ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Καλέ μου φίλε Ανδρέα, εγώ τον απολαμβάνω στις 120" και κάθε φορά που τον βάζω μπρός και λέω 1000 ευχαριστώ για την αγορά που με παρότρυνες να κάνω!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Να φανταστείτε πόσο καλός είναι που μέχρι και το Hιghtech δεν του βρήκε ψεγάδι!!!!moonprince said:Ανδρέα έχει και παρουσίαση στο hi - tech που κυκλοφορεί
Μμμ , τοτε μηπως πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου περι του εν λογω προβολικου?dream_GR said:Να φανταστείτε πόσο καλός είναι που μέχρι και το Hιghtech δεν του βρήκε ψεγάδι!!!!moonprince said:Ανδρέα έχει και παρουσίαση στο hi - tech που κυκλοφορεί

Επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω προβλημα λεγοντας την πραγματική μου γνώμη για το hitech, το είπα με σουπερ δόση ειρωνείας προς την εμμετική λαμπρακεια φυλλαδα.moonprince said:Ναι, Γιαννη μου, αλλά από ένα περιοδικό που δίνει ΑΚΟΜΗ ως κορυφαία επιλογή την 42΄΄ 9830 της PHILIPS (και αν την βρει κανεις να την αγοράσει να μας γράψει), δυστυχώς δεν μπορεί κανεις να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

του λες ότι ο OPTOMA είναι κινέζικος βρωμάει ψαρίλα μολις ζεσταθέι και μετά τις 100 ώρες παιξίματος μόλις στρώσει ή λάμπα μυρίζει το home theater σου σαν chinese-takeaway!!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Γιαννη , μα και το δικο μου μηνυμα ηταν ειρωνικο.
Να σκεφτεις οτι ηρθε φιλος προχθες και με ρωτησε τα ακολουθα:" To hitech εβγαλε πρωτον τον optoma και δευτερο , με πολυ μικρη διαφορα , τον Epson.
Αρα μηπως αξιζει να παρω τον Epson αφου η διαφορα στην αποδοση ειναι τοσο μικρη?"
Τωρα τι του απαντας....
του λες "Δε ξερω"! Αφου, δεν εχεις δει τον επσον να παιζει, εχεις πει!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Γιαννη , μα και το δικο μου μηνυμα ηταν ειρωνικο.
Να σκεφτεις οτι ηρθε φιλος προχθες και με ρωτησε τα ακολουθα:" To hitech εβγαλε πρωτον τον optoma και δευτερο , με πολυ μικρη διαφορα , τον Epson.
Αρα μηπως αξιζει να παρω τον Epson αφου η διαφορα στην αποδοση ειναι τοσο μικρη?"
Τωρα τι του απαντας....

:shock: !!!) μου αρεσε πολυ το Τ3 αλλα μαλλον αυτα τα περιοδικα ειναι πιο πολυ "ποικιλης υλης".Right!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moonprince said:To T3 μου αρέσει κι' εμένα γιατί, κατά το κοινώς λεγόμενο "δεν το παίζει".
Λένε την γνώμη τους σαν απλοί χρήστες και ακόμη και αν διαφωνείς μαζί τους (βλ. περίπτωση ΑΜΟΙ), τουλάχιστον δεν ισχυρίζονται ότι είναι ειδικοί. Από την άλλη μεριά το εν λόγω περιοδικό μπορεί να μην έχει βάθος, έχει όμως ΠΛΑΤΟΣ, δηλαδή παρουσιάζει πολλά νέα μηχανήματα.