Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
Ρε κρητικαρε, ποιοί ορθολογιστές??
Π@π@ρολογοι δε λες καλύτερα? :lol: :lol: :roflmao::roflmao:
Και το ΄΄φοβόμουν΄΄ κατά βάθος το εγκώμιο στο Λέανδρο,ότι θα οδηγούσε ακόμα και τον ίδιο σε εσφαλμένα...συμπεράσματα περί της κριτικής ικανότητας των συμμετεχόντων. :roflmao:
Ή όταν υποστηρίζεται ότι το setup του με τις συσκευές που το απαρτίζουν είναι...αξιόλογο.
Ο,τι κατσει... Αναρωτιεμαι ποσοι αφιερωσαν μια ολοκληρη ωρα
για να δουν τι λεει ο τυπος στο βιντεο - αφηνω το τι εννοει.
Γρηγορη εποχη, γρηγορες αντιδρασεις, γρηγορα συμπερασματα.

Για να το κλεισω απο τη πλευρα μου
τα πεντε βατ ενος SEP συνδιασμενου με το καταλληλο ηχειο
ειναι αρκετα και για τα μεγαλοπρεπη δυναμικα της τζαζ ορχηστρας οπως εδειξε
στην αναπαραγωγη του Africana ενα κοματι του Λαλο Σιφριν (παλι αυτος) με τον Ντιζι Γκιλεσπι.
Μια ηχογραφηση της Verve με αστηρευτη ενεργεια και μεγαλες δυναμικες διακυμανσεις.
Οποτε τα περι νυχτερινων ακροασεων και τσικι - τσικι
απο ανθρωπους που δεν εχουν ακουσει ποτε καλα στημενο SET - SEP δεν ισχυουν.
Βρειτε αλλο παραμυθι.
Ισχυει παντως μια καποια επιλεκτικοτητα οσον αφορα ηχογραφησεις και συνοδα.
Με φτιάχνει ότι σε διάκριση προς τους στυγνούς...creditors,εσύ τουλάχιστον αφήνεις κι ένα περιθώριο στους αφορισμούς.

Το κύριο σκέλος όμως,θεωρώ ότι ΄΄περιπλανάται΄΄ με περιττές λοξοδρομήσεις προκειμένου να επέστρεφε τελικώς στην προοριζόμενη πορεία του.

Δεν χρειάζεται να κοιτάμε μακριά,ακόμα και οι ΄΄τρελαμένοι΄΄ της Silbatone που ΄΄κατεβάζουν΄΄ κάθε χρόνο στην έκθεση του Μονάχου τις ΄΄bigger than life΄΄ χοάνες Western Electric,ακούστηκαν εφέτος πιο ουσιώδεις με τη συμβολή ενισχυτή...στερεάς κατάστασης και θηριώδους υποβαθύφωνης μονάδας.Game...Over.:roflmao:
Το κατωθι ποστ δεν περιεχει ουτε χιουμορ αλλά ουτε και κακεντρεχεια, αν και ο λογος του θα ειναι λιγο οξύς.

Η σκοτεινη πλευρα του ιντερνετ ευθυνεται για ολα. Και εξηγουμαι:

Το ιντερνετ οπως ολοι γνωριζουμε ειναι σαν ενα μαχαιρι. Αλλοι το χρησιμοποιουν για να κοβουν ψωμακι κι αλλοι για να κοψουν το λαιμο το δικο τους ή του διπλανου τους. Το ιντερνετ λ.χ. φτιαχνει ενα βιρτουαλ τραπεζι και μαζευει ανθρωπους καθε διανοητικου βεληνεκους να συζητησουν, κατι που στην πραγματικοτητα δε θα γινοταν ουτε σε 3 αιωνες. Ανθρωποι που, αφενος εχουν στησει χωρους και μηχανηματα ακροασης που πλησιαζουν το ιδανικο και αφετερου χαριζουν απλοχερα και δωρεαν τις γνωσεις τους, καταδεχονται να απαξιώνονται απο ανθρωπους που δεν περναει καν απ' το μυαλο τους το μεγεθος της πλυσης που εχουν υποστει. Οι πιουριστες εχουν φαει τοσο κουτοχορτο απ' τα περιοδικα που τα στεγανά και τα συμπλεγματα που εχουν αναπτυξει, δεν αφηνουν ούτε την αντιληψη τους να λειτουργησει σωστα. Αντι λοιπον να σκυψουν το κεφαλι τους ταπεινα και να ακουσουν αληθειες, προβαλουν ''αντιλογο'' που θα στεκοταν μονο στην εποχη που σταματησε το ρολοι τους, δηλαδη καμια 30αρια χρονια πισω. Χωρις ιντερνετ, ο Μπουτια θα εκανε διαλεξη περι οντιο σε πανεπιστημιο τη στιγμη που οι πιουριστερς δεν θα ειχαν θεση ουτε στην...καντινα. Ποσο μαλλον να τον παρακολουθουν...

Δεν εχω τιποτε με τον Λεανδρο και τους οπαδους του που τον θεωρω την Ελενη Λουκα του φορουμ.:). Ισα-ισα που με το διαβασμα 2-3 σειρων απ' τα ποστ του, βουρκωνω απ' τα γελια και δε μπορω να συνεχισω. Και μονο που σκεφτομαι οτι ο Λεανδρος καυχαται για το στησιμο των ξυλινων κλουβιων για τα καναρινια που εχει για ηχεια χωρις να του περναει απ' το μυαλο πως ο Κωστας δεν θα τα εβαζε ουτε στην 2η τουαλετα του, λιωνω στα γελια. Λεανδρε δοκιμασε να παρεις φελο απο μπουκαλι, να τον κοψεις φετες και να το βαλεις κατω απ' τα καλωδια. Κανει δουλεια, τα εχω ακουσει...!!!

Λυπαμαι-εντος εισαγωγικων- τους μαστερ του φορουμ διοτι με την τοση επιμονη να μορφωσουν καποιους, διακυβεβευεται η δικη τους νοημοσυνη και οχι των αλλων. Σταματηστε καπου...

Ξαναλεω: Χωρις ιχνος ειρωνιας, αυτη ειναι η θεση μου. Καλο μεσημερι και καλη ορεξη....;)
Και σκέφτομαι σε τέτοιες συγκυρίες μηνυμάτων ότι απουσία διαδικτύου το πολύ-πολύ να είχα ο ίδιος εκδώσει κάποιο βιβλίο με ψευδώνυμο ή να είχα ιδρύσει επιχείρηση ασχολούμενη με παρεμφερές αντικείμενο,πλην όμως αποκλείεται να έδινα διαλέξεις σε θέματα ηχητικής αναπαραγωγής.Η τάση για ιδιώτευση πάντα θα υπερίσχυε.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.292
Ενώ ο παρις, θα ανεβαίνει στο ποδηλατάκι του το στατικό και με 5 λεπτά πετάλι θα ακούει ολόκληρη την ενάτη.
Και χωρίς γρέζι, ε, να τα λέμε κι αυτά!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
...εγώ πάντως θα ήθελα ΟΛΟΥΣ σας, να σας έκανα blind test και να άλλαζα μηχανάκια με διαφορετικές μετρημένες παραμορφώσεις και χαρακτηριστικά , σε ένα ΕΙΔΙΚΟ μετρημένο χώρο και τότε ας μου εξηγούσατε το ΟΝΕΙΡΟ....:fuckyou:(χωρίς παρεξήγηση πάντα)
Τα δικά μου setup και τους αντίστοιχους χώρους με την ιδιαίτερη ακουστική συμπεριφορά καθενός τ'αναγνωρίζω.
Για οτιδήποτε ανοίκειο δεν θα παιρνα ποτέ...όρκο. ;)
Τότε ήταν τα εκουαλιζερ όπως σωστά θυμάσαι! ... τώρα λέγεται... ενεργή ισοστάθμιση!! :lol: :lol:
Τα πάλαι ποτέ equalizer λειτουργούσαν σε αναλογικό πεδίο,ήταν συνήθως γραφικού τύπου δρώντα αποκλειστικώς στο πεδίον της συχνότητας,οπότε διακρίνονταν από περιορισμένη ευελιξία με αντίστοιχες εκπτώσεις στη διαφάνεια.Δεν ισχύει το ίδιο για τα σύγχρονα παραμετρικά μέσω DSP και ιδίως για όσα εφαρμόζουν σύγχρονης σχεδίασης φίλτρα επεμβαίνοντα και στο πεδίο του χρόνου.Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της...κουκουβάγιας.:oops:

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Τα πάλαι ποτέ equalizer λειτουργούσαν σε αναλογικό πεδίο,ήταν συνήθως γραφικού τύπου δρώντα αποκλειστικώς στο πεδίον της συχνότητας,οπότε διακρίνονταν από περιορισμένη ευελιξία με αντίστοιχες εκπτώσεις στη διαφάνεια.Δεν ισχύει το ίδιο για τα σύγχρονα παραμετρικά μέσω DSP και ιδίως για όσα εφαρμόζουν σύγχρονης σχεδίασης φίλτρα επεμβαίνοντα και στο πεδίο του χρόνου.Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της...κουκουβάγιας.:oops:
και ύστερα λένε... ότι εγώ στερούμαι χιούμορ! :gotcha: :gotcha: :gotcha::lolsign:
Post automatically merged:

Και το ΄΄φοβόμουν΄΄ κατά βάθος το εγκώμιο στο Λέανδρο,ότι θα οδηγούσε ακόμα και τον ίδιο σε εσφαλμένα...συμπεράσματα περί της κριτικής ικανότητας των συμμετεχόντων. :roflmao:
Ή όταν υποστηρίζεται ότι το setup του με τις συσκευές που το απαρτίζουν είναι...αξιόλογο.
:gotcha::gotcha::lolsign::lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
και ύστερα λένε... ότι εγώ στερούμαι χιούμορ! :gotcha: :gotcha: :gotcha::lolsign:
Post automatically merged:

:gotcha::gotcha::lolsign::lolsign:
Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι με την παραμονή σου εδώ όλα αυτά τα έχεις εμπεδώσει καλώς.

Έχουμε όμως ηθικήν υποχρέωση έναντι όσων δεν τα έχουν εμπεδώσει...Οπότε είμαστε σταθερά ευγνώμονες για τις κατάλληλες ασσίστ από την μεριά σου.:D

C

chrispo

Guest
Για οτιδήποτε ανοίκειο δεν θα παιρνα ποτέ...όρκο. ;)
....αφιερωμένο..

......Το λιοντάρι, ο βασιλιάς της ζούγκλας, έκανε την πρωινή του βόλτα. Κάποια στιγμη συναντάει το λαγό, τον οποίο δεν χώνευε και πολύ, και τον ρωτάει:
– Γιατί δε φοράς κράνος?? και ΦΛΑΑΑΠ του ρίχνει μια σφαλιάρα και φεύγει.
Την επόμενη μέρα, το λιοντάρι στη βόλτα του ξανασυναντάει το λαγό. Πηγαίνει κοντά του και του λέει πάλι:
– Λαγέ γιατί δε φοράς κράνος??? και ΦΛΑΑΑΠ του ξανά ρίχνει μια σφαλιάρα.
Την τρίτη μέρα πάλι συναντάει το λιοντάρι το λαγό, πάει κοντά του και λέει:
– Γιατί δε φοράς κράνος??? ΦΛΑΑΑΑΠ ρίχνει μια σφαλιάρα πάλι στο λαγό και φεύγει.
Το σκηνικό συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες: κάθε φορά που το λιοντάρι έβλεπε το λαγό, το ρωτούσε γιατί δε φορούσε κράνος και του έριχνε μια σφαλιάρα.
Μετά από μέρες η αλεπού, που ήταν ο συμβουλάτορας του βασιλιά, πάει στο λιοντάρι και του λέει:
– Βασιλιά μου, η συμπεριφορά που έχετε απέναντι στο λαγό δεν αρέσει στα υπόλοιπα ζώα. Έχουν δυσαρεστηθεί μαζί σας και υπάρχει κίνδυνος αναταραχών. Είναι καλό λοιπόν, αν θέλετε να συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε έτσι στο λαγό, να χρησιμοποιείτε μια δικαιολογία για τις σφαλιάρες που του ρίχνετε. Ρωτήστε του π.χ. να σας φέρει τσιγάρα και όταν σας τα φέρει, αν είναι με φίλτρο, ρίξτε του μια σφαλιάρα λέγοντάς του οτι θέλατε άφιλτρα. Ή το ανάποδο.

Στο τέλος πείθεται το λιοντάρι ότι ,πρέπει να αλλάξει στρατηγική.
Την επόμενη μέρα το λιοντάρι στη βόλτα του ,ξανασυναναντάει το λαγό και έχοντας στο μυαλό όσα του είπε η αλεπού, φωνάζει το λαγό και του λέει:
– Λαγέ πήγαινε να μου πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα..
– Με φίλτρο ή άφιλτρα; ρωτάει ο λαγός.
– Γιατί δε φοράς κράνος ρε;;;; και ΦΛΑΑΑΑΠ ρίχνει μια σφαλιάρα στο λαγό.:lol:

A

AKARL

Guest
Καλησπερα εγω πιστευω πως ο λεαντρος και τ αλλα παιδια που διαφωνουνε με τσι πσηφιακουςπιντιεφακηδες ειναι φανταστικες περσονες κατασκευασμενες αποτον ΜΠΟΥΤΙΑ
Χμμμμμ.... :cautious:

διάνοιες με διάθεση αμφισβήτησης - ιδίως σ'ένα forum με το πνεύμα του παρόντος - είναι τόσο απαραίτητες,ώστε εάν δεν βρίσκονταν από μόνες τους κάποιος θα έπρεπε να τις...εφεύρισκε ως avatar.

Οπότε είμαστε σταθερά ευγνώμονες για τις κατάλληλες ασσίστ από την μεριά σου.

Εγείρεται, κατά συνέπεια, το ερώτημα:

La Dialectique Peut-Elle Casser Des Briques?

In girum imus igni et consumimur ... Bhutii :sneaky:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
....αφιερωμένο..

......Το λιοντάρι, ο βασιλιάς της ζούγκλας, έκανε την πρωινή του βόλτα. Κάποια στιγμη συναντάει το λαγό, τον οποίο δεν χώνευε και πολύ, και τον ρωτάει:
– Γιατί δε φοράς κράνος?? και ΦΛΑΑΑΠ του ρίχνει μια σφαλιάρα και φεύγει.
Την επόμενη μέρα, το λιοντάρι στη βόλτα του ξανασυναντάει το λαγό. Πηγαίνει κοντά του και του λέει πάλι:
– Λαγέ γιατί δε φοράς κράνος??? και ΦΛΑΑΑΠ του ξανά ρίχνει μια σφαλιάρα.
Την τρίτη μέρα πάλι συναντάει το λιοντάρι το λαγό, πάει κοντά του και λέει:
– Γιατί δε φοράς κράνος??? ΦΛΑΑΑΑΠ ρίχνει μια σφαλιάρα πάλι στο λαγό και φεύγει.
Το σκηνικό συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες: κάθε φορά που το λιοντάρι έβλεπε το λαγό, το ρωτούσε γιατί δε φορούσε κράνος και του έριχνε μια σφαλιάρα.
Μετά από μέρες η αλεπού, που ήταν ο συμβουλάτορας του βασιλιά, πάει στο λιοντάρι και του λέει:
– Βασιλιά μου, η συμπεριφορά που έχετε απέναντι στο λαγό δεν αρέσει στα υπόλοιπα ζώα. Έχουν δυσαρεστηθεί μαζί σας και υπάρχει κίνδυνος αναταραχών. Είναι καλό λοιπόν, αν θέλετε να συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε έτσι στο λαγό, να χρησιμοποιείτε μια δικαιολογία για τις σφαλιάρες που του ρίχνετε. Ρωτήστε του π.χ. να σας φέρει τσιγάρα και όταν σας τα φέρει, αν είναι με φίλτρο, ρίξτε του μια σφαλιάρα λέγοντάς του οτι θέλατε άφιλτρα. Ή το ανάποδο.

Στο τέλος πείθεται το λιοντάρι ότι ,πρέπει να αλλάξει στρατηγική.
Την επόμενη μέρα το λιοντάρι στη βόλτα του ,ξανασυναναντάει το λαγό και έχοντας στο μυαλό όσα του είπε η αλεπού, φωνάζει το λαγό και του λέει:
– Λαγέ πήγαινε να μου πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα..
– Με φίλτρο ή άφιλτρα; ρωτάει ο λαγός.
– Γιατί δε φοράς κράνος ρε;;;; και ΦΛΑΑΑΑΠ ρίχνει μια σφαλιάρα στο λαγό.:lol:
να αγιάσει το στόμα σου! αυτό ήθελα να πω κι εγώ εξ αρχής :lolsign:
Λέανδρε,έχω μια ερώτηση σένα...Γιατί το εικονιζόμενο στο avatar σου βινυλιοσύστημα δεν φορά...καπάκι για τη σκόνη;;):roflmao::spiteful:

Εγείρεται, κατά συνέπεια, το ερώτημα:

La Dialectique Peut-Elle Casser Des Briques?

In girum imus igni et consumimur ... Bhutii :sneaky:
Simple...La dialectique ici peut bien casser le mauvais...bricolage de l'haute fidelite. ;)

Last edited:

Reaction score
3.000
Λέανδρε,έχω μια ερώτηση σένα...Γιατί το εικονιζόμενο στο avatar σου βινυλιοσύστημα δεν φορά...καπάκι για τη σκόνη;;):roflmao::spiteful:

.... διότι η σκόνη λειτουργεί ευεργετικά στις πολύ υψηλές. :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.965
Τα γλυκοκοιτάζω (αν είναι για 7+) Καλά κάνω?
Στα λεφτά του;
Χαχαχαχαχαχαχα, πλάκα κάνεις, ε;

:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Είναι το απολύτως φτηνότερο 8" που ξέρω! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειλικρινά απορώ πώς γίνεται να βγάλουν σε αυτά τα λεφτά ενεργό ηχείο με 8" και με καμπίνα και ενισχυτές και χειριστήρια και κουτί για τη μεταφορά!

Δε βγαίνει! Διακοσιακάτι ευρώ;
Αστείο εντελώς!:gotcha:

Πιο αστείο είναι ότι θα παίζει καλύτερα από τα ηχεία του Λέανδρου! :o
Χαχαχαχαχαχαχα

Βέβαια κι αυτό (όπως και το ηχείο του Λέανδρου και του αμπεσαλωμ κλπ κλπ κλπ) θέλει σαμπ για κάτω, τα γνωστά. Να μην επαναλαμβανόμαστε, ε; 8-)

Το δυστύχημα με αυτό το ηχείο, είναι ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις υποστηρικτές στα καβλωδια ηχείων! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Λέανδρε,έχω μια ερώτηση σένα...Γιατί το εικονιζόμενο στο avatar σου βινυλιοσύστημα δεν φορά...καπάκι για τη σκόνη;
το καπάκι το βγάζω εντελώς όταν παίζει το πικάπ,έχει καπάκι πάντως μιας και είναι το michell gyrodec κι όχι το gyrodec se που πωλείται..ξεβράκωτο!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.743
το καπάκι το βγάζω εντελώς όταν παίζει το πικάπ,έχει καπάκι πάντως μιας και είναι το michell gyrodec κι όχι το gyrodec se που πωλείται..ξεβράκωτο!
To έχω παρατηρήσει από την εικονιζόμενη ακρυλική βάση,γι αυτό και σε ρώτησα... ;)
...

Το δυστύχημα με αυτό το ηχείο, είναι ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις υποστηρικτές στα καβλωδια ηχείων! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Θα μπορούσες ,ανάλογα με το μήκος για τα καλώδια interconnect και τα...τροφοδοσίας....
Πάλι...ισοπεδωτικός γίνεσαι αναιτίως...
ΦΑΑΑΠ!:lolsign:
(και για τους δύο)

Last edited:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.473
Νεότερο μέλος