Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ναι. Έχει όλους τους σταθμούς. ΄Πρόσεξε μόνο μην έχεις static ip γιατί δεν δουλεύει το internet radio...Ευχαριστώ.
Aρκει η συνδεση μεσω ethernet με το router γιατι θέλω να το χρησημοποιω χωρις το pc?
Επίσης μπορώ να εισαγάγω όποιο ελληνικο σταθμο επιθυμώ?
Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!Μπορείς να προγραμματίσεις εύκολα εγγραφή ότι ώρα θέλεις και να θέσεις και επανάληψη ανά ημέρα, εβδομάδα, σαββατοκύριακο. Ώρα τερματισμού εγγραφής δεν έχει απλά βάζεις τον αριθμό των ωρών και των λεπτών που θέλεις να έχει διάρκεια η εγγραφή σου.
Για το δεύτερο θέμα που γράφεις, δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.
Δεν ξέρω εάν γίνεται μέσα από το EPG. Θα πας Home μετά Schedule και μετά add new schedule και θα δόσεις αριθμό προγράμματος και όλα τα υπόλοιπα που ζητάει (διάρκεια, επανάληψη κ.τ.λ.).Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!
Μπορείς να μου πεις πως γίνεται η εγγραφή αυτή γιατί δεν το έχω βρεί. Μέσα σπο το EPG?
:118:
Ευχαριστώ για την απάντηση γιατι και πάλι το πρόβλημα εμφανίστηκε με το The American 2010 720p BluRay DTS x264-DNL.mkv.Το πρόβλημα του να παίζει μόνο ήχο και όχι εικόνα οφείλεται στο compressed header που χρησιμοποιείται by default από κάποιο version του mkvmerge και μετά. Μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσα από το mkvmerge ξανά και να το σώσεις ξετσεκάροντας την συγκεκριμένη επιλογή. Σύντομα θα ανεβάσουμε αναλυτικές οδηγίες στο www.iamm.gr
Το πρόβλημα πάντως έχει αναφερθεί στη Novatron και αναμένουμε να διορθωθεί με μελλοντικό firmware update.
Το Youtube δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα του firmware 75 γιατί και στο δικό μου με το 73 τα έπαιζε μια χαρά και εχτές βλέπω ότι δεν παίζει ποια.Το Youtube εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και να μην εμφανίζει πάρα πολλά βιντεάκια σε HD... άγνωστο γιατί!