NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
0
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Ολά τα τελευταία firmware είναι αρκετά προβληματικά δλδ όλα τις 7* σειράς. Και το τελευταίο 74 μου βγάζει fail όταν προγραμματίζω εγραφή μέσω epg θα ξαναγυρίσω στο 69 που μου δούλευε μια χαρά.

Reaction score
84

Δυστιχώς όλα τα fw μετά το 64 παντως κάποιο προβληματάκι ή δεν είναι σταθερά. Φτ χαλάνε κάτι άλλο.

Reaction score
0

Tα τελευταία μετά το 71 μου βγάζουνε πρόβλημα στον προγραμματισμό της εγγραφής μέσω epg. Μια χαλάει ο χρόνος την άλλη γίνετε fail η εγράφη χωρίς λόγο και κάτι τέτοια κουλά. Μήπως πρέπει να καθυστερήσουν λίγο το επόμενο firmware update ώστε να το τεστάρουν περισσότερο και να είναι και πιο σταθερό?

Reaction score
0

Από τι βλέπω bug fixes που διορθώνει τα προβλήματα που έφερε το προηγούμενο firmware αλλά δεν γνωρίζω αν προσθέτει και άλλα bug.

Reaction score
0
Ευχαριστώ.
Aρκει η συνδεση μεσω ethernet με το router γιατι θέλω να το χρησημοποιω χωρις το pc?
Επίσης μπορώ να εισαγάγω όποιο ελληνικο σταθμο επιθυμώ?

Reaction score
228
Απάντηση: Re: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Ευχαριστώ.
Aρκει η συνδεση μεσω ethernet με το router γιατι θέλω να το χρησημοποιω χωρις το pc?
Επίσης μπορώ να εισαγάγω όποιο ελληνικο σταθμο επιθυμώ?
Ναι. Έχει όλους τους σταθμούς. ΄Πρόσεξε μόνο μην έχεις static ip γιατί δεν δουλεύει το internet radio...

Reaction score
0

καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τ΄ροπος να προγραμματίσω εγγραφή από τηλεοπτικό κανάλι με βάση τον χρόνο που θέλω και όχι μέσω του EPG. Δηλαδή π.χ. από 19:50 - 21:10; Θα ήταν πολύ βολικό αφού δυστυχώς τα Ελληνικά κανάλια δεν τηρούν ποτέ το πρόγραμμα τους με αποτέλεσμα να διακόπτεται σχεδόν πάντα το πρόγραμμα που έχω επιλέξει να γράφω.

Τώρα έχω το firmware 64 και είμαι ΟΚ. Δοκίμασα πριν καιρό και το 71 αλλά δεν αναγνωριζε τον εσωτερικό μου δίσκο καλά, δεν έκλεινε κτλ. το 75 είναι ΟΚ?

Και κάτι τελευταίο. Σας έχει τύχει να μην παίζει κάποια ταινία? κατέβασα το prince of persia 1080p & the other guys 720p και στο πρωτο έπαιζε μόνο ήχο ενω στο δεύτερο ήχο και υπότοτλους. Στον υπολογιστή μου με VLC έπαιζε κανονικά. Στα νέα firmware έχουν βάλει και updated codecs ή θα μπροστεθούν στο μέλλον;

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Μπορείς να προγραμματίσεις εύκολα εγγραφή ότι ώρα θέλεις και να θέσεις και επανάληψη ανά ημέρα, εβδομάδα, σαββατοκύριακο. Ώρα τερματισμού εγγραφής δεν έχει απλά βάζεις τον αριθμό των ωρών και των λεπτών που θέλεις να έχει διάρκεια η εγγραφή σου.

Για το δεύτερο θέμα που γράφεις, δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.

Reaction score
0

Μπορείς να προγραμματίσεις εύκολα εγγραφή ότι ώρα θέλεις και να θέσεις και επανάληψη ανά ημέρα, εβδομάδα, σαββατοκύριακο. Ώρα τερματισμού εγγραφής δεν έχει απλά βάζεις τον αριθμό των ωρών και των λεπτών που θέλεις να έχει διάρκεια η εγγραφή σου.

Για το δεύτερο θέμα που γράφεις, δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.
Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται η εγγραφή αυτή γιατί δεν το έχω βρεί. Μέσα σπο το EPG?
:118:

Reaction score
0
Το πρόβλημα του να παίζει μόνο ήχο και όχι εικόνα οφείλεται στο compressed header που χρησιμοποιείται by default από κάποιο version του mkvmerge και μετά. Μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσα από το mkvmerge ξανά και να το σώσεις ξετσεκάροντας την συγκεκριμένη επιλογή. Σύντομα θα ανεβάσουμε αναλυτικές οδηγίες στο www.iamm.gr

Το πρόβλημα πάντως έχει αναφερθεί στη Novatron και αναμένουμε να διορθωθεί με μελλοντικό firmware update.

Reaction score
0

Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται η εγγραφή αυτή γιατί δεν το έχω βρεί. Μέσα σπο το EPG?
:118:
Δεν ξέρω εάν γίνεται μέσα από το EPG. Θα πας Home μετά Schedule και μετά add new schedule και θα δόσεις αριθμό προγράμματος και όλα τα υπόλοιπα που ζητάει (διάρκεια, επανάληψη κ.τ.λ.).

Reaction score
0

Καλησπέρα, μικρή αναφορά για την v75 και από εμένα. Η ενσωματωμένη οθόνη δε λειτουργεί, ούτε και τα πλήκτρα πάνω στο μηχάνημα.

Δεν έχω ψηφιακά κανάλια εδώ που είμαι, εκτός από τα ψηφιακά της ΕΡΤ, οπότε κάποιος φίλος ας μας δώσει μια εικόνα τι λειτουργεί και τι όχι.

Το Youtube εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και να μην εμφανίζει πάρα πολλά βιντεάκια σε HD... άγνωστο γιατί!

Πιθανότατα τα παραπάνω να διορθωθούν με την επόμενη ver. Θα μείνω προς το παρόν στην 75 γιατί βαριέμαι να ξανακάνω ρυθμίσεις ;-)

Reaction score
0
Καλησπέρα

1. Ελληνικά για mp3 εμφανίζει η οθόνη του?
2. Να υποθέσω πως ουσιαστικό πρόβλημα θορύβου δεν υπάρχει?

Reaction score
0

Καλημέρα, με την v75 η οθόνη δε δείχνει καμία ένδειξη... ο θόρυβος δεν αποτελεί ακόμα "πρόβλημα" ;-)

Reaction score
0

Πρέπει να είναι bug του firmware οτι αναφέρεις. Σε μένα δεν πιάνουν τα ψηφιακά της ert καθώς και τα καινούργια που βγήκαν σήμερα από αίγινα. Εχεί κανείς άλλο το ίδιο πρόβλημα?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Το πρόβλημα του να παίζει μόνο ήχο και όχι εικόνα οφείλεται στο compressed header που χρησιμοποιείται by default από κάποιο version του mkvmerge και μετά. Μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσα από το mkvmerge ξανά και να το σώσεις ξετσεκάροντας την συγκεκριμένη επιλογή. Σύντομα θα ανεβάσουμε αναλυτικές οδηγίες στο www.iamm.gr

Το πρόβλημα πάντως έχει αναφερθεί στη Novatron και αναμένουμε να διορθωθεί με μελλοντικό firmware update.
Ευχαριστώ για την απάντηση γιατι και πάλι το πρόβλημα εμφανίστηκε με το The American 2010 720p BluRay DTS x264-DNL.mkv.

Αν οφείλεται σε codecs update νομίζω πως πρέπει η iamm να τους ενσωματώσει άμεσα σε επόμενο update.

:119:

Reaction score
0

Το Youtube εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και να μην εμφανίζει πάρα πολλά βιντεάκια σε HD... άγνωστο γιατί!
Το Youtube δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα του firmware 75 γιατί και στο δικό μου με το 73 τα έπαιζε μια χαρά και εχτές βλέπω ότι δεν παίζει ποια.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489