themiloc
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 257
Το HDTracks πουλάει ευρώπη. Έχω ήδη κατεβάσει ένα εκπληκτικόΤο HDTracks δεν πουλάει εκτός Αμερικής, νομίζω...
McCoy Tyner trio.
Το HDTracks πουλάει ευρώπη. Έχω ήδη κατεβάσει ένα εκπληκτικόΤο HDTracks δεν πουλάει εκτός Αμερικής, νομίζω...
+1Σε αυτο επανω θα συμφωνησω και εγω και για εναν λογο παραπανω.
Καλο θα ειναι με καποιον τροπο να προπληρωθουν απο εμας τους ενδιαφερομενους για να ξερουμε που βαδιζουμε γιατι υπαρχει και η πιθανοτητα καποιοι να εχουν αλλαξει γνωμη στην πορεια.
Δεν ειναι κακο καποιος να μην θελει πια αλλα πρεπει και εμεις να το ξερουμε για να μπορουμε τελικα να υπολογισουμε.
Σιγά μην σε βάλω! Για πλάκα στο είπα! :142:Φιλαράκι το όνομά μου δεν βλέπω..:136:
Πρέπει να είναι απαραίτηα 96, 176.4, 192 άντε και κάποιο 88! Η λίστα δεν έχει κλείσει, κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη! :107:η λίστα με τους τίτλους έχει κλείσει ή μπορούμε ακόμα
να προτείνουμε, κι αν ναι μέχρι πόσα?
αυτά πρέπει να είναι απαραίτητα flac 24/96 , 192 ή
μπορούμε και απλά flac αρχεία?
Αχχχ,αλλάξανε οι καιροί...:122:...(πάρτε κύριε λαχεία..)Αφού θα τα σκάσει ρε συ ο γιός μου. Δυο συμμετοχές από την ίδια οικογένεια ?
Σταμάτα γιε μου γιατί θα βάλω τον ενισχυτή σου στις αγγελίεςΑχχχ,αλλάξανε οι καιροί...:122:...(πάρτε κύριε λαχεία..)
:142::142::142:...Σόρρυ...άκυρο...λάθος...:116:...Σταμάτα γιε μου γιατί θα βάλω τον ενισχυτή σου στις αγγελίες
Κάνω κι εγώ downloads απευθείας από το διεθνές ... δεν έχω ανάγκη τον γιο μουΣωστό κι αυτό. Πατέρα ξεκουράσου, κάνουνε ντάουνλόαντ τώρα για σένα τα παιδιά σου.
...