Oμαδική αγορά HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Eγώ εξακολουθώ να προτιμώ την λύση της Linn. Παρακαλώ όποιος προτιμά την λύση του Κώστα να το δηλώσει να δούμε πόσοι είμαστε!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.028
Re: Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Εγω που εχω λαπτοπ πως να αλλαξω το εσωτερικο σκληρο?
Φυσικά δεν τον αλλάζεις!

Μπορείς να πάρεις το παρακάτω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801659

http://www.raidsonic.de/en/pages/products/external_cases.php?we_objectID=5236

που τοποθετείς μέσα δυό σκληρούς μαζί χωρίς να χρειάζεσαι βίδες στο βάλε βγάλε, και αναγνωρίζονται κι από 1 USB καλώδιο.

Έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς πολλούς σκληρούς δίσκους ανά δυό κάθε φορά.

Λύσεις υπάρχουν... και καλές λύσεις μάλιστα....

Reaction score
1.213
Costas EAR.

Και κυριως επειδη πρεπει να κανουμε και καμμια προσωπικη επιλογη...:137:

Και επειδη ειτε τον σκληρο τον εχουμε ,ειτε τον αγορασουμε..το κοστος ουσιαστικα φθανει στα 50+ 45/80 ( αναλογως αν θα παρουμε 500 gb η 1 T ) = 100 /130 Ε....ε να μην υπαρχει μεσα και κατι που πραγματικα θα θελαμε να ακουσουμε ? :138:

Γιατι εμενα τα περιεχομενα του linnο-δισκου δεν με ενθουσιασαν να πω την αληθεια (επειδη δεν ακουω ιδιαιτερως αυτη τη μουσικη :137:).
Αλλα δεν ειμαι δυσκολος...ριχτε απλως και καμμια ροκια , καμμια μπλουζια (!!!! )...

και διαλεχτε εσεις για μενα...:137:

Reaction score
0
Costas EAR.

Και κυριως επειδη πρεπει να κανουμε και καμμια προσωπικη επιλογη...:137:

Και επειδη ειτε τον σκληρο τον εχουμε ,ειτε τον αγορασουμε..το κοστος ουσιαστικα φθανει στα 50+ 45/80 ( αναλογως αν θα παρουμε 500 gb η 1 T ) = 100 /130 Ε....ε να μην υπαρχει μεσα και κατι που πραγματικα θα θελαμε να ακουσουμε ? :138:

Γιατι εμενα τα περιεχομενα του linnο-δισκου δεν με ενθουσιασαν να πω την αληθεια (επειδη δεν ακουω ιδιαιτερως αυτη τη μουσικη :137:).
Αλλα δεν ειμαι δυσκολος...ριχτε απλως και καμμια ροκια , καμμια μπλουζια (!!!! )...καμμια εξαισια γυναικεια φωνη..

και διαλεχτε εσεις για μενα...:137:

+100000 καμμια ροκια , καμμια μπλουζια

Reaction score
4
Απο εμενα οτι αποφασισετε ειμαι μεσα.
Απλα εχω πολυ λιγα HD και θελω να τα κανω πολλα.

Ετσι και αλλιως ειμαι στην φαση που ακουω μηχανηματα και οχι μουσικη.

Reaction score
1
Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Συγνώμη που επεμβαίνω χωρίς να έχω δηλώσει συμμετοχή, αλλά θα ήθελα να σας πω ότι στο δίσκο με τα 65 περίπου άλμπουμ που προτίθεστε να κατεβάσετε, μόνο το 30% περίπου αυτού του υλικού είναι σε 96/192KHz (το αναφέρω επειδή το είχατε βάλει ως προϋπόθεση). Τα περισσότερα είναι 24/44 ή 24/88,2 KHz.

Επίσης για τα μέλη που ζητάνε "ροκιές" ....γιοκ δεν έχει η linn σε Studio Master (μόνο 1 που είναι ψυχεδελικό ροκ). Στη συλλογή έχει μερικά καταπλητικά για όσους ακούνε Vocal Juzz (προσωπικά έχω λατρέψει μερικά της Carol Kidd & Clair Martin) και μερικές εκπληκτικές ηχογραφήσεις κλασικής μουσικής (όπως το Motzart Requiem, k.a)

Reaction score
10

Συγνώμη που επεμβαίνω χωρίς να έχω δηλώσει συμμετοχή, αλλά θα ήθελα να σας πω ότι στο δίσκο με τα 65 περίπου άλμπουμ που προτίθεστε να κατεβάσετε, μόνο το 30% περίπου αυτού του υλικού είναι σε 96/192KHz (το αναφέρω επειδή το είχατε βάλει ως προϋπόθεση). Τα περισσότερα είναι 24/44 ή 24/88,2 KHz.

Επίσης για τα μέλη που ζητάνε "ροκιές" ....γιοκ δεν έχει η linn σε Studio Master (μόνο 1 που είναι ψυχεδελικό ροκ). Στη συλλογή έχει μερικά καταπλητικά για όσους ακούνε Vocal Juzz (προσωπικά έχω λατρέψει μερικά της Carol Kidd & Clair Martin) και μερικές εκπληκτικές ηχογραφήσεις κλασικής μουσικής (όπως το Motzart Requiem, k.a)
Eτσι και αλλιώς αυτή η ιδέα εγκαταλήφθηκε!:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

http://www.avaxhome.ws/music/audiophile/pages/2 ....ωχ εεεεεε δεν ξερω πως μου παραεπεσε αυτη η παλιοδιευθυνση με απαισιες audiophile εγγραφες......Ζηταω ταπεινα συγνωμη ......κατα λαθος το εγραψα και εντελως στην τυχη εχει αλμποθμ της Linn πχClair Martin!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...Ευτυχως γιατι παρολιγο να μου επεφτε και αλλη μια με HD υλικο

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

. Ισως βεβαια η κραση σου εχει και καποια ορια.[/QUOTE] Varstar

Δηλαδη μωρι κουφαλιτσα Varstaridi με αποκαλεις σιτεμενο πουρο για να εχουμε καλο ερωτημα?????Που του σου βρε !!!!!!!!!!!
Εμενα παντως η γιατρος μου που με κουραρει μου λεει οτι ειμαι μια χαρα και απο κραση μπερκετι!!!!!!!Τελικα ....εισαι ζουλιαρης!!!!

Reaction score
8
αμ αυτο το σαιτ ειχα κι εγω στο μυαλο μου για να γεμισω τερα-τα
αλλα αφου ο Κολομβος ειναι ο Βλασσης μεχρι τωρα εγω τουμπεκιαζομουν

τα θελω ολα και κρατειστε την γιατρινα
ετσι κι αλλοιως δεν εχει ρολοι ναμε μετρησει

ασε που με ματιασε ετσι που με κυτταει κι εχω πονοκεφαλο

Reaction score
1.213
βρε αστονε παντρεμενο ανθρωπο
σε μας τους ελευθερους στελνε τετοια

Εχεις δει να λενε πουθενα οτι ο σαρανταρης ειναι σαν δυο εικοσαρηδες ? :121: :138:

Ρε σα περα......πουρο !! :138:

Αν θες περιμενε στην ουρα ....

............. του ΙΚΑ !!! :142:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.182
Members
38.541