Onkyo PR-SC5507 AV pre/pro. Αναμένεται οσονούπω!

Reaction score
3.085
Ο νέος pre/pro της Onkyo με όλα τα σύγχρονα μπλιμπλίκια και με εξαιρετική σύγχρονη επεξεργασία στο ψηφιακό επίπεδο αναμένεται να αποτελέσει το νέο μου απόκτημα.

Θα πάρει τη θέση του πιστού μου Denon AVC-A1SE, που δούλευε ως τώρα σαν pro, μιας και αυτός (ο Denon), μαζί με το ταίρι του DVD-A1, και κάποια άλλα μηχανάκια θα δοθούν στον υιό, που εντός των επομένων μηνών δημιουργεί την δική του οικογένεια.

Μετά από έρευνα κάποιων ημερών, που ξεκίνησε με την προτροπή του pleo στο αντίστοιχο νήμα (ευχαριστώ, Λεωνίδα), αποφάσισα την απόκτησή του και τον παρήγγειλα (Γερμανία, φυσικά).

Άμα τη αφίξει, θα γράψουμε και εντυπώσεις. Πάντως, οι πρώτες που αποκόμισα σε σπίτι φίλου, ήταν άριστες.

Stay tuned.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Onkyo PR-SC5507 AV pre/pro. Αναμένεται οσονούπω!

αυριο θα εχουμε μια ωραια αναφορα

Reaction score
150
Α κάτι δεν πάει καλά! Όποιος τον αγοράζει εξαφανίζεται! Θα πάρω και στην πεθερά μου έναν που λένε..

Reaction score
3.085
Onkyo PR-SC5507 AV pre/pro. Για την πεθερά!

Α κάτι δεν πάει καλά! Όποιος τον αγοράζει εξαφανίζεται! Θα πάρω και στην πεθερά μου έναν που λένε..
Μάλλον ο κατασκευαστής προμηθεύει την Ευρωπαϊκή αγορά με περιορισμένο αριθμό συσκευών, ίσως για να καλύψει καλύτερα την Αμερικάνικη.

Πάντως, αν τα πεθερικά δεν έχουν γράψει ακόμα εκείνο το 5άρι στη Βαρυμπόμπη, θα ήταν μια πρώτης τάξεως κίνηση η αγορά του.:126:

Όσο για μας, δεν βαριέσαι, θα μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε το επόμενο μοντέλο. Άλλωστε, και τώρα να το παίρναμε, πού θα το βάζαμε; Σε 2άρι δεν ταιριάζει, ούτε χωράει. Σκεφτείτε: 9-κάναλος τελικός ή 9 μονομπλόκς, 9 ηχεία συν δύο sub! Ούτε το 5άρι δεν τα χωράει. Μάλλον για μονοκατοικία με dedicated χώρο πρέπει να πάμε.

Προβλέπω - μετά το δώρο, βεβαίως - επαναδιαπραγμάτευση για το "προικώον".

Υ.Γ.:
Κάτι συμβαίνει και τα links με τις εικόνες δεν δουλεύουν. Ίσως το site της Onkyo να τα άλλαξε. Τα ξαναβάζω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ναμαι και εγω.9,1 πλεον.Καλυτερα μην ακουσετε 9,1 .Σε οποιαδηποτε μορφη, απλα δεν υπαρχει επιστροφη.-

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

O ενισχυτης αξιζει καθε σεντ που ζητα, θεωρω πως κανενα ακριβοτερο προιον δεν μπορει να εχει πολαπλασια αποδοση(αν και μπορει να ξεπερνα σε επιδοσεις πολυ ακριβοτερα του) .Μου αρεσε το μικροτερο - ελαφρυτερο remote control του.Δεν μου αρεσε που δεν εχεις αμεση προσβαση στην ενταση ανα ηχειο.
Κατα τα αλλα η τεχνολογια εκανε παλι το θαυμα της.Ζητω τα audyssey dsx-dlplIIz.

Reaction score
0

Αργύρη τον παρέλαβες ?

Καλορίζικος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ευχαριστω, ναι τον εχω στην υπογα εδω και μια εβδομαδα , σε 9,1 πλεον.Αποτριχωση το μασινι ,φουλ σε ολα του.

Reaction score
29.546

Aποτρίχωση?
Εγω νόμιζα οτι έκανες κόντρα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλορίζικο το εργαλείο Παναγιώτη και Αργύρη!
Ευτυχώς δεν ασχολούμαι με HC γιατί θα έμπαινα σε σκέψεις..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

απο το 1986 αγοραζα προιοντα στερεοφωνικης φυσης.Και απο το 1997 πολυκαναλης.Κοιτα μην πεσεις και εσυ στην λουμπα γιατι δεν σε βλεπω να καθαριζεις ευκολα.οχι τιποτα αλλο το 1991 χλευαζα τον δασκαλο μου (αυστραλο) που ειχε χομ σινεμα σπιτι του.

Reaction score
3.085
Αφίχθη σώος και αβλαβής!

Καλορίζικο το εργαλείο Παναγιώτη και Αργύρη!
Ευτυχώς δεν ασχολούμαι με HC γιατί θα έμπαινα σε σκέψεις..
Ευχαριστώ κι εγώ, Κώστα

Στις 16.30 σήμερα χτύπησε το κουδούνι και η φωνή στο θυροτηλέφωνο είπε:
"Από UPS μια παραλαβή, παρακαλώ"

Μόλις είχαμε γυρίσει από το νοσοκομείο με το γιο μου, που είχαμε πάει για να κόψει τα ράμματα της πρόσφατης επέμβασης.

Το εργαλείο είναι εντάξει, σωστά πακεταρισμένο, όπως ταιριάζει σε προϊόν αυτής της κατηγορίας. Στα 14 κιλά, όπως γράφει το manual. Πάντως για AV Pre/Pro, τα 14 kg πολλά μου φαίνονται. Θα μπορούσε νάναι και λιγότερα. Θα μου πείτε το αντίστοιχο θηρίο της Denon είναι 27.5 kg.

Δεν ξέρω, ίσως το γεγονός ότι έπρεπε να ενσωματώσει τόσες εισόδους-εξόδους, συν τα μπροστινά κοντρόλ που είναι αναγκαία για τον χειρισμό, όλα αυτά πρέπει να μπουν σε ένα αντίστοιχο σασσί, το οποίο πρέπει ταυτόχρονα να φέρει και τις ανάλογες πλακέτες, συν μετασχηματιστές, συν καλωδιώσεις....Μάλλον έτσι δικαιολογούνται τα 14 κιλά.

Για την εμφάνιση δεν θα σχολιάσω πολλά, αν και τον είχα ξαναδεί. Η φάτσα του δείχνει μοντέρνα γραμμή και ολίγον φουτουριστική. Θα μπορούσε ίσως να ήταν λίγο πιο στρογγυλεμένη και με λιγότερα - φανερά - μπλιμπλίκια. Αν και πιστεύω πως το κάτω καπάκι κρύβει επιμελώς όσα σε άλλους ίσως να φαίνονται άσχημα. Προσωπικά, εμένα μ' αρέσει (είναι και μαύρος και οι όποιες πιθανές ατέλειες κρύβονται καλύτερα). Αλλά, λέω πάλι, προσωπικά.

Τώρα μπήκα σε μια γενική αναδιάταξη του χώρου (άντε, φτου κι απ' την αρχή και πάλι). Μετά το πέρας των εργασιών θα επανέλθω.
-

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλοτρεχτος,

Reaction score
29.546

Παναγιώτη καλοάκουστος καλορύθμιστος , και καλοαπόλαυστος.

Reaction score
1

απο που αγοραστηκε και σε τι τιμουλα ? αν φυσικα δεν εχετε προβλημα....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis