- Reaction score
- 59.966
Εφόσον όσο του ανεβάζεις τη στάθμη δεν σε ενοχλεί,θεωρώ ότι είσαι...σε καλό δρόμο.Τα 10,20 βατ έχουν περιορισμούς, αυτονόητο.
Αλλά ο καθένας κάνει οτι θέλει με τα χρήματα του και τα σκορπά οπου και όπως θέλει. Σε μικρό δωμάτιο με χαμηλές στάθμες και με συγκεκριμένη μουσική. Περί ορέξεως....
Συμφωνώ οτι τη σήμερον ημέρα είναι έγκλημα να δίνονται τέτοια ποσά εφόσον δεν πληρούν τις προδιαγραφές κάποια μηχανήματα και πληρώνεις τα δέκα κιλά ασήμι ή τα δέκα κιλά χρυσό. Αλλά και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός οτι σε μικρο χώρο σε μικρές στάθμες και με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παίξει καλά. Τώρα αν θα παίξει το ίδιο καλά ένας ενισχυτής με τα μισά χρήματα, μπορεί ναι. Αλλά μπορει και οχι. Θέλει δοκιμή.
Εγώ συμφωνώ πλέον στα ενεργά καθότι παίρνεις παραπάνω πράγματα στα ίδια λεφτά αλλά μερικά δε βλέπονται. Και δυστυχώς το design παίζει ρόλο για μένα, δυστυχώς ξαναλέω...
Επίσης ακούω καφρομεταλλιές και είμαι σίγουρος οτι τα 3,5κ που χω δώσει αν τα χα δώσει σε ενεργά λογικά θα άκουγα καλύτερα. Αλλά για να ακούσω καφρομεταλλιές σε σαλόνι όπου θέλω να τρώω να πίνω και να περνάω καλά πήγα με γνώμονα την αισθητική και όσο μπορώ να ακούω καλύτερα άρα δεν ήταν επιλογή τα ενεργά. Επίσης δεν ακούω από pc, ακούω φουλ cd και λιγότερο βινύλια.
Με μία αλλαγή ενισχυτή όμως που έκανα επετευχθη μεγάλη αλλαγή και είμαι ευχαριστημένος. Ειλικρινά δε ξέρω αν μετράει καλά, δεν ασχολούμαι και ΣΙΓΟΥΡΑ δε μετράει καλά αλλά εγώ οταν δυναμώνω περνάω καλά χωρίς παραμορφώσεις στο δικό μου αυτί.
Ενιγουει, καλή καρδιά...
Είπαμε,τα δεδομένα συμβαδίζουν με τις εντυπώσεις.