ONKYO ενισχυτικα.

Reaction score
1.815
Γιάννη επειδή δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα, δε σημαίνει ότι η εταιρεία φτιάχνει άκυρα προϊόντα.

Η ONKYO ανέκαθεν είχε σε καθε κατηγορία τιμής, προϊόν που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και καλύτερα ηχητικά αποτελέσματα από τους ανταγωνιστές της.

Βέβαια υπάρχει και η αναβάθμιση του line up και με τις Pioneer, Teac, Esoteric καθώς το γκρουπ Gibson που πλέον ανήκουν, έχει ήδη πετάξει το γάντι στον ανταγωνισμό...

Reaction score
5.880
Γιάννη επειδή δεν υπάρχει ουσιαστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα, δε σημαίνει ότι η εταιρεία φτιάχνει άκυρα προϊόντα.
Σταματη ουτε εγω θελω να πιστεψω οτι η ΟΝΚΥΟ δεν εχει αξιολογα προιοντα εναντι του ανταγωνισμου,και οτι χαλασε την ποιοτητα της.

Απλα θαφτηκε απο την εδω αντιπροσωπεια και ξεχαστηκε.Αυτο που μου φαινεται περιεργο ομως,πως η μαμα ΟΝΚΥΟ δεν εχει παρει ακομα την αντιπροσωπευση.Δεν βλεπει οτι δεν κανει πωλησεις στην Ελλαδα? Ειναι παρα πολυ καιρο η ιστορια αυτη,και ειναι κριμα για μια τετοια εταιρεια.

Reaction score
7.107
pioneer και onkyo ειναι πλεον το ιδιο "μαγαζι" .......

κατι που συνηθιζω τον τελευταιο καιρο ειναι να κοιταω τις κριτικες απο το amazon για καποια συσκευη. Νομιζω ειναι ενας καλος τροπος να παρουμε μια ιδεα για το ποσο καλο ειναι ενα μηχανημα.

https://www.amazon.com/Onkyo-A-9010-Integrated-Stereo-Amplifier/dp/B00SY20TE8

Reaction score
1.815
Αυτο που μου φαινεται περιεργο ομως,πως η μαμα ΟΝΚΥΟ δεν εχει παρει ακομα την αντιπροσωπευση.Δεν βλεπει οτι δεν κανει πωλησεις στην Ελλαδα? Ειναι παρα πολυ καιρο η ιστορια αυτη,και ειναι κριμα για μια τετοια εταιρεια.
Συμφωνώ.
Το έργο έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει.
Όμως...
Πρέπει να λάβεις υπ όψη σου τα εξής:
1) Η Ελλάδα για οποιαδήποτε εταιρεία δεν παράγει πωλήσεις πλέον. Συνεπώς μικρό ενδιαφέρον, για το αν κάνει κάποιος αντιπρόσωπος σωστά τη δουλειά του.
2) Είναι σωστός στις οικονομικές υποχρεώσεις του ο αντιπρόσωπος? Αν "ναι" τότε δεν συντρέχει λόγος
3) Οι Ιάπωνες πάντα σέβονται παλιές συνεργασίες. Κάτι που δε συμβαίνει με άλλους λαούς και κυρίως με Ευρωπαίους..
4) Χρειάζεται να "τρέξει" την μπίζνα η ONKYO στην Ελλάδα? Τι θα κερδίσει μ αυτό? Πωλήσεις? Κερδοφορία? Αναγνώριση?
Μαθηματικώς ενα μεγάλο "τίποτα"

Όποτε αγοράζουμε από Γερμανία ή από Ελλάδα - ότι βολεύει..

Reaction score
91
καλησπέρα και από εμένα !Ειχα ονκυο και τα μηχανάκια γενικα είναι αθόρυβα αλλα τι να το κάνεισ που είναι ΑΨΥΧΑ καθόλου ρεύμα!!!!το ποντεσιόμετρο γυρναει ροδελα και πάντα κατά την γνώμη μου!

Reaction score
91
απλα γυρνας το ποντεσιομετρο της εντασης και η ενταση δεν είναι αναλογη τς περιστροφης!
σε συνδυασμο ότι είναι δεν εχουν και αρκετη δυναμη το πρόβλημα είναι πιο εντονο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αυτο που περιγραφεις ειναι ενα λογαριθμικο ποτενσιομετρο και δεν εχει να κανει με την οδηγηση, και αυτο με το οποιο το συγκρινεις ειναι ενα γραμμικο ποτ. Εδω θα καταλαβεις τη διαφορα:

GKZ

Reaction score
222
Καλά, ανοίξτε και ένα εγγλέζικο μηχάνημα να δείτε "φοβερή" κατασκευή και άμα καταφέρετε και το ξανακλείσετε, σφυρίξτε μου[/QUO π.χ. βλέπε magnum IA-170 .Πού τους βρήκαν τους ηλεκτρ. πυκνωτές 3cm ύψος οι Εγγλέζοι ;;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos