argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !
απο ηχο πως παει .....(σινε)
απο ηχο πως παει .....(σινε)
αν μπορεις κανε σκατζα τραμπα το κεντρικο να μπει πανω στο επιπλο, και κεντρο θα ειναι , και ανασες θα παρεικαι μια παλια φωτο , που απο τοτε εγιναν αρκετες αλλαγες , για να χετε μια (μικρη) αποψη του χωρου
![]()
δηλαδη σε υψηλες εντασεις , οχι πολυκατοικιας οπως λες, δεν ικανοποιουν?Τα surround ικανοποιούν για τις χαμηλές εντάσεις πολυκατοικίας
Ίσως αν έβαζες τον ενισχυτή στο κάτω ράφι, να "έβλεπε" το χειριστήριο (αν αυτό είναι το πρόβλημα. Αν και είχα την αίσθηση ότι αυτοί οι ενισχυτές ελέγχονται και με εφαρμογή από smartphone).το σκεφτηκα κι αυτο αλλα αν κατσει ακριβως στη μεση θα κρυβεται ο ενισχυτης.
αν το βαλω χαμηλα θα ερχονται απο το δαπεδο οι φωνες.
και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα ενα πιο μεγαλο και πιο καλο κεντρικο.
Καλημέρα Γιάννη.Λοιπον θα συμφωνησω κι εγω πως το tuner του ειναι χαλια, πολυ χαλια....
Ακομα και οι 2 παλιοτεροι κ πολυ οικονομικοι Sony που ειχα ηταν καλυτεροι.
ΑΛΛΑ το internet radio ειναι ολα τα λεφτα!
Την εχω καταβρει!
εχει απειρους στεθμους, ανα ειδος , ανα χωρα, κλπ κλπ και πανω απ ολα εχει απιστευτη ποιοτητα ληψης κ ηχου!!!
Φοβερο!
Επισης συγχρονισα επιτελους το iPad και την εφαρμογη iControl AV 2 και εχει πολυ φαση!!
Ενα πολυ-λειτουργικο κοντρολ του ενισχυτη και οχι μονο, αμεσο κ με πολλα κολπακια!
Φαση εχει!
Βεβαίως και γίνεται.3) Την τηλεόραση την δουλεύω με αποκωδικοποιητή ξέχωρα τον οποίο τον έχω βάλει στην HDMI 1. Είναι σωστό αυτό που έκανα; Γίνεται να ανάψω TV + αποκωδικοποιητή χωρίς να ανάψω τον 55 και να ακούω από τα ηχεία της TV μόνο;
Πρέπει να συνδέσεις το media player με το powerline, και το media player μέσω HDMI με τον 55.4) Ο σκληρός δίσκος με τις ταινίες και με τα mp3 βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο μαζί με το router. Την σύνδεση στον 55 την έχω με powerline.Βλέπω όμως ότι και το Internet radio αλλά και τα mp3 έρχονται με χαμηλό buffer με αποτέλεσμα να κόβονται. Κάνω κάτι λάθος; (πριν τον 55 που είχα WD TV live media player έπαιζε κανονικά)
Σε οποιαδήποτε ελεύθερη είσοδο HDMI του ενισχυτή.5) Που προτείνετε να συνδέσω το PS3;