Μου φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσω τον ΟΤΕ μας!
Ψάχνω λοιπόν να βρω τη καλύτερη λύση.
Ο κουνιάδος μου έχει forthnet. Μου παραπονιέται γιά συνεχείς διακοπές στο internet και έχω διαπιστώσει πολύ κακή ποιότητα ήχου στη τηλεφωνία (πολύ φύσημα στη γραμμή).
Από την άλλη ένας ξάδερφος με τη Tellas παιδευόταν κάτι μήνες. Τελικά του τη βάλανε (5 μήνες μου φαίνεται τους πήρε)
Τελευταία διαβάζω εδώ και ακούω γιά την ON.
Θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες από όσους έχουν
1. Από ποιότητα τηλεφωνίας πως πάει?
2. Fax λειτουργεί?
3. Ισχύει ακόμα ότι χρεώνουν την αναγνώριση κλήσης? (απαράδεκτο αν ισχύει κατά τη γνώμη μο)
4. Ρ2Ρ παίζει?
5. Πως πάει από διακοπές και εξυπηρέτηση πελατών?
6. Από ταχύτητα εξυπηρέτησης γιά τη σύνδεση τι λέει?
7. Εχω ISDN στον ΟΤΕ και ενεργοποιημένη ADSL (1,5 μήνα ακόμα στη FORTHNET). Πρέπει να κάνω κάτι εγώ πριν την αίτηση γιά σύνδεση?
8. Τέλος ότι άλλο έχω ξεχάσει και ίσως ενδιαφέρει θα ήταν χρήσιμο
Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Μόνο τηλεφωνία και internet θέλω.
Επίσης όσοι έχετε άποψη από άλλες εταιρείες καλό θα ήταν να είχαμε κάποια ενημέρωση στα παραπάνω.
ΥΓ: Συγνώμη γιά τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ όποιον αποφασίσει να ασχοληθει
Ψάχνω λοιπόν να βρω τη καλύτερη λύση.
Ο κουνιάδος μου έχει forthnet. Μου παραπονιέται γιά συνεχείς διακοπές στο internet και έχω διαπιστώσει πολύ κακή ποιότητα ήχου στη τηλεφωνία (πολύ φύσημα στη γραμμή).
Από την άλλη ένας ξάδερφος με τη Tellas παιδευόταν κάτι μήνες. Τελικά του τη βάλανε (5 μήνες μου φαίνεται τους πήρε)
Τελευταία διαβάζω εδώ και ακούω γιά την ON.
Θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες από όσους έχουν
1. Από ποιότητα τηλεφωνίας πως πάει?
2. Fax λειτουργεί?
3. Ισχύει ακόμα ότι χρεώνουν την αναγνώριση κλήσης? (απαράδεκτο αν ισχύει κατά τη γνώμη μο)
4. Ρ2Ρ παίζει?
5. Πως πάει από διακοπές και εξυπηρέτηση πελατών?
6. Από ταχύτητα εξυπηρέτησης γιά τη σύνδεση τι λέει?
7. Εχω ISDN στον ΟΤΕ και ενεργοποιημένη ADSL (1,5 μήνα ακόμα στη FORTHNET). Πρέπει να κάνω κάτι εγώ πριν την αίτηση γιά σύνδεση?
8. Τέλος ότι άλλο έχω ξεχάσει και ίσως ενδιαφέρει θα ήταν χρήσιμο
Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Μόνο τηλεφωνία και internet θέλω.
Επίσης όσοι έχετε άποψη από άλλες εταιρείες καλό θα ήταν να είχαμε κάποια ενημέρωση στα παραπάνω.
ΥΓ: Συγνώμη γιά τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ όποιον αποφασίσει να ασχοληθει