τα δορυφορικά, κρατάω τη Nova μόνο για ένα αγώνα της Superleague κάθε Σαββατοκύριακο. Μου στοιχίζει ακριβά η ομάδα...:D

Τώρα που το σκέφτομαι, φθηνότερα θα μου ερχόταν ένα διαρκείας VIP. :roflmao:

Reaction score
834
Είναι τέτοιος ο μηχανισμός υποδοχής και διαχείρισης βλαβών του ΟΤΕ που στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Άπαξ και δηλωθεί η βλάβη στο 13888 δεν μπορείς ούτε καν να επικοινωνήσεις με εκπρόσωπο της εταιρείας για τον αριθμό που έχει το πρόβλημα - το σύστημα σε βγάζει σε αυτοματοποιημένο μήνυμα που λέει ότι "θα σας ενημερώσουμε μόλις η βλάβη αποκατασταθεί". Στα δε e-mail μπορεί να κάνουν και 3 μήνες να απαντήσουν (ο χρόνος είναι πραγματικός, δεν υπερβάλλω).

Από την άλλη, η τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ Τρίπολης, δεν απαντά ποτέ και σε κανένα τηλέφωνο. Οπότε μένει μόνο η λύση του εισαγγελέα, την οποία για ευνόητους λόγους, είμαι σκεπτικός στο αν πρέπει να χρησιμοποιήσω.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
πιστεύω ότι αν ψάξεις να βρεις κάποιο απευθείας τηλέφωνο σε κάποιο μεγαλύτερο κέντρο στον ΟΤΕ θα ήταν καλύτερα.
Ψάξε να βρεις προισταμένους ή και διευθυντές. Να τους δηλώσεις ότι αν δεν αποκατασταθεί η βλάβη θα προσφύγεις σε περαιτέρω νόμιμες διαδικασίες με μήνυση για παρακώλυση επικοινωνιών ή κάτι αντίστοιχο.
Κάποιος δικηγόρος από το AVSite ας μας βοηθήσει σε αυτό...
Όσο πιο ψηλά φτάσεις τόσο πιο γρήγορα θα διορθωθεί ή βλάβη, όσο δύσκολη και αν είναι, γιατί αλλιώς μάλλον καλό φθινόπωρο...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.070
Πλήρες πακέτο OTE, κινηματογραφικό NOVA χωρίς αθλητικά, και είμαι μια χαρα. Πονάνε τα μάτια μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο, και δεν μου λείπει καθόλου

Reaction score
834
Ευχαριστώ @panosop, ήδη το κοιτάζει ο δικηγόρος μου το θέμα και θα καταλήξουμε κάπως έτσι μάλλον.

Ας μη χαλάμε άλλο το thread :)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
εντάξει... υστερεί λίγο περισσότερο, αλλά έχει snooker, ιππασία, γκολφ... ευγενή αθλήματα... Έχει και αγώνες drugster...η F1 κοστίζει... :smoke:
[DOUBLEPOST=1470820979][/DOUBLEPOST]
Ευχαριστώ @panosop, ήδη το κοιτάζει ο δικηγόρος μου το θέμα και θα καταλήξουμε κάπως έτσι μάλλον.

Ας μη χαλάμε άλλο το thread :)
καλή επιτυχία! ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.090
Από το 2007 βρίσκεται σε ισχύ το λεγόμενο RUO 2007.
http://www.inout.gr/showthread.php?t=14278

Σύμφωνα με αυτό:
"Αναφορικά με το θέμα της αποκατάστασης βλαβών, η νέα Προσφορά Αναφοράς θέτει συγκεκριμένες υποχρεώσεις ως προς το χρόνο αποκατάστασής τους το πολύ εντός δύο εργασίμων ημερών και προβλέπει την καταβολή ρητρών από τον ΟΤΕ προς τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, στην περίπτωση όπου ο ΟΤΕ δεν συμμορφώνεται με αυτές."

Αυτό βέβαια αφορά επιδιόρθωση βλάβης από τον ΟΤΕ σε τρίτο πάροχο. Όμως ο ΟΤΕ έχει υποχρέωση αποκατάστασης της βλάβης εντός 48 ωρών.

Κυνήγησέ τους.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.090
Επίσης από την επίσημη σελίδα της ΕΕΤΤ
http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQSview/categories_view.jsp?c=43&col=yellow&s=117

Τηλεφωνική Σύνδεση

Δεν έχω τηλέφωνο και Iντερνετ
Σε περίπτωση βλάβης απευθύνεστε στον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο ο οποίος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αποκατάσταση βλάβης εφόσον αυτή εντοπιστεί στο δίκτυο ευθύνης του. Σε περίπτωση βλάβης λόγω υπαιτιότητας του ΟΤΕ, η εταιρεία που σας παρέχει ΑΠΤΒ, θα απευθυνθεί στον ΟΤΕ, ο οποίος υποχρεούται να άρει τη βλάβη κατά μέγιστο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την επομένη της αναγγελίας της βλάβης.

Reaction score
834
Ευχαριστώ @rose.athens, την έχω υπ' όψιν μου τη χάρτα υποχρεώσεων του ΟΤΕ. Προ ολίγου έστειλα εκ νέου επιστολή με cc σε ΕΕΤΤ (την οποία τα γίδια της κυβέρνησης έχουν αποψιλώσει εντελώς) και Συνήγορο Καταναλωτή. Αυτό που τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι γουστάρουν είναι ότι (α) κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην αγορά και (β) ότι διαχειρίζονται την εθνική υποδομή. Και ακριβώς σε αυτά τα 2 σημεία εστιάζει η επιστολή.

Ίδωμεν...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.082
Καναλια 4k ποτε λετε να πρωτοδουμε στη συνδρομητικη? Τι πιστευετε?
Έχουμε δρόμο ακόμα. Εδώ μέχρι το 2016 το HD ήταν είδος πολυτελείας στη Nova.

Το 4K είναι ακόμα προϊόν που παρέχεται με το σταγονόμετρο στις ξένες συνδρομητικές υπηρεσίες τύπου streaming. Εδώ υπάρχει μία λίστα. Στα δορυφορικά κανάλια οι κινήσεις είναι λίγο πιο δειλές λόγω τεχνικών περιορισμών.

Οι προϋποθέσεις: Ύπαρξη και εύρεση υλικού για θέαση, τεχνολογικός εξοπλισμός παρόχου και θεατή και φυσικά το κόστος που συνοδεύει τα προηγούμενα. Τα νέα είναι ενθαρρυντικά για το εξωτερικό τουλάχιστον.

Reaction score
375
Έχουμε δρόμο ακόμα. Εδώ μέχρι το 2016 το HD ήταν είδος πολυτελείας στη Nova.

Το 4K είναι ακόμα προϊόν που παρέχεται με το σταγονόμετρο στις ξένες συνδρομητικές υπηρεσίες τύπου streaming. Εδώ υπάρχει μία λίστα. Στα δορυφορικά κανάλια οι κινήσεις είναι λίγο πιο δειλές λόγω τεχνικών περιορισμών.

Οι προϋποθέσεις: Ύπαρξη και εύρεση υλικού για θέαση, τεχνολογικός εξοπλισμός παρόχου και θεατή και φυσικά το κόστος που συνοδεύει τα προηγούμενα. Τα νέα είναι ενθαρρυντικά για το εξωτερικό τουλάχιστον.
Να υπολογιζουμε καμια διετια ακομη δηλαδη?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab