Oμαδική αγορά HD

Status
Not open for further replies.

Reaction score
4.333
Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Μιχαλη σε καμμια βδομαδα θα ειμαστε σιγουρα πανω απο 20.
Η επιλογη των κομματιων ειναι το επομενο μεγαλο προβλημα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Oμαδική αγορά HD

Μιχαλη σε καμμια βδομαδα θα ειμαστε σιγουρα πανω απο 20.
Η επιλογη των κομματιων ειναι το επομενο μεγαλο προβλημα.
Με αυτό θα ασχοληθώ το Σαββατοκύριακο. θα φτιάξω μία λίστα για να διαλέξουμε!

Καλημέρα!

Reaction score
10
Λοιπόν παίδες από χτες κοιτάω τα site που έχουν HD. H λίστα ειναι ατελείωτη και είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να καταγραφεί!

Η μόνη λύση που βλέπω είναι να αγοράσουμε τον έτοιμο σκληρό της LINN (500GΒ) o oποίος περιέχει ΟΛΑ τα studio master της εταιρίας! Εδώ:

http://www.linnrecords.com/collection-complete-collection---lacie-500gb-fa-usb-drive.aspx

Τα 60 master που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σκληρό είναι αυτά:

http://www.linnrecords.com/catalogue.aspx?label=linnrecords&format=studio&label=linnrecords

Υπάρχουν και άλλοι σκληροί αλλά έχουν και κανονικά cd μέσα!

Το κόστος του παραπάνω σκληρού είναι 1645Ε.

Για το παραπάνω πρέπει να μαζευτούμε 33 άτομα και να βάλουμε απο 50Ε. Τέλος πάντων όσοι μαζευτούμε και να μοιράσουμε το ποσό. Αυτη τη στιγμή είναι περίπου 100Ε το άτομο.

Τι λέτε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
No problem with me, αν και έχω ήδη κατεβάσει μερικά από δαύτα. Λίγο RR δεν θα με χαλούσε όπως και αρκετό HDTT μιας και έχει απίστευτες ηχογραφήσεις. Γενικώς όμως, ότι πείτε. Αν αρχίσουμε να λέμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Προσοχή, μαζί με τα αρχεία να κατεβάσουμε και όλο το συνοδευτικό υλικό όπου υπάρχει (εξώφυλλα, ένθετα κλπ). :126:

...

Reaction score
10
Νίκο από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Μακάρι να μαζευτούμε αρκετοί να κατεβάσουμε κάποια από αυτά που λες!

Υποθέτω μέσα στο σκληρό θα είναι και τα εξώφυλλα, booklets κτλ!

Reaction score
0
Τα εξωφυλλα κλπ ειναι μεσα στον σκληρο...Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μας χρεωνει 145ευρω τον σκληρο + μεταφορικα....Αν κατεβασουμε τα ιδια πραγματα παει στα 1500 (60*25)...
Σκληρο δισκο 500gb μπορουμε να βρουμε με 70ευρω...

Reaction score
0
Manolispap δεν νόμιζω οτι για 70 ευρώ αξίζει η ταλαιπωρία για αυτόν που θα τα κατεβάσει, αρχειοθετήσει κτλ. Ασε που οι Lacie είναι οι πιο αξιόπιστοι, κάτι που θα μας χρειαστεί με την ταλαιπωρία που θα φάει!
Πασο...

Reaction score
4.333
Απάντηση: Re: Oμαδική αγορά HD

Λοιπόν παίδες από χτες κοιτάω τα site που έχουν HD. H λίστα ειναι ατελείωτη και είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να καταγραφεί!

Η μόνη λύση που βλέπω είναι να αγοράσουμε τον έτοιμο σκληρό της LINN (500GΒ) o oποίος περιέχει ΟΛΑ τα studio master της εταιρίας! Εδώ:

http://www.linnrecords.com/collection-complete-collection---lacie-500gb-fa-usb-drive.aspx

Τα 60 master που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σκληρό είναι αυτά:

http://www.linnrecords.com/catalogue.aspx?label=linnrecords&format=studio&label=linnrecords

Υπάρχουν και άλλοι σκληροί αλλά έχουν και κανονικά cd μέσα!

Το κόστος του παραπάνω σκληρού είναι 1645Ε.

Για το παραπάνω πρέπει να μαζευτούμε 33 άτομα και να βάλουμε απο 50Ε. Τέλος πάντων όσοι μαζευτούμε και να μοιράσουμε το ποσό. Αυτη τη στιγμή είναι περίπου 100Ε το άτομο.

Τι λέτε?
Για μενα αυτη θα ηταν η καλυτερη λυση, πιστευω οτι ο αριθμος ατομων θα μαζευτει πολυ ευκολα. Λιγο υπομονη, το αποτελεσμα θα ειναι εκπληκτικο! Εγω πιστευω οτι θα γινουμε και περισσοτεροι και θ αρχισουν μετα σκεψεις και για μεγαλυτερο σκληρο.
Νικο σταματα να αγοραζεις μεμονωμενα. Θα σου παρω το πορτοφολι!

Reaction score
4.333

Και κατι ακομη, μπορει την σκεψη για αγορα με παρομοιο τροπο να την ειχαμε αρκετοι, αλλα πρωτος που την διατυπωσε ανοιχτα και εκανε το καλεσμα ηταν ο Μιχαλης, ως εκ τουτου θεωρω οτι το πρωτοτυπο μενει σ αυτον και αν καμμια φορα χτυπα ξυλο κατι παθει ο δικος μας σκληρος θα ξερουμε μετα ποια πορτα θα χτυπησουμε!
Παντως κοιταξτε και καποια συνεπακολουθα που εχει μια τετοια αγορα. Αφου λοιπον θα παρουμε τον σκληρο θα θελουμε και να τον ακουσουμε. Αν θελουμε να ακουσουμε λοιπον ενα καλο ηχο θα αγορασουμε οσοι δεν εχουμε ενα dac και ενδεχομενως ενα τυπου E-Great. Φυσικα καποιοι θα ανεβουν κατηγορια οικονομικη και θα παρουν καποιο μηχανακι τυπου Linn. Ειναι λοιπον κερδισμενες και οι εταιριες? Γιατι αν εδω μαζευτουμε 30 ατομα, τοτε αυτοματα τον προβληματισμο τον εχουν 30 ατομα. Αν αγοραζε μονο ενας και εδινε αυτο το υπερογκο ποσο, οι υπολοιποι 29 θα συνεχιζαν ν ακουν την μουσικη τους με τον τροπο που ακουγαν. Οι εταιριες τα εχουν σκεφτει αυτα πολυ καιρο πριν απο μας και τα εχουν αφησουν σκοπιμως ελυθερα. Μην λοιπον εχουμε και τυψεις οτι κλεβουμε καποιους!
Ενα οικονομικο dac πορει να μην ξεπερναει τα 200 ευρω. Χτες προσεξα οτι κυκλοφορησε ενα μηχανακι η Lacie με σκληρο στο 1 τερα στα 165 ευρω! Αρα εχουμε μια πηγη με εξαιρετικα αποτελεσματα με λιγωτερο απο 400 ευρω. Απο κει και περα υπαρχουν και οι πιο υλοκληρομενες λυσεις που προς το παρων ξεπερνανε το χιλιαρικο. Προσωπικα προς τα εκει θα παω. :120:

Reaction score
10
Eγώ πάλι ελπίζω να πάνε όλα καλά να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι και μέσα σε διάστημα ενός χρόνου να το επαναλάβουμε πολλές φορές και να τα αγοράσουμε όλα! :)

Reaction score
855
....εφόσον η συμμετοχή επιτρέψει την κατάτμηση του κόστους περί το 50ρικο, count me in, για χαιφιντελικούς λόγους...

...οι ηχογραφήσεις της Linn είναι εξαιρετικές, παρότι το επίπεδο ερμηνείας είναι έτσι και έτσι ... για παράδειγμα ο τύπος που παίζει τον Ραβέλ και τον Μπετόβεν, είναι κλασσικό παράδειγμα του '' look ma, no hands'', ... ωστόσο, δεν είναι όλα έτσι, πχ. αξίζουν οι εκτελέσεις του 'Μεσσία' και αυτές της Σκωτσέζικης υπό τον Μακέρας .... για τα 'σύγχρονα' της δεν έχω ιδέα .... ένα cd του Ήχου προ δεκαετίας περιελάμβανε εξαιρετικά δείγματα, ελπίζω να είναι έτσι ....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Done-dune και γω αγαπημενοι μου ανωμαλαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μονο που θα ηθελα να πω ειναι οτι προσωπικως δεν πολυακουω κλασικη μουσικη μιας και εχω λοξα με τα κρουστα και διαφορες ιδρωμενες Κουβανεζες να λικνιζοντε υπο τους ρυθμους της Samba και της Bossa nova!!!!!!!!!
Παιζουν τιποτις τετοια ιδρωμενα και για μας για να μην πειξω στον Procovief και τον Mahler???

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Oμαδική αγορά HD

.....

Αντε άλλοι μουσικόφιλοι δεν υπάρχουν?
...
Υπάρχουν ρε αλλά προσωπικά δεν ξέρω κανέναν από την λίστα του δίσκου ! :133:

Καλή ιδέα + προσπάθεια πάντως,....μπράβο !

Reaction score
4.333

Κωστα αν δουμε την συγκεκριμενη κινηση σε μια μεμονωμενη που δεν θα εχει συνεχεια τοτε συμφωνω μαζι σου. Παρολο που ειναι πολυ μεγαλος κοπος και μαλιστα να ταιριαξεις με τα γουστα ολης της παρεας. Επειδη ομως πιθανοτατα να υπαρξει και συνεχεια μετα απο κανα τριμηνο εως εξαμηνο και αργωτερα ξανα, σκεψου λοιπον το προβλημα που θα αντιμετωσουμε. Θα πρεπει να βλεπουμε και να θυμομαστε τα ονοματα των καλλιτεχνων και τους τιτλους για μην εχουμε διπλοαγορες. Θα ειναι παρα πολυ δυσκολο να ξεχωριζουμε τα διπλα. Οπως και να εχει ομως προσωπικα ειμαι μεσα. Προσωπικα τελευταια εχω παρει αρκετα δισκακια που δεν γνωριζα καθολου τους καλλιτεχνες με προταση του πωλητη και κατα συντριπτικη πλειοψηφια μου αρεσαν παρα πολυ. Αν εχει και αρκετα που δεν ειναι για τα γουστα μου δεν με πειραζει. Αν το καλοσκεφτουμε 40 ευρω κανει ενας δισκος βινυλιου 180 γρ., εμεις αγοραζουμε πανω απο 1.000 cd! Αληθεια χονδρικα το 1 τερα ποσα cd HD ειναι?
Βλαση εισαι απαραδεκτος, επρεπε να εισαι απο τους πρωτους που θα εμπαιναν στο παιχνιδι. Σα να μην εφτανε αυτο μας θελεις και κουνιστες Κουβανεζες. Τα κοριτσακια απο Ουκρανια τι κακο εχουν ρε? Συνδιαζουν κλασικο χορο (μπαλετο) και πολυ πολυ μοντερνο. Ισως βεβαια η κραση σου εχει και καποια ορια.

Reaction score
4.333

Καποιοι απ εδω μεσα ειναι πολυ γατοι με τα κομπιουτερ και πιθανο να μπορεσουν να σε βοηθησουν. Μπορει να γινει μια ομαδικη εξορμηση τριημερου στα πανεπιστημια ενδεχομενως με κατι σαν βαρδιες, να υπαρχουν και ατομα που εχουν γνωσεις πολυποικιλες στην μουσικη και ετσι θα η δουλεια θα γινει γρηγορα και καλα (και πιο ευχαριστα). Αλλα το προβλημα που περιεγραψα για "την επομενη φορα" θα υπαρχει.
Με τους εξωτερικους σκληρους δισκους και με τον χρονο παραδοσης ενδεχομενως δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα. Τοσο καιρο ειμασταν και χωρις αυτους για ενα μηνα καθυστερηση δεν ειναι τοσο τραγικο. Εγω που εχω λαπτοπ πως να αλλαξω το εσωτερικο σκληρο? Και γενικα αν παμε να αναβαθμησουμε τους εσωτερικους σκληρους ισως αποθαρυνουμε μερικους που δηλωσαν το ενδιαφερον τους. Καλο ειναι σε πρωτη φαση να κανουμε την ευκολη διαδικασια και την επομενη παμε και στα πιο βαθεια. Θα προτεινα μαλιστα Σαββατο η Κυριακη βραδι να βρισκομασταν καπου για ενα ποτο (η και φαγητο) και να μπαιναμε σε πολλες λεπτομερειες που ενδεχομενως δεν ειναι τοσο ευκολο απ εδω να συζητηθουν. Μια ανοικτη προσκληση για ολους τους ενδιαφερομενους.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe