Oμαδική αγορά HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4.250
Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Βλεπω οτι το θεμα μας λιγο κολησε. Νομιζω οτι πρεπει να δουμε καποια πρακτικα ζητηματα. Πρωτον να δοθει ενας λογαριασμος τραπεζης εστω και με π.μ. στα μελη που δηλωσαν ενδιαφερον.
Επισης πιθανον να γινουν και καποιες συνεργασιες οσον αφορα τα τις επιλογες των αλμπουμ.
Ερωτηση οι παραγγελιες γινονται μονο απο εναν δικτυακο τοπο η απο διαφορες πηγες?

Reaction score
10
Καθήστε να τελιώσουμε με το τι θα κατεβάσουμε και θα τα βρούμε όλα!

Το ΣΚ με την ησυχία μου θα ψάξω για άλλα downloads!

Reaction score
4.250
Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Παιδια μην ξεχνιεσται, υποσχεθηκατε οτι το Σαββατοκυριακο θα δουλεψετε ...σκληρα. Θελω αποδειξεις!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Παιδια μην ξεχνιεσται, υποσχεθηκατε οτι το Σαββατοκυριακο θα δουλεψετε ...σκληρα. Θελω αποδειξεις!

Μεχρι τις 12 το βραδυ προλαβαινουμε !! :138:

Ρε συ...δεν εχει πραγμα...:117:

Το musicgiants που φαινεται να καλυπτει πολλα ειδη μουσικης..ειναι μονο για usa ? Ξερεις ? Θελει και login το @#$ η εγω δεν κοιταξα καλα ? (και το puretracks δεν..)

Στο τελος ..μονος σου βλεπω να βαζεις..:142:

Εκλεισε και ο Σπυρος τα 4,5 εκτος κλασσικης που παιζανε απο τα hdtracks και αυτο ηταν...:137:

Reaction score
1.213
vastsar.....νομιζα οτι ηταν ο diabolical...:138:

Τεσπα....ετσι και αλλιως δεν θα αλλαξει κατι..:142:

Βρε εσεις..δωστε και καμμια διευθυνση ακομα..:136:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Ντροπή!, εγώ που άνοιξα δρόμους μέσα από δύσβατους Σκαλουμπικούς Λαιστρυγώνες?
Ησουν στην τελετη εναρξης του δρομου και τωρα ερχεσαι στα εγκαινια, λυπαμαι αλλα η γλαστρα σου πρεπει να ειναι μεγαλυτερη:121:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχάλη βάλε κι άλλα βρε. Θέμη βάλε κι εσύ να μαζευτεί ο κουβάς. Άντε γιατί θα τα παρατήσω και θα πάρω πικάπ στο τέλος. :116:

...

Reaction score
498
Υπάρχει και η λύση της Linn που είναι μια κι έξω εάν θέλετε..Ότι θέλετε, εγώ είμαι μέσα ούτως ή άλλως..

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494