Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Τα 10,20 βατ έχουν περιορισμούς, αυτονόητο.

Αλλά ο καθένας κάνει οτι θέλει με τα χρήματα του και τα σκορπά οπου και όπως θέλει. Σε μικρό δωμάτιο με χαμηλές στάθμες και με συγκεκριμένη μουσική. Περί ορέξεως....

Συμφωνώ οτι τη σήμερον ημέρα είναι έγκλημα να δίνονται τέτοια ποσά εφόσον δεν πληρούν τις προδιαγραφές κάποια μηχανήματα και πληρώνεις τα δέκα κιλά ασήμι ή τα δέκα κιλά χρυσό. Αλλά και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός οτι σε μικρο χώρο σε μικρές στάθμες και με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παίξει καλά. Τώρα αν θα παίξει το ίδιο καλά ένας ενισχυτής με τα μισά χρήματα, μπορεί ναι. Αλλά μπορει και οχι. Θέλει δοκιμή.

Εγώ συμφωνώ πλέον στα ενεργά καθότι παίρνεις παραπάνω πράγματα στα ίδια λεφτά αλλά μερικά δε βλέπονται. Και δυστυχώς το design παίζει ρόλο για μένα, δυστυχώς ξαναλέω...

Επίσης ακούω καφρομεταλλιές και είμαι σίγουρος οτι τα 3,5κ που χω δώσει αν τα χα δώσει σε ενεργά λογικά θα άκουγα καλύτερα. Αλλά για να ακούσω καφρομεταλλιές σε σαλόνι όπου θέλω να τρώω να πίνω και να περνάω καλά πήγα με γνώμονα την αισθητική και όσο μπορώ να ακούω καλύτερα άρα δεν ήταν επιλογή τα ενεργά. Επίσης δεν ακούω από pc, ακούω φουλ cd και λιγότερο βινύλια.

Με μία αλλαγή ενισχυτή όμως που έκανα επετευχθη μεγάλη αλλαγή και είμαι ευχαριστημένος. Ειλικρινά δε ξέρω αν μετράει καλά, δεν ασχολούμαι και ΣΙΓΟΥΡΑ δε μετράει καλά αλλά εγώ οταν δυναμώνω περνάω καλά χωρίς παραμορφώσεις στο δικό μου αυτί.

Ενιγουει, καλή καρδιά...
Εφόσον όσο του ανεβάζεις τη στάθμη δεν σε ενοχλεί,θεωρώ ότι είσαι...σε καλό δρόμο.
Είπαμε,τα δεδομένα συμβαδίζουν με τις εντυπώσεις.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.141
... οι SoM (80-85), δεν ειναι πανκ , αναγκαιο κακο το καποιο επιβλητικο (οπως λεμε γκοθ) σεταπ.....

Reaction score
459
Tουλμαν, νταξ δοκιμασε πανκ και καφροπανκ, οσο χειροτερο ηχοσυστημα και χωρος τοσο το καλητερο.. χιιχχιχι...
Αν ειναι να γυρισουμε στο 1990, καλητερα να γυρισουμε στο 1980..
Metal για πάντα ρε νιαμου!

Δε με νοιάζει να ασχοληθώ με μετρήσεις γιατί ξέρω οτι θα στενοχωρηθώ οχι τόσο λόγω αποτελέσματος αλλά λόγω του οτι είμαι σε σαλόνι όπου ζουν και άλλοι και οχι μόνο ένας μαλάκας που ακούει μέταλ, οπότε οι υποχωρήσεις είναι αμοιβαίες, αλλιώς dedicated room.

Πανκ είναι για οργισμένους έφηβους, μέχρι εκεί. Μετά πας σε άλλο επίπεδο χαχα! Η μένεις εκεί αν γουστάρεις. Και αυτό σεβαστό.

Πάντως πέρα από πλάκα σε καθαρές παραγωγές ακούω πολύ δυνατά χωρίς παραμορφώσεις οπότε είμαι οκ, με το μπασάκι έχω θέμα επειδή τα έχω κοντά στον τοίχο αλλά παίζω με τον ενισχυτή και το τσιμπάω προς τα κάτω στις παραγωγές που μπουμάρει.

Για να μη παρεξηγούμαι δε διαφωνώ πουθενά με τα pdf και τις μετρήσεις, είναι όντως φακτς οφ λαιφ. Αλλά σε κάποιους χώρους, σε χαμηλές στάθμες και με συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί το αποτέλεσμα να ναι πολύ καλό.

Reaction score
4.587
Τα 10,20 βατ έχουν περιορισμούς, αυτονόητο.

Αλλά ο καθένας κάνει οτι θέλει με τα χρήματα του και τα σκορπά οπου και όπως θέλει. Σε μικρό δωμάτιο με χαμηλές στάθμες και με συγκεκριμένη μουσική. Περί ορέξεως....

Συμφωνώ οτι τη σήμερον ημέρα είναι έγκλημα να δίνονται τέτοια ποσά εφόσον δεν πληρούν τις προδιαγραφές κάποια μηχανήματα και πληρώνεις τα δέκα κιλά ασήμι ή τα δέκα κιλά χρυσό. Αλλά και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός οτι σε μικρο χώρο σε μικρές στάθμες και με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παίξει καλά. Τώρα αν θα παίξει το ίδιο καλά ένας ενισχυτής με τα μισά χρήματα, μπορεί ναι. Αλλά μπορει και οχι. Θέλει δοκιμή.
Το πρόβλημα δεν είναι η τιμή αλλά η νοοτροπία. Είναι λογικό να υπάρχει ζήτημα στάτους στο hifi, κάποιος που έχει την οικονομική δυνατότητα ζητά να αποκτήσει συσκευές που η μάζα δεν μπορεί (όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα). Είναι όμως άλλο πράγμα μία εταιρία να λανσάρει ένα αξιόλογο μηχάνημα, όσο το δυνατό πιο άρτιο, και να ζητά τα διπλά χρήματα λόγω design, εξωτικών υλικών, brand κτλ κι άλλο πράγμα να φτιάχνει ένα σκουπίδι και να πουλά φύκια για μετάξι.

Πέτα το cd, ένας οπαδός του βινυλίου είναι λιγότερο αναχρονιστικός από έναν του cd! ;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Δηλαδή αν πιάσω και κουνήσω λίγο το καλώδιο όση ώρα παίζει ένα τραγούδι θα χαλάσει η...ακουστική συμπεριφορά του συστήματος; Δεν κρατιέμαι να μη γελάσω...σόρρυ
εδώ ακούμε πολλυυυ χειρότερα και δε μπορούμε να κρατήσουμε τη κοιλιά μας από τα γέλια!!
Τα αντικραδασμικά στηρικτικά σε πειράξανε??
χειρότερο πάντως ήχο δεν κάνουν..

Reaction score
459
Το πρόβλημα δεν είναι η τιμή αλλά η νοοτροπία. Είναι λογικό να υπάρχει ζήτημα στάτους στο hifi, κάποιος που έχει την οικονομική δυνατότητα ζητά να αποκτήσει συσκευές που η μάζα δεν μπορεί (όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα). Είναι όμως άλλο πράγμα μία εταιρία να λανσάρει ένα αξιόλογο μηχάνημα, όσο το δυνατό πιο άρτιο, και να ζητά τα διπλά χρήματα λόγω design, εξωτικών υλικών, brand κτλ κι άλλο πράγμα να φτιάχνει ένα σκουπίδι και να πουλά φύκια για μετάξι.

Πέτα το cd, ένας οπαδός του βινυλίου είναι λιγότερο αναχρονιστικός από έναν του cd! ;)
Με σιντί ακούω τα τελευταία 20 βαλε χρόνια και έχω σεβαστή δισκοθήκη. Η δύναμη της συνήθειας και δε θέλω να το αλλάξω. Το βινύλιο το αγόρασα τα τελευταία χρόνια και έχω ξενερώσει γιατί οτι καινούριο έχω πάρει (ευτυχώς μετρημένα στα δάχτυλα) ακούγεται χειρότερα και από μπ3.... Μετά που διάβασα και ξεστραβώθηκα τι γίνεται με τα καινούριας κοπής βινύλια αποδείχτηκε οτι δεν είμαι κουφός και όντως δεν ακούγονται καλά.

Οτι μεταχερισμένο παλιό έχω πάρει αντιθέτως ακούγεται πάρα πολύ καλά. Αλλά τα μεταχειρισμένα δυστυχώς θέλουν πλύσιμο, λάδωμα και ένα κάρο μαλακίες και το χω σταματήσει... εχω σποτιφαι και κατεβάζω οτι θέλω και ακούω στο αμάξι και κινητό και οτι μου αρέσει το χτυπάω σε σιντι.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.141
οργισμένους έφηβους
δεν εχουμε 1990 ... λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ... το μεταλ τοτε ηταν το νεοτερισμενο πανκ. τωρα ειναι μια απομιμηση του ψευτικου.
στο υπολοιπα καπου συμφονω...
κατα τα αλλα βγηκαμε οφ τοπικ πολυ... cheers! :drinks:

Reaction score
459
Μα πολύ καλά κάνει, αναλύει τα προϊόντα της αγοράς, όχι μόνο αυτά που του αρέσουν. Και σου λέει και στο τέλος την ανικανότητα του ενισχυτή να αντεπεξέλθει, αλλά το λέει κάπως ευγενικά. Και σου λέει 92dB και κλιπάρει και προφανώς η παραμόρφωση στα ύψη σε αυτές τις συνθήκες. Μόνο για μικρό δωμάτιο με χαμηλές στάθμες, πώς αλλιώς να σου το πει ;)

Για πήγαινε και στον NAD C 375BEE και δες αντιστοίχως τί λέει.

