On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
164
Εγώ δεν τα έβαλα με την ΟΝ. Τα έβαλα με την "αιώνια αγαπημένη μου" Netmed που δεν αφήνει τίποτε να γίνει σωστό. :mad_2: Για φανταστείτε και Nova με καμία 25ρια ευρώ...

Reaction score
2
Παιδιά, έχει πάρει κανείς τελικά το πακέτο, ώστε να μας πει τις εντυπώσεις του όσο αφορά το Internet αλλά και την σταθερή τηλεφωνία?

VG

Reaction score
0
Ποιος να χει παρει,θα κανει αιτηση αυτες τις μερες,και του χρονου τετοια εποχη θα τον συνδεσουν με internet 1M

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Τελικά να ρωτήσω κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα και ίσως όσοι κάνατε ήδη αίτηση ξέρετε καλύτερα:
όλα τα κανάλια θα μεταδίδονται ψηφιακά μέσω της γραμμής dsl και θα έχουν δυνατότητα ON REC? Γιατί βγήκε σήμερα πάλι κάποιος στο adslgr και υποστήριζε ότι για τα mega, antenna κλπ χρειάζεται κανονική εξωτερική κεραία και δεν λειτουργεί το ΟΝ REC. Οι υπηρεσίες αυτές, λέει, αφορούν τα ψηφιακά της ΕΡΤ και πάντως όχι τα ελεύθερα αναλογικά. Έχει κανείς παραπάνω πληροφορίες επί τούτου ή πάλι το ράδιο-αρβύλα δούλεψε?
Πριν από λίγο μίλησα με μια agent από το Call Center της ON και μου διευκρίνησε, ότι το modem router υποστηρίζει WiFi και ο αποκωδικοποιητής είναι ανεξάρτητη συσκευή που συνδέεται με την Τηλεόραση. Modem router και αποκωδικοποητής συνδέονται μεταξύ τους ενσύρματα (να υποθέσω με ethernet ? Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες). Ο αποκωδικοποιητής δέχεται αναλογική κεραία για να λαμβάνει Mega, Antenna κλπ. καθώς και τα ψηφικά της ΕΡΤ, ενώ μέσω της γραμμής μπορείς να παρακολουθείς τα free to air δορυφορικά, CNN, Αλ Τζαζίρα κλπ. Απ' ότι μου ανέφερε η ποιότητα της εικόνας είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη από την εικόνα που μεταδίδει το Nova μέσο δορυφόρου. Και εννεοείται ότι αν θέλεις το μπουκέτο της Nova το πληρώνεις extra.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕrnet!

ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝrec.

Reaction score
0
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Τίποτα για περιοχές εκτός Αττικής ακούγεται?

Reaction score
620

ΔΙΑΚΟΠΗ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ (για όποιον θυμάται την ΥΕΝΕΔ)

Σήμερα παίρνουν τηλέφωνο και μεταθέτουν τις ημερομηνίες ενεργοποίησης κατά 2-3 εβδομάδες....

Φρούδες οι ελπίδες για κάτι καλύτερο. Κρίμα.....

Reaction score
14
αιτηση 30/1 σύνδεση γραμμής ΟΤΕ 12/2, απο τότε μέχρι σήμερα 5 τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών να μάθω πιθανή ημερομηνία σύνδεσης. Σε 20 εργάσιμες μέρες το λιγότερο. Η αίτηση σας στάλθηκε στον ΟΤε 7/2 άρα πρίν τις 7/3 μην περιμένετε ενεργοποίηση.

Τους ανέφερα ότι φίλος στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο εχει κάνει αίτηση 27/1 και ακόμα και σήμερα 22/2 ο ΟΤΕ δεν του έχει συνδέσει το ζεύγος με το ΚΑΦΑΟ. Ομως σήμερα που πήρε τηλέφωνο του έιπατε σε 20 εργάσιμες μέρες.... που λήγουν αύριο άρα σε ποιόν λέτε ψέμματα???

Τελικά μάλλον κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε πολλέεεεεεες εκπλήξεις με την ΟΝ.... δυστυχώς μάλλον δυσάρεστες.

Αφού το κυνήγησα αρκετά και ζήτησα προιστάμενο του Helpdesk,

Reaction score
5
Αρα... οι περιοχες ειναι ΟΝ (συμφωνα με τη διαφημιση) αλλα τα σπιτια ειναι Off!!!! :p

ΓΑΜΑΤΗ Η ΟΝ!!!!

Reaction score
14
Ακούστε εδώ.

Εχω κάνει αίτηση εδώ και μήνες (Ιαν/Φεβ/Μαρ) για το σπίτι και είπα δεν κάνω μία ακόμα αίτηση για το γραφείο, sto ontelecoms business office, μιλάω εχθές 28/2 Και ρωτάω, αν πάρω τις 3 γραμμές, αυτές τι τεχνική δομή έχουν? Λέω είναι 3 γραμμές με αριθμοδότηση, είναι 3 γραμμές για εξερχόμενες κλήσεις, είναι όπως στο isdn, πο υεχεις απλά 3γραμμο τηλέφωνο, είναι IP-telephones και θέλουν USB IP phone sets, είναι απλά 3 δίζευγα καλώδια που μπορώ να βάλω 3 συσκευές αναλογικές?

Τους λέω απαντήστε μου μέσα στην μέρα για να εποφεληθώ της προσφοράς που λήγει σήμερα (χθές) εκτός αν εχετε πλανάρει να κάνετε extend την προσφορά και για τον Μάρτιο... μιάς και η Vivodi εχει 32/μηνα... Οχι δεν θα παραταθεί η προσφορά!! Θα σας καλέσουμε εμείς. (Η συνομιλία αυτή στίς 13:00 το μεσημέρι!

Με καλέσε τεχνικός στίς 22:00 και μου εξήγησε ότι είναι 3 αναλογικές γραμμές με δική τους αριθμοδοτηση. Του λέω δηλαδή μπορώ να τις βάλω σε ένα μίνι κέντρο αναλογικό που έχω και να τις χειριστώ μέσω κέντρου? Οοοοοοχι!!! Είναι γραμμές που δεν είναι συμβατές με Τ/Κ...!

Τι να του πώ, του λέω γιατί δεν είναι συμβατές δεν είναι 3 RJ-11 pots Που βγάζει το Pirelli? Ναι μου λέει αλλά δεν έχουν την δύναμη να παίξουν σε κέντρο... του λέω τι δύναμη σε "n/m", "din" ή "Kw" είναι αυτή που τους λείπει? Απάντηση...??? .....Νο!

Τελικά αφού κατάλαβα ότι παίζουν σε κέντρο και ότι με συμφέρει η business προσφορά του λέω με συνδέεις φίλε με το εμπορικό να κάνω την άιτηση πρίν τα μεσάνυχτα πρίν να γίνω σταχτοπούτος?

Μου λέει ότι το εμπορικό είναι απασχολημένο και ότι θα με πάρουν αυτοί. Ερώτηση? Θα εχω την προσφορά? Ναί απο την στιγμή που το αίτημα σας, οι ερωτήσεις σας έγιναν μέσα στον Φεβρουάριο, θα τις επωφελειθήτε. Λέω είστε σίγουρος? Ναι σας το λέω εγώ. Καλά δώσε όνομα σου και αν δεν θα σε ενοχλήσω... no problem μου λέει!

Τελικά σήμερα πρωί παράταση και πέναλτυ στην προσφορά μέχρι 7/4.

τούς αυτώνεις τώρα? Που μου λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο? Η προσφορά λήγει... και παραταθηκε. Οι γραμμές είναι αναλογικές αλλά δεν πάνε σε κέντρο και ομως πάνε? Ο Πειραιάς που είμαι δεν καλύπτεται ακόμα αλλά θα καλυφθεί μέσα στον Φεβρουάριο 2007!!

Τι άλλο θα ακούσουμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.511

Ακούστε εδώ.

Εχω κάνει αίτηση εδώ και μήνες (Ιαν/Φεβ/Μαρ) για το σπίτι και είπα δεν κάνω μία ακόμα αίτηση για το γραφείο, sto ontelecoms business office, μιλάω εχθές 28/2 Και ρωτάω, αν πάρω τις 3 γραμμές, αυτές τι τεχνική δομή έχουν? Λέω είναι 3 γραμμές με αριθμοδότηση, είναι 3 γραμμές για εξερχόμενες κλήσεις, είναι όπως στο isdn, πο υεχεις απλά 3γραμμο τηλέφωνο, είναι IP-telephones και θέλουν USB IP phone sets, είναι απλά 3 δίζευγα καλώδια που μπορώ να βάλω 3 συσκευές αναλογικές?

Τους λέω απαντήστε μου μέσα στην μέρα για να εποφεληθώ της προσφοράς που λήγει σήμερα (χθές) εκτός αν εχετε πλανάρει να κάνετε extend την προσφορά και για τον Μάρτιο... μιάς και η Vivodi εχει 32/μηνα... Οχι δεν θα παραταθεί η προσφορά!! Θα σας καλέσουμε εμείς. (Η συνομιλία αυτή στίς 13:00 το μεσημέρι!

Με καλέσε τεχνικός στίς 22:00 και μου εξήγησε ότι είναι 3 αναλογικές γραμμές με δική τους αριθμοδοτηση. Του λέω δηλαδή μπορώ να τις βάλω σε ένα μίνι κέντρο αναλογικό που έχω και να τις χειριστώ μέσω κέντρου? Οοοοοοχι!!! Είναι γραμμές που δεν είναι συμβατές με Τ/Κ...!

Τι να του πώ, του λέω γιατί δεν είναι συμβατές δεν είναι 3 RJ-11 pots Που βγάζει το Pirelli? Ναι μου λέει αλλά δεν έχουν την δύναμη να παίξουν σε κέντρο... του λέω τι δύναμη σε "n/m", "din" ή "Kw" είναι αυτή που τους λείπει? Απάντηση...??? .....Νο!

Τελικά αφού κατάλαβα ότι παίζουν σε κέντρο και ότι με συμφέρει η business προσφορά του λέω με συνδέεις φίλε με το εμπορικό να κάνω την άιτηση πρίν τα μεσάνυχτα πρίν να γίνω σταχτοπούτος?

Μου λέει ότι το εμπορικό είναι απασχολημένο και ότι θα με πάρουν αυτοί. Ερώτηση? Θα εχω την προσφορά? Ναί απο την στιγμή που το αίτημα σας, οι ερωτήσεις σας έγιναν μέσα στον Φεβρουάριο, θα τις επωφελειθήτε. Λέω είστε σίγουρος? Ναι σας το λέω εγώ. Καλά δώσε όνομα σου και αν δεν θα σε ενοχλήσω... no problem μου λέει!

Τελικά σήμερα πρωί παράταση και πέναλτυ στην προσφορά μέχρι 7/4.

τούς αυτώνεις τώρα? Που μου λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο? Η προσφορά λήγει... και παραταθηκε. Οι γραμμές είναι αναλογικές αλλά δεν πάνε σε κέντρο και ομως πάνε? Ο Πειραιάς που είμαι δεν καλύπτεται ακόμα αλλά θα καλυφθεί μέσα στον Φεβρουάριο 2007!!

Τι άλλο θα ακούσουμε
Οτι ο ΟΤΕ μεσα στη χρονια θα κανει προσφορα ΜΠΑΜ και οι παροχοι θα τρεχουν??:happy_2::happy_2::happy_2::happy_2:

HV

Reaction score
0
Αμφιβαλλω πως θα μπορεσει να χτυπησει τα 10mb στα 35ευρω τον μηνα αλλα μακαρι :)

Reaction score
14
να δούμε τι σκ@τ@ θα μας δώσει ο ΟΝ γιατί προς το παρών ΟΤΕ επιτρεποντως είναι OFF TELECOMS

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
η ΟΝ είναι τελικά ΟΝ ή έγινε OFF-ON...
μήπως τα έχουμε μπλέξει?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πιστεύω ότι είναι λογικές αυτές οι καθυστερήσεις...

Η Tellas μόλις τώρα ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά τα προβλήματα που είχε με τον ΟΤΕ από τον Νοέμβριο...

Ας μην γελιόμαστε...

Από την στιγμή που ο ΟΤΕ ελέγχει τα "καλώδια" θα κάνει όσο μεγαλύτερο πόλεμο μπορεί στους εναλλακτικούς... Όσα πρόστιμα και να πληρώσει προσπαθεί να βγάλει "αναξιόπιστους" τους εναλλακτικούς για να κρατήσει τους πελάτες του...

Μέχρι πότε όμως;;;

Reaction score
14
Πιστεύω ότι είναι λογικές αυτές οι καθυστερήσεις...

Η Tellas μόλις τώρα ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά τα προβλήματα που είχε με τον ΟΤΕ από τον Νοέμβριο...

Ας μην γελιόμαστε...

Από την στιγμή που ο ΟΤΕ ελέγχει τα "καλώδια" θα κάνει όσο μεγαλύτερο πόλεμο μπορεί στους εναλλακτικούς... Όσα πρόστιμα και να πληρώσει προσπαθεί να βγάλει "αναξιόπιστους" τους εναλλακτικούς για να κρατήσει τους πελάτες του...

Μέχρι πότε όμως;;;
Απο ανταλλαγή πληροφοριών με φίλους απο το Adslgr.com αυτή την Πέμπτη εχουν κλείσει 2 ραντεβου για αποστολή εξοπλισμού με κουριερ.

Εμένα με έχουν πάει για αρχή της άλλης εβδομάδας εκτός αν η καταγγελία που τους έκανα στην ΕΕΤΤ μεπάει ή ποιό μπροστά ή αρκετά πίσω!!!

Οτι και να κάνει δεν άντεξα και τους κατήγγειλα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo