Oμαδική αγορά HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Λοιπόν μιας και βρισκόμασται στο κατώφλι μιας νές εποχής :116: προτείνω να μαζευτούμε 10-20-30 δεν ξέρω, να βάλουμε από ένα ποσό και να γεμίσουμε ένα σκληρούλι 1 TB και να τον βγάλουμε βόλτα μετά! :137:

Τι λέτε? Πόσοι είστε μέσα? Από 50Ε νομίζω είναι καλά!

D

deleted user 10898

Guest
μεσα.....
δεν νομιζω οτι εχουμε πολλες επιλογες στα υπαρχοντα ιντερνετικα μαγαζακια...
ασ τα κατεβασουμε ΟΛΑ....

Reaction score
4
Αν δεν μαζευτουμε αρκετοι λεω να βαλουμε μεγαλυτερο ποσο ο καθενας.
Στην αντιθετη περιπτωση απλα να αγορασουμε ακομη περισσοτερα.

Reaction score
1.213
Θα ηθελα...αλλα μενω λιγο μακρια...:117:

Ποιος να ερθει να με επισκεφτει εδω κατου ? :121: :137:

Reaction score
10
Αν δεν μαζευτουμε αρκετοι λεω να βαλουμε μεγαλυτερο ποσο ο καθενας.
Στην αντιθετη περιπτωση απλα να αγορασουμε ακομη περισσοτερα.

Kοίταξε δεν ξέρω τι κυκλοφορεί στο Internet, μπορεί να μας διαφωτίσει ο Νίκος, πάντως με τις τιμές σχετικά χαμηλά νομίζω οτι με 1000-1500 ευρώ μπορούμε να κατεβάσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. :116:

Θα ηθελα...αλλα μενω λιγο μακρια...:117:

Ποιος να ερθει να με επισκεφτει εδω κατου ? :121: :137:
Πόσο μακριά δηλαδή?

Αντε βρε παιδιά κάποιος εθελοντής να τα κατεβάσει? Θα τα έχει και πρώτος. Μακάρι να μπορούσα εγώ!!!!!

Reaction score
1
Kοίταξε δεν ξέρω τι κυκλοφορεί στο Internet, μπορεί να μας διαφωτίσει ο Νίκος, πάντως με τις τιμές σχετικά χαμηλά νομίζω οτι με 1000-1500 ευρώ μπορούμε να κατεβάσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. :116:

Πόσο μακριά δηλαδή?

Αντε βρε παιδιά κάποιος εθελοντής να τα κατεβάσει? Θα τα έχει και πρώτος. Μακάρι να μπορούσα εγώ!!!!!
τι θελετε να κατεβασετε?
τα 1000-1500 ευρω ειναι για αγορα σκληρου?

Reaction score
4.344
Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Νομιζω οτι στο site της Linn οι τιμες ξεκινουσαν απο 500 ευρω κι εφθαναν τα 2.500
Το προβλημα της αποστασης πρεπει να λυνεται ευκολα.

Reaction score
10
Μιλάμε πάντα για αγορά SOFTWARE 24/96 και 24/192.

Αν συμφωνείτε να βάλουμε μέσα στο ποσό και ένα σκληρό 1TB!

Και επειδή δεν βλέπω κανένα να παίρνει την πρωτοβουλία, προτείνω τον σκληρό να τον κρατήσει στο τέλος αυτός που θα κατεβάσει-αγοράσει τα αρχεία. Τι λέτε?

Reaction score
0
Και εγω ειμαι κατου (Ρεθυμνο)!!!Πιστευω ολο και καποιος συντεκνος θα βρεθει ή οταν ανεβω καποιος καλος ανθρωπος θα βρεθει να μου τα πασαρει.....Οπως τον meletov βαλτε με με ?παρακαλω

Reaction score
10
Και για κάποιους που πιθανόν να μην κατάλαβαν όταν λέω software εννοώ μουσική φυσικά!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχάλη στα sticky της παρούσας κατηγορίας, υπάρχει ένα θέμα με όλα τα γνωστά sites που έχουν HD και ασυμπίεστο υλικό γενικώς. Για ρίξε μια ματιά. :126:

...

Reaction score
4
Σε περιπτωση που δουμε τα σκουρα και δεν βρουμε καποιον να ασχοληθει με το μαζεμα των χρημάτων και το κατεβασμα , θα το κανω εγω.
Αλλα ας ειμαι παρακαλω η δευτερη επιλογη γιατι πραγματικα δεν υπαρχει ελευθερος χρονος αυτον τον καιρο.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale