Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
το 04 δουλευε σερι κανα 4ωρο , μιλαμε δεν εχω αλλαξει καν βαλβιδες.......
αμασητο......
με λιγα λογια ο μαρκου δεν εχει μπασα
Γιατί? Επειδή αφού τελείωνα τη δουλειά, το σαπούνιζα? :402:Ξέρετε γιατί χάλασε το πιεστικό του Zizik ;
Οχι, γιατί πρέσαρε πολύ για να ισιώσει η οθόνη σου...:410:Γιατί? Επειδή αφού τελείωνα τη δουλειά, το σαπούνιζα?
Δεν μπορώ...είμαι στα πολιτικά τώρα :142: να είσαι σε ετοιμότητα να με ξεμπανάρεις :204:Είναι και ο Λεωνίδας εδώ, πες του πότε θα πας γιά το καλιμπράρισμα του προβολιού του.
Καλά, μόλις πήγα να γράψω, "αυτός τώρα πάει γιά μπάνιο στα πολιτικά"!Δεν μπορώ...είμαι στα πολιτικά τώρα :142: να είσαι σε ετοιμότητα να με ξεμπανάρεις :204:
αμα πουληξεις τις ντοματες μας λες να προτεινουμε σαμπακιαIchaltou εχεις το ελεύθερο.
Η άλλη η κουφάλα που λέει οτι δεν εχω μπάσσο , ας έρθει απο δω να του ξεβουλώσω τα μπετόν αρμέ βουλωμένα αυτιά του.
Ετσι κι αλλιώς εχει να έρθει κάτι χρόνια.
Ελα αργύρη ελα συκα μύγδαλα.
δεν τρωω ξυροκαρπια μαι μεν
Μπάσο οχι με το κιλό , αλλά με τους τόνους να φαν κι οι κόττες.
με τι ? με τα χρεπια
Για να δείς πόσο άχρηστο είναι το σύστημά σου , εσυ εχεις 4 12ιντσα σε 25 τμ. Και το μπάσο σου δεν είναι κάτι εξαιρετιό.
το εξαιρετιο τι ειναι ? το τι εχω ρωτα τον υπερμαχο των svs οταν εφαγε 15 macho 15 κυκλους ειπε :
το λεει η καρδουλα τους
Εχω 2 15ιντσα σε σχεδόν 100τμ και κάνω σεισμό.
τι σεισμο ? κλ@νουν οι πεθαμενοι ?
Αλλος τα είπε αυτά.
αλλοι
Λοιπόν? ποιός εχει μπάσο ?
εγω ξερω ποιος δεν εχει
Α και να μην ξεχνιόμαστε:618
:204:Γιάννη κλαίω :204::204::204:
μου θυμιζει ενα συναδερφο πριν 8 χρονια, ειχε κατι κουτακια και καθε μερα μου εκανε τσουρεκια τα συκωτια με το συτημα του.Καταρχήν Γιάννη Μάρκου μη φωνάζεις. :142: :142:
Λες ότι έχεις μπάσο ε;
Εγώ έμαθα από μια κουτσομπόλα ότι δεν έχεις καθόλου μπάσο.
Όχι καθόλου, ψέμματα.
Έχεις αλλά ασθενικό.
Τι να πιστέψουμε τώρα;
Πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα.
θα σε σκίσω ....Παιδιά σύρμα, μπήκε ο μπλε συντονιστής ο Πατρινός!:402:
εγινε η αλλαγη...[/QUOTE
αυτο δεξια απο το λαμπατερ τι ειναι ?
σα δεν ντρεπεσαι και εχεις κεντρκουμπα που καιει αλλα μονο με το βλεμα της
Εχω 2 15ιντσα σε σχεδόν 100τμ και κάνω σεισμό.
τι σεισμο ? κλ@νουν οι πεθαμενοι ?