TERMATOGAZI
Bass!
- Reaction score
- 4.881
σκεφτομαι να αγορασω projector απο Αγγλια.
θα εχω προβλημα με το ρευμα?
off topic αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημασκεφτομαι να αγορασω projector απο Αγγλια.
1. Ναι, χωρίς αποτέλεσμα. Εικόνα γιοκ.1.Δοκίμασες τον Benq στην έξοδο hdmi που δίνει εικόνα στην τηλεόραση;
2.Δοκίμασες να δουλέψεις μόνο την μία έξοδο hdmi, έχοντας ξεσυνδέσει το καλώδιο στην άλλη;
3.Δοκίμασες να κλείσεις και να ξανα-ανοίξεις τον Onkyo την ώρα του προβλήματος;
Κάτι τέτοια κουλά μου κάνει το φθηνό κινέζικο hdmi switch μου και μετά στρώνει.
1. Πράγματι το manual του ΟΝΚΥΟ κάπου λέει ότι δεν μπορείς να στείλεις ταυτόχρονα σε TV και PJ, αλλά εγώ προσπαθώ να στείλω σήμα είτε σε TV είτε σε PJ αλλάζοντας το HDMI output από HDMI Main σε HDMI sub, αλλά τζίιφος.Δύο πραγματάκια - 1. Στέλνεις ταυτόχρονα σε τηλεόραση και projector? Αν δεν κάνω λάθος μπορείς ή στο ένα ή στο άλλο (ίσως και στα δύο το ίδιο).
Δεύτερο, δοκίμασες τον Onkyo σε Pass through? δηλαδή χωρίς να παραμβάλεται ο Reon?
:133: Oταν ξεφευγεις σε μετρα στα HDMI αρχιζουν τα παρατραγουδα... θες καλη ποιοτητα...Τζίφος.
Τελικά το καλώδιο φταίει. Oelbach 15m κλειδώνει μέχρι 1080i σε 1080P βγάζει κόκκινες γραμμές.
Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ γι'αυτόν οπότε κάθε βοήθεια από γνώστες ευπρόσδεκτη.Σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστασω τον DENON 3806 που εχω τωρα με τον ONKYO ΤΧ-SR 876
Για πειτε μας σχόλια εσεις που τον εχετε ηδη παρει... δυσκολο σεταρισμα..? Απόδοση σε ηχο και εικονα...?