ONKYO ενισχυτικα.

Reaction score
531
Μου φαίνεται πιο ασφαλής λύση μια ερώτηση στη μαμά εταιρία. Έχω παράδειγμα να σου πω απο Ελληνα αντιπρόσωπο (ευτυχώς είναι εξαίρεση) αλλά καλύτερα να τη γράψω στο θέμα ''Για γέλια και για κλάματα'' μη χαλάω το θέμα του Γιάννη.
Κι ολη αυτή η ιστορία γιατί;
Για την Ελλάδα ρε γαμ@το!:D

Reaction score
531
Ok αφού ζητήσω συγνώμη απο το Γιάννη, το γράφω εδώ και αν θετε μεταφέρετέ το στο σωστό θέμα.

Οπότε, γιατί να χάνεις χρόνο?:)
Γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο ώστε να προστατευθώ απο μια περίπτωση σαν του δικού μας (Ελληνα) αντιπροσώπου.

Πήγα λοιπόν και του είπα:
-Έχω βρει την τάδε συσκευή απο ιδιώτη, την έχει αγοράσει απο το εξωτερικό και θέλω να σε ρωτήσω αν μπορεί ο τεχνικός σου να την ελέγξει αν έχει ανοιχτεί,αν λειτουργεί σωστά, γιατί είναι 3-4 μηνών συσκευή και η εγγύηση είναι σε ισχύ. Και πόσο θα μου κοστίσει ο έλεγχος.
-Ααα! Δεν μπορώ να σε καλύψω στην εγγύηση εγώ, αφού δεν το έχω φέρει εγώ. Αν χρειαστεί κάτι θα απευθυνθείς εκεί που το πήρε. Μπορώ όμως να σου κάνω καλύτερη τιμή, αφού και στον ιδιώτη μετρητά θα τα δώσεις και να το πάρεις απο΄μενα.
-Ναι αλλά εγώ μέσα στον επόμενο χρόνο θα φύγω για εξωτερικό. Αν γίνει κάτι, θα πρέπει να το στείλω Ελλάδα για να φτιαχτεί μεσ΄στην εγγύηση;
-ΟΧΙ βέβαια! Αφού έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση για 2 χρόνια! Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! :errwhat: :lol::cry::lol:

ΥΓ: Για να είμαι δίκαιος, δεν μου τα είπε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος αλλά υπάλληλος.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
5.880
Εαν είναι μηχανήματα ίδιας κατηγορίας τιμής τότε θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθεί ότι ο ONKYO είναι απλά απαράδεκτος.
Τώρα αυτό είναι μέτρηση μεγάλης εταιρείας?
Γιατί στον 1kHz ρε παιδιά?
Να πω εγώ?
Γιατί σε όλο το φάσμα , με το ζόρι θα έφτανε τα 50 w...
Επιπλέον η ίδια η ONKYO δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με αυτή πριν 20 χρόνια. Πολλά προβλήματα ακόμα και και σε καινούρια μηχανήματα εντος εγγύηση
Λυθηκαν οι αποριες μου.
Ευχαριστω
[DOUBLEPOST=1482252403][/DOUBLEPOST]
αφού ζητήσω συγνώμη απο το Γιάννη
Δεν χρειαζεται !Πληροφοριες παιρνουμε ολοι μας,ωστε να γνωριζουμε τι παιζει.
-ΟΧΙ βέβαια! Αφού έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση για 2 χρόνια! Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Για τον φουτσο.....:o

Reaction score
5.880
"Ερώτηση:
Re: Γιατί τα καταστήματα ήχου θεωρούν τους onkyo "άχρηστους"?

Απάντηση:
η ΜΟΝΗ "Αχρηστη" στην υπόθεση ειναι η αντιπροσωπεια της ΟΝΚΥΟ στην Ελλάδα....

Και η ακριβης αιτιολογηση για οποιον προσπαθησει να πει το αντιθετο:

Εκτός του ότι έχει την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ και περισσοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμολογιακή πολιτική από κάθε άλλη εταιρια στον κόσμο, ΔΕΝ αφήνει ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑ περιθωριο κερδους στα καταστηματα (και αυτο μπορω να το αποδειξω σε οποιον με ρωτησει), και επιπλεον, ΔΕΝ ξοδευει λεφτα στη διαφημιση και προωθηση των ονκυο, όπως κανουν άλλες γνωστες εταιριες στον κόσμο (Pioneer,Denon, Yamaha) , οπότε είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό, οι περισσότεροι να μην τους ξερουν καν και να τους θεωρουν no name.....

ΦΥΣΙΚΑ, η αληθεια, περαν της αθλιότατης Ελληνικής αντιπροσωπίας, είναι εντελώς διαφορετική, και ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αν μπορεις να αποκτησεις (ή έστω και να ακουσεις εναν ΟΝΚΥΟ στη ζωη σου, και θα καταλαβεις το γιατί...) "

Μια διαφορετικη αποψη απο το διπλανο σαιτ.

Reaction score
1.285
Επειδή πριν 6 χρόνια είχα αγοράσει από την Γερμανία έναν Onkyo AV στα μισά λεφτά από όσα ζήταγε ο εδώ αντιπρόσωπος, έχω να συμφωνήσω στα λεγόμενά σου και να προσθέσω ότι σε εμένα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα ΠΡΙΝ την αγορά μου, ήταν αγενής και απότομος. Δεν ξέρω (πάνε τόσα χρόνια ) με ποιόν μίλησα στο τηλέφωνο αλλά μόνο που δεν με έβρισαν !
Στην επικοινωνία μου με τον Γερμανό πωλητή μου ξεκαθάρισε ότι αν πάθει κάτι Εντός εγγύησης το μηχάνημα πληρώνει αυτός το κόστος να πάει Γερμανία και να έρθει Ελλάδα. Τον Onkyo δεν τον έχω καθώς τον πούλησα ( έκανα βλακεία που τον πούλησα τελικά) αλλά αγόρασα από τον ίδιο Γερμανό ένα πολύ όμορφο Denon mini hifi με ΜΕΓΑΛΟ WAF (!!!!) . Όταν χρειάστηκε πάλι ήθελε να του το στείλω με χρέωση δική του , το Denon . Τελικά ήταν κάτι απλό που το έφτιαξα μόνος μου....

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
204
Επειδή τους γνωρίζω πολλά χρόνια ( από την εποχή του συγχωρεμένου Αργυρόπουλου), η ελληνική αντιπροσωπεία της ONKYO συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον πελάτη ευκαιριακά και τον προσεγγίζει απότομα σε σημείο που να φθάνει στην παρεξήγηση (κυρίως στην after sales αντιμετώπιση).
Πάντως ένα θετικό στοιχείο είναι ότι έχουν τον ίδιο τεχνικό (ονόματι Στέλιος) για πάνω από 25 χρόνια με βαθιά γνώση των προιόντων και ευγενική αντιμετώπιση, τουλάχιστον αυτό έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μαζί του. Οι τιμές βέβαια είναι αλλού γι αλλού.

Πάντως η εισαγωγική εμπορική δεν είναι και η μόνη με τέτοιου είδους προβλήματα.

Για μένα το ίδιο άσχημη αντιμετώπιση , ίσως και χειρότερη, έχει και η Κινοτεχνική (DENON). Τι μανία και αυτή να μη δίνουν ανταλλακτικά παρά μόνο αν το φέρεις στο service και σε "ξυρίσουν" κανονικά? Ευτυχώς που υπάρχει και το εξωτερικό!

Reaction score
690
"Ευκαιριακά" πλέον σε βλέπουν σχεδόν όλοι στην Ελλάδα . Ακόμα και σε αγγελίες αν δεν "κατέχεις"...

Reaction score
1.815
Κάτω παύλα?

Με την παλιά , όλα ήταν καλά?
Επέτρεψε μου (μιας και έζησα την παλιά εκ των έσω) να σου πω, πως ήξερε άριστα τη δουλειά της.
Βέβαια ...κανείς δεν είναι τέλειος man!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Επέτρεψε μου (μιας και έζησα την παλιά εκ των έσω) να σου πω, πως ήξερε άριστα τη δουλειά της.
Βέβαια ...κανείς δεν είναι τέλειος man!
Η δεύτερη πρότασή σου με καλύπτει.

Reaction score
5.880
Παντως απο τις φωτο που βλεπω,ειναι πραγματικα ο φτωχος συγγενης σε σχεση με τους αντιπαλους της κατασκευαστικα.

Pioneer A-10
max_pioneer_a10_pd20_3.jpg

Οnkyo A-9010
08.jpg

Kριμα γιατι ηταν μια σοβαρη και αξιολογη εταιρεια. Παντως ο 9050 που ακουσα επαιξε αξιοπρεπεστατα.

Reaction score
464
Φίλε Γιάννη η φωτό του Α-9010 είναι από το μοντέλο χωρίς το Dac.
Από θέμα κατασκευής δεν έχω τις γνώσεις να συγκρίνω τοπολογίες και υλικά.
Νομίζω όμως ότι είναι σοβαρό πλεονέκτημα σε αυτή την κατηγορία το ντακ.
Όπως γράφουν παίζει αρκετά καλά και φαντάζομαι αναβαθμίζει πηγές αντίστοιχου κόστους η και χαμηλότερου του ενισχυτή τις οποίες μάλλον θα συνδεθεί.

Διαβάζοντας εδώ :
http://forums.stevehoffman.tv/threa...d-amp-with-build-in-wolfson-dac.417371/page-4
τα σχόλια του Klangwelt πήρα την απόφαση και αγόρασα έναν τον οποίο περιμένω.

Σύντομα θα υπάρχει και προσωπική άποψη. ;)

Reaction score
204
Παντως απο τις φωτο που βλεπω,ειναι πραγματικα ο φτωχος συγγενης σε σχεση με τους αντιπαλους της κατασκευαστικα.

Pioneer A-10
View attachment 67404

Οnkyo A-9010
View attachment 67405

Kριμα γιατι ηταν μια σοβαρη και αξιολογη εταιρεια. Παντως ο 9050 που ακουσα επαιξε αξιοπρεπεστατα.
Καλά, ανοίξτε και ένα εγγλέζικο μηχάνημα να δείτε "φοβερή" κατασκευή και άμα καταφέρετε και το ξανακλείσετε, σφυρίξτε μου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos