Oneplus 3

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Γιώργο, εγώ πήρα το OnePlus 3 πριν 2 περίπου μήνες και καταλαβαίνω πολύ καλά το ύφος του μηνύματός σου.

Αλλά...

Έχω πάψει να ενοχλούμαι από τέτοιες κινήσεις που πλέον τείνουν να γίνουν "κανόνας" από αρκετές εταιρείες. Πρέπει να χωνέψουμε ότι στην αγορά του οποιουδήποτε τεχνολογικού αγαθού οι έννοιες "επένδυση" και "απόσβεση" έχουν μηδαμινή σημασία. Κάνουμε τη δουλειά μας για όσο μας καλύπτει και δεν επηρεαζόμαστε αρνητικά από την παράλληλη εξέλιξη του τομέα του προϊόντος. Αυτά όσον αφορά την ψυχρή λογική για κάτι υλικό.

Το OnePlus 3 που πήρα, στην τιμή των 399€, ήταν μία από τις 2-3 καλύτερες εναλλακτικές που είχα τη στιγμή που έγινε η αγορά. Για μένα είναι μία απρόσωπη συσκευή που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις πρακτικές μου ανάγκες. Σε ψυχολογικό επίπεδο μου είναι εντελώς αδιάφορη η κατοχή του.

Αν είχα πάρει π.χ. iPhone και μου έβγαζε σε 3 μήνες αναβαθμισμένο μοντέλο θα νευρίαζα γιατί , για μένα, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό "εργαλείο" με χ,ψ επιδόσεις. Κι όταν χαίρομαι για κάτι που έχω, δυσφορώ αν είναι το παλιό μοντέλο.

Όλη η αυτή η συζήτηση γίνεται επειδή πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς που κατά 90% εξαρτώνται από τον οικονομικό παράγοντα. Αν μας περίσσευαν θα παρακαλούσαμε να βγαίνουν πιο συχνά μοντέλα στα προϊόντα που αγαπάμε.
Δεν διαφωνώ με την προσέγγισή σου και την κατανοώ.

Ειδικά στην περίπτωση του NUC που αναφέρω, ΟΚ, δεν είναι εργαλείο με την αυστηρή έννοια του όρου, αλλά, όπως και στην περίπτωση αγοράς από εσένα του OnePlus 3, επέλεξα να αγοράσω την καλύτερη επιλογή για την κάλυψη των αναγκών μου, μεταξύ 2-3 άλλων επιλογών. Ε, όταν μετά από 3-4 μήνες η Intel έβγαλε αναβαθμισμένο NUC, ένιωσα ότι μου έτριβε στη μούρη την αγορά μου.

Το πρόβλημα, για μένα, ξέρεις ποιο είναι; Η χρονική στιγμή. Τι εννοώ; H INTEL είχε να βγάλει νέα σειρά NUC γύρω στα 2-3 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος). Οπότε, υπέθεσα (assumption is the mother of destruction, που λέει κι ένας φίλος) ότι το NUC που πήρα θα ήταν η "τεχνολογική αιχμή" της INTEL στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις κι ότι θα με "κρατούσε" για 2-3 χρόνια (τουλάχιστον) μέχρι να βγει το επόμενο και να κρίνω εάν αξίζει η αναβάθμιση ή όχι. Ε, όταν μετά από 3-4 μήνες έβγαλε αναβαθμισμένα NUC (με αναβαθμίσεις τις οποίες πολύ θα χαιρόμουν εάν είχε εξ αρχής αυτό που αγόραρα) της σειράς που αγόρασα, ενοχλήθηκα (όπως γράφεις κι εσύ: "κι όταν χαίρομαι με κάτι που έχω, δυσφορώ αν είναι το παλιό μοντέλο"). Εάν το ήξερα κι είχα περιμένει, θα είχα αγοράσει την "αναβαθμισμένη" έκδοση κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν το ήξερα. Έπαθα κι έμαθα.

Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια. Μόνο στα iPhone δεν ισχύει η πτώση τιμής όπου γενικά δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε. Όχι οτι δεν είναι top.

Και εγώ παθών, με το oneplus x που το πηρα τις πρώτες βδομάδες και μάλιστα με extra κόστος μεταφορικών.

Πέρα από την λάθος τιμή, το oneplus 3T θα είναι εξαιρετικό και με πλέον καλή αυτονομία 3400mha.
Εάν ήθελα κινητό τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, θα έπαιρνα το OnePlus 3T με κλειστά μάτια. Απλά, με την παρούσα εμπειρία, πλέον, θα ξέρω ότι εάν η στιγμή κυκλοφορίας του επόμενου OnePlus συμπέσει χρονικά με την περίοδο που το παρόν κινητό μου θα χρήζει αλλαγής, απλά θα περιμένω ακόμα 2-4 μήνες, μέχρι να βγάλει η OnePlus την αναβαθμισμένη έκδοση του τότε νέου κινητού και τότε θα το πάρω.:)
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του στην Β. Αμερική, το OnePlus 3T της γνωστής τα τελευταία χρόνια Κινέζικης εταιρείας OnePlus λανσάρεται στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθέσιμες είναι και οι δύο εκδόσεις, στα 64GB και στα 128GB, αλλά μόνο με φινίρισμα Gunmetal για την ώρα. Η έκδοση Soft Gold θα κυκλοφορήσει λίγο καιρό αργότερα αλλά μόνο στα 64GB.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το μοντέλο των 64GB στοιχίζει £400 ενώ το μοντέλο των 128GB στοιχίζει £40 περισσότερες. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι τιμές είναι €440 και €480 αντίστοιχα (εδώ είναι το Αγγλικό κατάστημα και εδώ το Γερμανικό κατάστημα της εταιρείας). Διαθέσιμα είναι επίσης και τα συνήθη αξεσουάρ, δηλαδή φορτιστές (και αυτοκινήτου), θήκες και ακουστικά.

Αν θέλετε να μάθετε τι υπάρχει στην συσκευασία της συσκευής, δείτε το… video παρακάτω, με το unboxing να πραγματοποιείται στο κόκπιτ ενός μαχητικού αεροσκάφους. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αύριο στην Κίνα ενώ στην Ινδία αναμένεται τον ερχόμενο μήνα.

OnePlus 3T #ExtremeUnboxing



(πηγή) (αρχική πηγή)
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
...κοίτα να δεις που το OnePlus3T ολοένα και πλησιάζει...
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Στο αυτί πολύ κοντινού μου προσώπου!
 


Μηνύματα
1.237
Reaction score
1.559
Πολυ καλά θα κάνει το κοντινό σου πρόσωπο
Έμενα είναι ήδη στο αυτί μου εδώ και 4 μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
τον συναντάς κάθε μέρα στον καθρέφτη?
Αν είχα μαλλιά για να χτενίσω, ίσως, αλλά όχι. Περίεργε!


Πολυ καλά θα κάνει το κοντινό σου πρόσωπο
Έμενα είναι ήδη στο αυτί μου εδώ και 4 μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου
Χαίρομαι!
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Σας είπα; Δεν σας είπα! Μπήκε χτες η παραγγελία, σήμερα έστειλαν email με το tracking number! Αναμένεται την Τετάρτη, αν όλα πάνε καλά.
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Έφτασε! Πρωί πρωί, 09:30 παραδόθηκε από την UPS. Αναμένετε unboxing review εντός των ημερών.
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Θα βρεθούμε την Κυριακή ρε αχόρταγε και θα στα πω!
 

Μηνύματα
2.064
Reaction score
1.467
Ηθελες αμεσα κινητο?
Γιατι 20 Ιουνίου αναμενεται η ανακοινωση του oneplus 5
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Δεν είναι για μένα.
Αγοράζουμε προϊόντα όταν τα χρειαζόμαστε όχι όταν αλλάζει το μοντέλο.
Δεν φτάνουν τα μισθά (με φωνή Σαπφούς Νοταρά) για το - μάλλον - ακριβότερο OnePlus 5.
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.444
Ειδικά στα OnePlus, ανακοίνωση ≠ σύντομη παραλαβή. :D
 

Μηνύματα
14.867
Reaction score
20.412
[ανασκαφη mode on]
επειδη με εχει καταβολεψει το 3τ μου και επειδη προσφατα με ριξανε το τελεφωνο και ραγισε η οθονη του και επειδη στον φιξερ δω χαμω με ειπανε οτι θενε 2 εβδομαδες για οθονη και επειδη ηθελα και μπαταρια και επειδη μπαταρια γιοκ με ειπανε και επειδη ειπαμε με αρεσει αλλα να δωκω 180+ (αν βρεθει μπαταρια) ειναι στα ορια της μλκς (και περα απο αυτα) , αποφασισα να παρω οθονη απο ημπεεεεεεεεη και μπαταρια και να τα αλλαξω μοναχος
και το εκανα
και δουλευουν ολα* και μπραβο μου γιατι ειμαι και γαμω τα παιδια.
ωστοσο δεν δουλευουν τα gestures και δεν ρυθμιζονται τα χρωματα στην οθονη (ο * που λεγαμε)
και διαβαζω οτι θελει καλιμπρεσιον η οθονη , μπας και ξερει κανεις πως σταδιαλα γινεται αυτο;
[ανασκαφη mode off]
 



Μηνύματα
14.867
Reaction score
20.412
ανανεωσης
αφου εμαθα να λυνω το 3τ σε λιγοτερο απο 20 λεπτα ανακαλυψα οτι δεν ειμαι ελεφαντας και τελικα η οθονη που πηρα απο τον καριολη τον γερμαναρα που να του καει η μερσεντε εινια προβληματικη ακι ασυμβατη με τη συσκευη μου.
θα αναλαβει το ebay
η μπαταρια απο την αλλη του ιρλανδου ηταν μια χαρα και δουλευει και φορτιζει και κραταει παραπανω.

τεσπα ξαναβαλα την σπασμενη οθονη πισω γιατι η "καινουρια" δεν βλεποταν και ανακαλυπτω οτι μπορω να κανω αιτημα επισκευης στον κατασκευαστη ενω πεφτει το ματι μου σε κατι χρεωσεις του τυπου οθονη 65 ευρω , μπαταρια 7.5 κλπ
αρχιζω να αισθανομαι μλκς να το πω , παραπληροφορημενος ; κατι τετοιο.
ανοιγω αιτημα επισκευης. μετα απο 2 μερες μου στελνουν ενα ταμπελακι UPS. δευτερα παιρνω τηλεφωνο την ups , το μεσιμερι ερχεται ο κουριερ παιρνει το πακετο , τριτη πρωι ηταν στην πολωνια , τριτη μεσιμερι ερχεται ο προυπολογισμος

οθονη, μπαταρια (γιατι δεν ηταν γνησια) , μπροστινη καμερα (δεν ξερω γιατι , δεν την χρησιμοποιω κιολας) , ενα κουμπακια κατι βιδακια , εργασια φπα 111 ευρω.

αισθανομαι περισσοτερο μλκς απο πριν , γιατι περσι ειχα σπασει οθονη και την αντικατεστησα με oem σε καταστημα fixers με 125 ευρω.
τα μεταφορικα αφαντα, καλυπτονται απο τον κατασκευαστη.

αρχιζω να παθαινω μια ψυχολογια ενα πραμμα, μα πως ειναι δυνατον η oneplus χωρις φυσικη παρουσια στη χωρα να υποστηριζει το προιον με δωρεαν μεταφορα απο το χωρο σου , για εργασιες μη καλυπτομενες απο την εγγυηση, και να ειναι φθηνοτερη απο εναλλακτικους επισκευαστες και σε τοσο συντομο διαστημα;

στη μνημη μου ρχεται η περιπτωση των σιχαμερων αιιιιιφων που πουλησα προσφατα , οταν ρωτησα επισημο καταστημα τι παιζει με την εγγυηση του προς πωληση κινητου και με ενημερωσανε οτι η apple εχει μεν επισημους μεταπωλητες στη χωρα αλλα δεν εχει επισκευαστες οποτε για οποιαδηποτε επισκευη η συσκευη παει ιταλια , στη μεν περιπτωση εγγυησης δωρεαν, στη δε περιπτωση επισκευης με χρεωση θελει καπου 20ευρω (χ2;) μεταφορικα.

ποσο μπροστα μπορει να ειναι η oneplus ;;;!!!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.093
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top