O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !

Reaction score
0
Απάντηση: O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!
Από ότι λέτε και εσείς το κακό πρέπει να είναι γενικευμένο... Ανεπίτρεπτα πράγματα... Ο sony που αντικατέστησα κόστιζε το 1/5 της τιμής του pioneer και αν και οικονομικό μοντέλο, ήταν και είναι σκυλί... Δεν μου έβγαλε το παραμικρό...
Μου μπήκαν ιδέες για την πλακέτα HDMI γι αυτό άρχισα να ανησυχώ... Να πάρει, δεν έχω έστω ένα monitor με hdmi για να δω πως τα πάνε οι έξοδοι hdmi του ενισχυτή...

Reaction score
0
Απάντηση: O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !

Φίλε Γιάννη Κοτσίδη,

Κάτι που θα ήθελα ναρωτήσω γενικά για πολυκάναλους AVR τέτοιου επιπέδου τιμής (δηλαδή 1000 άρικο) είναι η ποιότητα τους σε δικάναλο πρόγραμμα. Δηλαδή πόσο καλά μπορούν να σταθούν δίπλα σε έναν Marantz PM 7004. Επειδή εγώ ακούω κυρίως δικάναλο πρόγραμμα αλλά έχω όμως και την καλή τηλεόραση και το blu-ray, και άρα με ενδιαφέρει και ο πολυκάναλος ήχος, θα ήθελα να ξέρω αν ένας πολυκάναλος του 1000άρικου και κυρίως ο συγκεκριμένος Pioneer στέκεται δίπλα σε έναν δικάναλο των 600-700 ευρώ.

Ευχαριστώ!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
φιλε μου , κοιταξε,

αν κ δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος για να κρινω, γιατι δεν τα εχω βαλει διπλα διπλα στον Marantz που λες, αλλα διπλα στο μεγαλο μου συστημα με μονομπλοκ λαμπατους ταξη Α OTL και λαμπατο pre Κλπ (κοστος περ. 7000ε) δεν εχουν καμια νομιζω ελπιδα....

Δικαναλο δηλαδη για σοβαρες ακροασεις δεν τον χρησιμοποιω, οχι οτι ειναι ασχημος αλλα προφανως γιατι εχω κατι καλυτερο.

ΑΝτιθετα σε χαλαρη background μουσικη κ ιντερνετ radio ειναι μια χαρα!!

Ας απαντησει βεβαια κ καποιος αλλος που ισως να εχει κανει περισσοτερες δοκιμες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Marantz αλλά σε δικάναλο ενισχυτή τέτοιου επιπέδου όπως πχ Harman Kardon, Vincent εκεί στα 600-700 ευρώ...

Και φυσικά με ενδιαφέρει να είναι καλύτερος από έναν Sony που έχω του 1995 των 100.000 δρχ τότε...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Marantz αλλά σε δικάναλο ενισχυτή τέτοιου επιπέδου όπως πχ Harman Kardon, Vincent εκεί στα 600-700 ευρώ...

Και φυσικά με ενδιαφέρει να είναι καλύτερος από έναν Sony που έχω του 1995 των 100.000 δρχ τότε...
Όχι,δεν είναι καλύτεροι οι AVR.Τουλάχιστον σε σχέση με κάποιον σωστά σχεδιασμένο δικάναλο ενισχυτή.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas