O θανατος των ελληνικων περιοδικων

Reaction score
1
Απάντηση: O θανατος των ελληνικων περιοδικων

Το τρέχων τεύχος έπεσε στα χέρια μου εχθές. Είχα χρόνια να διαβάσω Hi-Tech (νομίζω πάνω από 10). Είδα λοιπόν το πώς έχει καταντήσει, ύλη μηδέν, δοκίμες....μία, ένα σπίτι με.... ψαρωτικό rack και ένα ωραίο €7,90 κάτω από το λογότυπο του περιοδικού. Αν δεν είχε και τη Samsung U8000 μάλλον δεν θα το έπαιρνε κανένας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Σημερα (μεσα στις απεργιες της διανομης περιοδικων) κυκλοφορησε τον χαιτεκ του προηγουμενου μηνα.Στην ακριτηκια γλυφαδα.....
Ε και ?
θα πει ο κακος ο λυκος,
τι λες ρε παλικαρι ναουμ , ? εχεις ματαξαναδει περοδικο τεχνολογιας με χωρις (ειναι οπως λεμε ενα με ολιγη και χωρις) ή ενα σκετο απο γιουβετσι)
χαρτι ιλουστρασιον ?
που ειναι το χαρτι που <γλυστραγε στα δαχτυλα> οεο ?
Και η τιμη τιμη , εκει στα 7,90 , και απο υλη ? φουλ πανσιον ,
κινητα .....τηλεοραση (μη θετε πολλες ) παλιοπλεονεχτες
τα mbl απο το χαι εντ περιοδικο .......αγγελιες , διαφημισουλες ( πουσαι ρε νακα και σονι) αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις κυριε πετροχείλο ........
Στο τελος θα δινουμε στο περιπτερα 7,90 τιμης ενεκεν , ετσι για να θυμομεθα τα παλια,
με τα απαγχωνσμενα τριφακα , τα μεγαλα ηχεια, τους μαρκ μεσα στα τριανταφυλα, και τοσα αλλα ωραια.
Καποτες υπηρχε ενα περιοδικο που το λεγανε χαιτεκ.
Σημερα ....νυντεριδες και αραχνες γλυκια μου.
Θα μου πει κανεις τι να πεθανεις σαββατο βραδυ
τι κυριακη πρωι ....
Ναι αλλα εδω ο χρονος σταματησε στο σαββατοπρωο......που λεει ο λογας

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το σημερινο τευχος , μου εδωσε να καταλαβω , (εστω και αργα) οτι το περιοδικο ασχοληται με hi tech προιοντα που δεν αφορουν το
hc.Εχει οτι αλλο,
τι θελετε tablet
smart phones
μπλιμπλικια ?
Τα παντα ολα , δοκιμες συγκρτιτικα συσκευων που σχετιζονται με το hc μην ζητησετε.....

nsk

Reaction score
12

το σημερινο τευχος , μου εδωσε να καταλαβω , (εστω και αργα) οτι το περιοδικο ασχοληται με hi tech προιοντα που δεν αφορουν το
hc.Εχει οτι αλλο,
τι θελετε tablet
smart phones
μπλιμπλικια ?
Τα παντα ολα , δοκιμες συγκρτιτικα συσκευων που σχετιζονται με το hc μην ζητησετε.....
Τώρα το πήρες πρέφα, αν ξεφυλλίσεις τα προηγούμενα τεύχη όλα έχουν συγκριτικά για κινητά, ανακοινώσεις για tablet, ακόμα και συγκριτικά για το λογισμικό των κινητών θα βρεις!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μιλαμε για εξαιρετικη περιπτωση τα ελληνικα περιοδικα (με την καλη κουβεντα στο στομα ειμαι):143:
απο την μια το χαιτεκ δεν εχει καμμια μα καμμια σε σχεση με το τι ηταν.
Απο την αλλη το ηχος δινει λινκ για την σελιδα του για να βλεπεις μετρησεις.......(λεγε με οικονομια σελιδων)
Ιν δι αδερ χεντ βλεπω το hcc να προοδευει, τι τυπους για <χρησες> διαστασεις χωρου, τι συμβουλες απο κατασκευαστες room in a room.Τι καθε ειδους μετρηση.
Βεβεαι ενω απο το 1999 αγοραζα το what hifi sound and vision, εδω και καμποσα χρονια το εκοψα μιας και ηταν απολυτα αγγλικο, και το αγοραζα καθε χρονο στα βραβεια του.Φετος μετα απο 7 χρονια το εκοψα και αυτο , σημερα ξεφτηλισα το τρεχον τευχος και δεν ειναι καν στα αγγλικα επιπεδα.
Μιλαμε πεινα........
Ελπιζω το hcc να παραμεινει ετσι, γιατι .....αστο μην το πω.....................

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas