- Reaction score
- 10
Eγώ εξακολουθώ να προτιμώ την λύση της Linn. Παρακαλώ όποιος προτιμά την λύση του Κώστα να το δηλώσει να δούμε πόσοι είμαστε!
Φυσικά δεν τον αλλάζεις!Εγω που εχω λαπτοπ πως να αλλαξω το εσωτερικο σκληρο?
Costas EAR.
Και κυριως επειδη πρεπει να κανουμε και καμμια προσωπικη επιλογη...:137:
Και επειδη ειτε τον σκληρο τον εχουμε ,ειτε τον αγορασουμε..το κοστος ουσιαστικα φθανει στα 50+ 45/80 ( αναλογως αν θα παρουμε 500 gb η 1 T ) = 100 /130 Ε....ε να μην υπαρχει μεσα και κατι που πραγματικα θα θελαμε να ακουσουμε ? :138:
Γιατι εμενα τα περιεχομενα του linnο-δισκου δεν με ενθουσιασαν να πω την αληθεια (επειδη δεν ακουω ιδιαιτερως αυτη τη μουσικη :137.
Αλλα δεν ειμαι δυσκολος...ριχτε απλως και καμμια ροκια , καμμια μπλουζια (!!!! )...καμμια εξαισια γυναικεια φωνη..
και διαλεχτε εσεις για μενα...:137:
όχι, εσύ στείλε τι μουσικές θέλεις!:144:Παίδες εμένα πείτε μου μόνο που να στείλω τα λεφτά.
...
Eτσι και αλλιώς αυτή η ιδέα εγκαταλήφθηκε!:126:Συγνώμη που επεμβαίνω χωρίς να έχω δηλώσει συμμετοχή, αλλά θα ήθελα να σας πω ότι στο δίσκο με τα 65 περίπου άλμπουμ που προτίθεστε να κατεβάσετε, μόνο το 30% περίπου αυτού του υλικού είναι σε 96/192KHz (το αναφέρω επειδή το είχατε βάλει ως προϋπόθεση). Τα περισσότερα είναι 24/44 ή 24/88,2 KHz.
Επίσης για τα μέλη που ζητάνε "ροκιές" ....γιοκ δεν έχει η linn σε Studio Master (μόνο 1 που είναι ψυχεδελικό ροκ). Στη συλλογή έχει μερικά καταπλητικά για όσους ακούνε Vocal Juzz (προσωπικά έχω λατρέψει μερικά της Carol Kidd & Clair Martin) και μερικές εκπληκτικές ηχογραφήσεις κλασικής μουσικής (όπως το Motzart Requiem, k.a)
http://www.avaxhome.ws/music/audiophile/pages/2 ....ωχ εεεεεε δεν ξερω πως μου παραεπεσε αυτη η παλιοδιευθυνση με απαισιες audiophile εγγραφες......Ζηταω ταπεινα συγνωμη ......κατα λαθος το εγραψα και εντελως στην τυχη εχει αλμποθμ της Linn πχClair Martin!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...Ευτυχως γιατι παρολιγο να μου επεφτε και αλλη μια με HD υλικοΣυγνώμη που επεμβαίνω χωρίς να έχω δηλώσει συμμετοχή, αλλά θα ήθελα να σας πω ότι στο δίσκο με τα 65 περίπου άλμπουμ που προτίθεστε να κατεβάσετε, μόνο το 30% περίπου αυτού του υλικού είναι σε 96/192KHz (το αναφέρω επειδή το είχατε βάλει ως προϋπόθεση). Τα περισσότερα είναι 24/44 ή 24/88,2 KHz.
Επίσης για τα μέλη που ζητάνε "ροκιές" ....γιοκ δεν έχει η linn σε Studio Master (μόνο 1 που είναι ψυχεδελικό ροκ). Στη συλλογή έχει μερικά καταπλητικά για όσους ακούνε Vocal Juzz (προσωπικά έχω λατρέψει μερικά της Carol Kidd & Clair Martin) και μερικές εκπληκτικές ηχογραφήσεις κλασικής μουσικής (όπως το Motzart Requiem, k.a)
βρε αστονε παντρεμενο ανθρωπο
σε μας τους ελευθερους στελνε τετοια
τα θελω ολα και κρατειστε την γιατρινα