ONE TV σε Cosmote & NOVA

Μηνύματα
4.365
Reaction score
4.234
Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του καναλιού One Channel της εταιρείας Alter Ego Media, μέσω δορυφόρου και συνδρομητικών δικτύων.

Με την απόφαση αυτή ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel μπορεί να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV και της Nova, ενώ θα αναμένει την απόφαση της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής επί της χορήγησης άδεια εθνικής εμβέλειας επίγειας μετάδοσης.

Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός, One Channel, το «μεγάλο κανάλι» είναι εδώ και πλέον μπορείτε να το βλέπετε από:

1. Nova στη θέση 987 - ηδη παιζει

2. Cosmote στη θέση 111 - απο αυριο

3. Cosmote TV GO

4. Nova GO

https://digitaltvinfo.gr/news/news/...adosi-tou-one-channel-apo-cosmote-tv-kai-nova
 

Μηνύματα
4.365
Reaction score
4.234
Το One Channel HD σύντομα και επίγεια ψηφιακά σε όλη τη χώρα

To ΕΣΡ, κατά την συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ». Το One Channel HD θα αναμένει τη τελική έκδοση της άδειας ευρυεκπομπής γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ, που θα του δώσει σύντομα το πράσινο φως για να εκπέμψει επίγεια ψηφιακά σε όλη τη χώρα, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο ευρυεκπομπής της DIGEA.

https://rexsat.blogspot.com/2019/06/one-channel-hd.html
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.165
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top