O H72 στο Cine4home

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Καλέ μου φίλε Ανδρέα, εγώ τον απολαμβάνω στις 120" και κάθε φορά που τον βάζω μπρός και λέω 1000 ευχαριστώ για την αγορά που με παρότρυνες να κάνω!!!

Ομως τα ενδώτερα που δείχνει το λινκ σου καλά είναι και με γλιτώνουν απο την περιέργεια να τον ανοίξω να δώ τι έχει μεσα!!!

Reaction score
14
moonprince said:
Ανδρέα έχει και παρουσίαση στο hi - tech που κυκλοφορεί
Να φανταστείτε πόσο καλός είναι που μέχρι και το Hιghtech δεν του βρήκε ψεγάδι!!!!

Reaction score
1
Ναι, Γιαννη μου, αλλά από ένα περιοδικό που δίνει ΑΚΟΜΗ ως κορυφαία επιλογή την 42΄΄ 9830 της PHILIPS (και αν την βρει κανεις να την αγοράσει να μας γράψει), δυστυχώς δεν μπορεί κανεις να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
dream_GR said:
moonprince said:
Ανδρέα έχει και παρουσίαση στο hi - tech που κυκλοφορεί
Να φανταστείτε πόσο καλός είναι που μέχρι και το Hιghtech δεν του βρήκε ψεγάδι!!!!
Μμμ , τοτε μηπως πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου περι του εν λογω προβολικου? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
moonprince said:
Ναι, Γιαννη μου, αλλά από ένα περιοδικό που δίνει ΑΚΟΜΗ ως κορυφαία επιλογή την 42΄΄ 9830 της PHILIPS (και αν την βρει κανεις να την αγοράσει να μας γράψει), δυστυχώς δεν μπορεί κανεις να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.
Επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω προβλημα λεγοντας την πραγματική μου γνώμη για το hitech, το είπα με σουπερ δόση ειρωνείας προς την εμμετική λαμπρακεια φυλλαδα.

Ανδρέα μην αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, μάλλον το Hitech τον έβαλε όντως να παίξει και του ξεπακετάρισαν και την π΄ριζα απο το κουτί.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν τα τεστ γίνονται με την πρίζα στο μηχανημα η απλά το κοιτάνε απο έξω και λένε "πολυουρεθάνει" (πολυ ωραίο θα είναι). Εχω καταλήξει ότι πολλά τεστ βασίζονται στο ονομα και στην δύναμη της αντιπροσωπέιας του κάθε ηλεκτρονικου προς συγκριση. Βλεπεις η διαφήμιση πληρώνει και αν δυσαρεστήσεις εναν πελατη σου θαβοντας (σωστά όμως) ενα κακο προιον τότε θα τα ακούσεις απο τον πελατη διαφημιζόμενο.

Ξερω ότι δεν ανακαλυψα τον τροχό απλά λεω πραγματα που τα εχω δει με τα ματια μου καθως το hitech το διαβάζω κάθε μήνα απο το 2000 μεχρι σήμερα. Ενημερώνομαι μα δεν το ασπαζομαι...!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιαννη , μα και το δικο μου μηνυμα ηταν ειρωνικο. :lol:
Να σκεφτεις οτι ηρθε φιλος προχθες και με ρωτησε τα ακολουθα:" To hitech εβγαλε πρωτον τον optoma και δευτερο , με πολυ μικρη διαφορα , τον Epson.
Αρα μηπως αξιζει να παρω τον Epson αφου η διαφορα στην αποδοση ειναι τοσο μικρη?"
Τωρα τι του απαντας....

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Να σκεφτεις οτι ηρθε φιλος προχθες και με ρωτησε τα ακολουθα:" To hitech εβγαλε πρωτον τον optoma και δευτερο , με πολυ μικρη διαφορα , τον Epson.
Αρα μηπως αξιζει να παρω τον Epson αφου η διαφορα στην αποδοση ειναι τοσο μικρη?"
Τωρα τι του απαντας....
του λες ότι ο OPTOMA είναι κινέζικος βρωμάει ψαρίλα μολις ζεσταθέι και μετά τις 100 ώρες παιξίματος μόλις στρώσει ή λάμπα μυρίζει το home theater σου σαν chinese-takeaway!!!!

τι να του πέις, να κοψει το χαιτεκ στην μεση και να το ρολαρει διπλα στην τουαλέτα του!!!!!!! Μονο για αυτο κάνουν οι σελιδες του.

Reaction score
5
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τωρα τι του απαντας....
του λες "Δε ξερω"! Αφου, δεν εχεις δει τον επσον να παιζει, εχεις πει!! :p :lol: :p

χαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Energy , μηπως με μπερδευεις με καποιον αλλον?
Πουλουσα τον Epson κανονικα και του "εχω βγαλει τα ματια" :wink:
Για ψαξε λιγο σε παλαιοτερα μηνυματα...

Reaction score
0
Παντως οι πιο "expert" γνωμες-αποψεις που βρηκα εγω ειναι ..Εδω και το περιοδικο Ηχος Εικονα.
Οπως ημουν και εγω λιγο πιο παλια πιο αδαης (τωρα ειμαι "γνωστης" :lol: :shock: !!!) μου αρεσε πολυ το Τ3 αλλα μαλλον αυτα τα περιοδικα ειναι πιο πολυ "ποικιλης υλης".

Reaction score
1
To T3 μου αρέσει κι' εμένα γιατί, κατά το κοινώς λεγόμενο "δεν το παίζει".

Λένε την γνώμη τους σαν απλοί χρήστες και ακόμη και αν διαφωνείς μαζί τους (βλ. περίπτωση ΑΜΟΙ), τουλάχιστον δεν ισχυρίζονται ότι είναι ειδικοί. Από την άλλη μεριά το εν λόγω περιοδικό μπορεί να μην έχει βάθος, έχει όμως ΠΛΑΤΟΣ, δηλαδή παρουσιάζει πολλά νέα μηχανήματα.

Reaction score
14
moonprince said:
To T3 μου αρέσει κι' εμένα γιατί, κατά το κοινώς λεγόμενο "δεν το παίζει".

Λένε την γνώμη τους σαν απλοί χρήστες και ακόμη και αν διαφωνείς μαζί τους (βλ. περίπτωση ΑΜΟΙ), τουλάχιστον δεν ισχυρίζονται ότι είναι ειδικοί. Από την άλλη μεριά το εν λόγω περιοδικό μπορεί να μην έχει βάθος, έχει όμως ΠΛΑΤΟΣ, δηλαδή παρουσιάζει πολλά νέα μηχανήματα.
Right!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερχόμαστε στα λόγια μας (μου)!!!!

T3 μαμακίσιο μεταφρασμένο απο το Αγγλικό Τ3. Ta reviews είναι στο εγγλέζικο καυστικό μοτίβο. Αν κάτι είναι χάλια είναι χάλια και το γράφω!!!

Ετσι το προτιμώ και ας μήν είναι το review απο τον σουπερ τεχνικά τεκμηριομένο ειδικό!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.372
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