ONKYO AV TX-SR 805 hdmi-rca out off.

Μηνύματα
5.440
Reaction score
6.598
Mεσα σε ενα εξαμηνο βγηκε off η hdmi και οι εξοδοι pre out για center-sub(δεν γνωριζω μπορει και ολες να εχουν βγει εκτος απλα δυο ενεργα εχω που χρησιμοποιω...)
Ενισχυτης για μια πενταετια θα μου πεις, τι ψαχνεις βγηκαν συστηματα και φορματ αλλα νεα, αν μπορεις αλλαζεις αν δεν μπορεις τον τρως στη μαπα? και του ειχα βαλει και ανεμιστηρακια να τραβανε αερα και ειχε πεσει η θερμοκρασια , αυτο απο την αρχη που τον πηρα σαν μεταχειρισμενο, στα δυο χρονια μου το εβγαλε βεβαια ειπα γνωριζωντας οτι εχουν θεμα οι ΟΝΚΥΟ, και ειπα μας και την γλιτωσω ριχνοντας τη θερμοκρασια , αλλα εχουν θεμα σοβαρο τελικα.
Το αλλο θεμα ειναι οτι δεν ειναι στις ελαττωματικες παρτιδες ,οποτε καθησα :fuckyou:γιατι ειναι απο τις καλες :D:D.
Απο περιεργεια να δω τι αλλο θα βγαλει στο επομενο εξαμηνο μιας και κατι αλλο δε προκειται να αγορασω αυτην την περιοδο και κοιταω με ημιμετρα να την βγαλω...
ΟΝΚΥΟ φυσικα ουτε με σφαιρες ξανα ...
 

Μηνύματα
681
Reaction score
255
Απο δω και περα κοιταξε για Pioneer σειρα sc-lx, εχουν ψηφιακη ενισχυση, δεν θερμαινονται σχεδον καθολου και εχουν χαμηλη καταναλωση σε ρευμα.
 


Μηνύματα
1.083
Reaction score
2.207
Απο δω και περα κοιταξε για Pioneer σειρα sc-lx, εχουν ψηφιακη ενισχυση, δεν θερμαινονται σχεδον καθολου και εχουν χαμηλη καταναλωση σε ρευμα.
Ούτε τους Pioneer είναι να εμπιστέυεσαι, ο LX73 που είχα παρέδωσε πνέυμα στα 5 χρόνια. Και έχω ακούσει και άλλα παραδείγματα.
Για Yamaha, (έχουν περάσει δύο από τα χέρια μου) ουτε έχω παράπονο ούτε έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για την αξιοπιστία τους.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Μηνύματα
3.032.317
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis
Top