Γίνεται δουλειά με 20Watt ρε παιδιά; Και αν έχεις τόσο χαμηλές απαιτήσεις, ποιός ο λόγος να δώσεις χιλιάρικα; Για να κοιτάς σκουριασμένη λαμαρίνα και λάμπα; Πάω πάσο.
Μα δε διαφωνώ κάπου, όπως είπα υπό συγκεκριμένες συνθήκες μόνο. Πάντως μετά από αυτό το συγκριτικό είχα αγοράσει τον χαρμαν 990 και πάντα κάτι δε μου άρεσε....πέρασα σε cambridge audio και βρήκα την υγειά μου.

Reaction score
459
Τα οδηγεί; Στα 92dB. Ξέρεις πόσα είναι 92dB;
Αδερφέ μη παίζεις με τις λέξεις. Ο ίδιος ο Σταματάκος αναφέρει οτι τα οδήγησε οριακά χωρίς σοβαρά προβλήματα σε σταθμες που ξεπέρασαν τα 92ντιμπι.
Οποιος τον αγοράσει ας καταλάβει και να μη περιμένει θαύματα.
Post automatically merged:

δεν εχουμε 1990 ... λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ... το μεταλ τοτε ηταν το νεοτερισμενο πανκ. τωρα ειναι μια απομιμηση του ψευτικου.
στο υπολοιπα καπου συμφονω...
κατα τα αλλα βγηκαμε οφ τοπικ πολυ... cheers! :drinks:
Γιατί ρε συ η μουσική μέταλ ή οτιδήποτε άλλο πάει με χρονολογία;

Απλά θέλει ψάξιμο. Εγώ δε το παράτησα ποτέ το μεταλ και ας ακούω εκατό παραπάνω πράγματα απ΄οταν ήμουν 15 αλλά η ανατριχίλα στο κορμί έρχεται μόνο με μεταλ. Και δε μιλάω για maiden, priest άσχετως αν βγάλανε δισκάρες αμφότεροι πρόσφατα.

Ο ακραίος ήχος έχει διαμάντια. Ακόμα και σήμερα.

Reaction score
4.984
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τον συνδυάσετε με ένα ευαίσθητο ηχείο σε μικρό χώρο για να τον ευχαριστηθείτε. ..."
Παει χαλασε ο κοσμος!
Ως και ο Σταματακος συνθηκολογησε τελικως υπερ της ακροαματικης ευχαριστησης
εγκαταλειποντας την βασανο των συσκευων επισκοπησης.

βάσανος θηλυκο
  1. ο εξαντλητικός έλεγχος, για να εξακριβώσουμε ότι κάτι είναι σωστό, ακριβές ή γνήσιο, υποβάλλω κάτι στη βάσανο της κριτικής

Last edited:

Reaction score
4.587
Τα οδηγεί; Στα 92dB. Ξέρεις πόσα είναι 92dB;
92db στη θέση ακρόασης, μέση στάθμη είναι πολλά. Ακόμα και σε κορυφές είναι ικανοποιητικά. Εξαρτάται πάντα από το θόρυβο του περιβάλλοντος αλλά εγώ στις βραδινές μου ακροάσεις, όπου ο θόρυβος στο δωμάτιο είναι κάτω από 30db, δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 85db μέση τιμή. Μετρήσεις με το smartphone αλλά πόση να είναι η απόκληση.

Reaction score
11.740
Αδερφέ μη παίζεις με τις λέξεις. Ο ίδιος ο Σταματάκος αναφέρει οτι τα οδήγησε οριακά χωρίς σοβαρά προβλήματα σε σταθμες που ξεπέρασαν τα 92ντιμπι.
Δεν παίζω με τις λέξεις. 92dB (κορυφής αν θέλεις) ακούω όταν δε θέλω να ενοχλώ τους άλλους στο σπίτι. ΧΑΜΗΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Reaction score
3.000
Δεν παίζω με τις λέξεις. 92dB ....... ακούω όταν δε θέλω να ενοχλώ τους άλλους στο σπίτι. ΧΑΜΗΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Πρέπει να μένεις σε ωραία γειτονιά.

(Εγώ μένω σε.... άμπαση γειτονιά ) :gotcha:.

.
01.jpg

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Παει χαλασε ο κοσμος!
Ως και ο Σταματακος συνθηκολογησε τελικως υπερ της ακροαματικης ευχαριστησης
εγκαταλειποντας την βασανο των συσκευων επισκοπησης.

βάσανος θηλυκο
  1. ο εξαντλητικός έλεγχος, για να εξακριβώσουμε ότι κάτι είναι σωστό, ακριβές ή γνήσιο, υποβάλλω κάτι στη βάσανο της κριτικής
Να τον ευχαριστηθούμε,ναι,άμα σώνει και καλά θέλουμε να τον πάρουμε.
Η Λόλα κοντεύει να (κ)χάσει τα μήλα,τα...αυγά και τα πασχάλια.
αυτό ακριβώς εννοούσα πριν..δεν υπάρχει σωτηρία λέμε!
Δεν υπάρχει σωτηρία
στη γλομπάτη τη φατρία
στην περίπτωσή μας όμως
δεν υπάρχει Λέανδρε τρόμος
:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος