D
deleted user 10898
Guest
Πλήρως. Ειδικά το τιμπρο όλα τα λεφτά. Δεν έλεγες prat να καταλάβω;
Σαφώς ρυθμό έχει η μουσική! ωφειλεί λοιπόν και ο ενισχυτής, όποτε υπάρχουν εκτεταμένες αρμονικές σε γνωστό στο γράφοντα κομμάτι, να τις μεταφέρει και να τις ενισχύει όλες, κι όχι μέρος αυτών!!Ρε συ @leandros ρυθμό έχει η μουσική ρε φίλε, όχι ο ενισχυτής, ήμαρτον δηλαδή.
Τον ΄΄κάλυψες΄΄,αφού τον επιβεβαίωσες...ακόμα περισσότερο.μπορεί να περιγραφεί και ως: "με προφανή έλλειψη σώματος, με χαμηλό με προφανή έλλειψη σε όγκο, χωρίς βάθος και πλάτος στη σκηνή και με το τίμπρο να μην είναι στις λέξεις που αναγνώριζε ο xls1502".
Σας κάλύψα αγαπητέ με τη συγκεκριμένη περιγραφή???
δε μπορώ να καταλάβω ένα πράμα...γιατί πρέπει να συμφωνήσω ντε και καλά μαζί σου??Φαντάζεσαι το γρέζι του Crown;
Βρε λεανδρε άσε τα τεχνικα, αφού δεν έχεις ιδέα και γίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά. Πες πως δεν τον γουστάρεις και γούστο σου καπέλο σου, άσε τις εξηγήσεις, δεν χρειάζονται...δεν...Σαφώς ρυθμό έχει η μουσική! ωφειλεί λοιπόν και ο ενισχυτής, όποτε υπάρχουν εκτεταμένες αρμονικές σε γνωστό στο γράφοντα κομμάτι, να τις μεταφέρει και να τις ενισχύει όλες, κι όχι μέρος αυτών!!
Για 400€ επαναλαμβάνω, καλός είναι και απόλυτα τίμιος! ως εκεί όμως!
Το τελος του κοσμου ειναι ..παραδεξου τοΓια 400€ επαναλαμβάνω, καλός είναι και απόλυτα τίμιος! ως εκεί όμως!
εν αντθέσει με τις δικές σου θέσεις ε??Βρε λεανδρε άσε τα τεχνικα, αφού δεν έχεις ιδέα και γίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά. Πες πως δεν τον γουστάρεις και γούστο σου καπέλο σου, άσε τις εξηγήσεις, δεν χρειάζονται...δεν...
και με τον κηδεμονα σουΔήλωση μεταμέλειας?
Καταρχάς δεν είναι ΄΄πολυαγαπημένος΄΄ του υποφαινομένου. Διατηρώ κριτική διάθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαβάζω.Απο τον πολυαγαπημενο σας Amir άρα ....no μα-μου-σου-του :
ConclusionsIt is hard to fathom that a properly engineered and produced mainstream brand amplifier with so much power can be sold for so little money. This is a robust but bargain amplifier designed for heavy punishment in live sound. Can it be used for hi-fi use? Sure but it will severely limit both the resolution and potentially bandwidth of upstream sources. Its best use would be as a subwoofer amplifier. If you need an all in one unit, Hypex NC400/NC500 designs are so far my choice among amplifiers tested.
no more 1502 please...
Αδίκως γίνεσαι...ισοπεδωτικός.Ιδίως για έναν κόσμο που παραμένει...σφαιρικός και όχι επίπεδος.Το τελος του κοσμου ειναι ..παραδεξου το![]()
ΠΟΤΕ δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου. Αυτό που σου ζητάνε όλοι όσοι ασχολούνται μαζί σου είναι να σταματήσεις να γράφεις ανακρίβειες, βασισμένες στα αυτιά σου. Δεν θες; Δεν πειράζει. Θες; Καλώς να ορίσεις, η γνώση κι η πληροφορία που υπάρχει στο forum είναι αρκετή για να σε κρατήσει απασχολημένο για πολύ καιρό.δε μπορώ να καταλάβω ένα πράμα...γιατί πρέπει να συμφωνήσω ντε και καλά μαζί σου??
Θεωρείς ότι δεν έχω κρίση?[...]
Ή εναλλακτικώς...κατάλληλος οδηγητής για...κάποια φημισμένα ηχεία που έχει πάρει το μάτι μου - ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγονται.Sure but it will severely limit both the resolution and potentially bandwidth of upstream sources. Its best use would be as a subwoofer amplifier
![]()
To "πολυαγαπημένος" αναφέρθηκε λόγω των πρόσφατων εγκωμιαστικών σχολίων υπέρ του στο thread των dacs. Πέρσι όταν είχε δημοσιευθεί τον εν λόγω review του crown , τα σχόλια δεν ήταν εχμ... και τόσο θετικά....Καταρχάς δεν είναι ΄΄πολυαγαπημένος΄΄ του υποφαινομένου. Διατηρώ κριτική διάθεση απέναντι σε οτιδήποτε διαβάζω.
Κατά δεύτερον,προτιμά τα NCore σε κλάση D.Δεν ανακάλυψε δα και την...Αμερική.Εδώ που τα λέμε,ούτε και ο...Κολόμβος την ανακάλυψε πρώτος.![]()
Αυτή μπορεί να είναι η δική σου μετάφραση. Η δική μου διαφέρει κατά πολύ!ΠΟΤΕ δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου. Αυτό που σου ζητάνε όλοι όσοι ασχολούνται μαζί σου είναι να σταματήσεις να γράφεις ανακρίβειες, βασισμένες στα αυτιά σου. Δεν θες; Δεν πειράζει. Θες; Καλώς να ορίσεις, η γνώση κι η πληροφορία που υπάρχει στο forum είναι αρκετή για να σε κρατήσει απασχολημένο για πολύ καιρό.
μια μικρή διόρθωση ντόκτορ, δεν έπαιξε καλύτερα το κραουνάκι!Προσωπικά, από την περιγραφή του Λέανδρου, καταλαβαίνω ότι έπαιξε καλύτερα το μικρό Κραουνάκι.
Δεν σκοπεύω ν'αμφισβητήσω τις εντυπώσεις που απεκόμισες.Αυτή μπορεί να είναι η δική σου μετάφραση. Η δική μου διαφέρει κατά πολύ!
Δηλαδή που δε γίνεται κατανοητό ότι πχ ο συγκεκριμένος ενισχυτής(ο xls 1502) απλά δεν συγκρίνεται με άλλους ενισχυτές?? Πόσο ποιό ευγενικά μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ λίγος για σοβαρή ακρόαση?
Πραγματικά, έχετε ακούσει κάποιον σοβαρότερο ενισχυτή εντέλει?
συγχωρέστε το ύφος μου αλλά είναι απόρροια των γραφομένων που καλούμε να απαντήσω!
Αν θεωρείται ότι όλοι πρέπει να ασπαζόμαστε τις απόψεις σας, ενημερώστε μας, να γράφετε μόνοι σας, μη χαλάμε και το χρόνο μας τζάμπα..
Η γνώση που υπάρχει στο φόρουμ, που όντως είναι τεράστια, ούτε το 1/4 δεν είναι καταγεγραμμένη, μιας και όποιος σοβαρός προσπαθήσει να πει μια άποψη γρήγορα το μετανοιώνει από το "πέσιμο" των ειδικών.....
συγχωρέστε με ξανά για το πολύτιμο χρόνο σας!
Post automatically merged:
μια μικρή διόρθωση ντόκτορ, δεν έπαιξε καλύτερα το κραουνάκι!![]()