Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Μένεις στο εξωτερικό?Μα πως; Αν ο εδώ αντιπρόσωπος δεν έχει υπογράψει; Δεν θα πρέπει να το στείλω Ελλάδα σε περίπτωση βλάβης;
Μένεις στο εξωτερικό?Μα πως; Αν ο εδώ αντιπρόσωπος δεν έχει υπογράψει; Δεν θα πρέπει να το στείλω Ελλάδα σε περίπτωση βλάβης;
Kάνεις την ερώτηση στην αντ/πεία της χώρας που μένεις.Ναι.
Γι΄αυτο ρώτησα πως μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει υπογράψει ο κάθε αντιπρόσωπος!
Η μαμά , θα στείλει την ερώτησή σου στον τοπικό αντιπρόσωπο.Μου φαίνεται πιο ασφαλής λύση μια ερώτηση στη μαμά εταιρία.
Γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο ώστε να προστατευθώ απο μια περίπτωση σαν του δικού μας (Ελληνα) αντιπροσώπου.Οπότε, γιατί να χάνεις χρόνο?![]()
Εαν είναι μηχανήματα ίδιας κατηγορίας τιμής τότε θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθεί ότι ο ONKYO είναι απλά απαράδεκτος.
Τώρα αυτό είναι μέτρηση μεγάλης εταιρείας?
Γιατί στον 1kHz ρε παιδιά?
Να πω εγώ?
Γιατί σε όλο το φάσμα , με το ζόρι θα έφτανε τα 50 w...
Λυθηκαν οι αποριες μου.Επιπλέον η ίδια η ONKYO δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με αυτή πριν 20 χρόνια. Πολλά προβλήματα ακόμα και και σε καινούρια μηχανήματα εντος εγγύηση
Δεν χρειαζεται !Πληροφοριες παιρνουμε ολοι μας,ωστε να γνωριζουμε τι παιζει.αφού ζητήσω συγνώμη απο το Γιάννη
Για τον φουτσο.....-ΟΧΙ βέβαια! Αφού έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση για 2 χρόνια! Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Ας τσιμπησουμε και καμμια πωληση.Μπορώ όμως να σου κάνω καλύτερη τιμή, αφού και στον ιδιώτη μετρητά θα τα δώσεις και να το πάρεις απο΄μενα.
Με τη νέα της διεύθυνση.η ΜΟΝΗ "Αχρηστη" στην υπόθεση ειναι η αντιπροσωπεια της ΟΝΚΥΟ στην Ελλάδα....
Κάτω παύλα?Με τη νέα της διεύθυνση.
Τελεία και παύλα._
Επέτρεψε μου (μιας και έζησα την παλιά εκ των έσω) να σου πω, πως ήξερε άριστα τη δουλειά της.Κάτω παύλα?
Με την παλιά , όλα ήταν καλά?
Η δεύτερη πρότασή σου με καλύπτει.Επέτρεψε μου (μιας και έζησα την παλιά εκ των έσω) να σου πω, πως ήξερε άριστα τη δουλειά της.
Βέβαια ...κανείς δεν είναι τέλειος man!
Καλά, ανοίξτε και ένα εγγλέζικο μηχάνημα να δείτε "φοβερή" κατασκευή και άμα καταφέρετε και το ξανακλείσετε, σφυρίξτε μουΠαντως απο τις φωτο που βλεπω,ειναι πραγματικα ο φτωχος συγγενης σε σχεση με τους αντιπαλους της κατασκευαστικα.
Pioneer A-10
View attachment 67404
Οnkyo A-9010
View attachment 67405
Kριμα γιατι ηταν μια σοβαρη και αξιολογη εταιρεια. Παντως ο 9050 που ακουσα επαιξε αξιοπρεπεστατα.