- Reaction score
- 150
Ε καλά και να σου χρειάζεται μόνο στο 3D θα είναι που δεν το βλέπω και τόσο σύντομα όσο πιστεύουν πολλοί.
Όχι, Αργύρη, δεν είχα. Γιατί να έχω άλλωστε;1 στο ντενον δεν ειχες θεμα μετα απο αυτο που εκανες?
Δεν είναι σωστό αυτό. Από τις 50 περίπου συσκευές AV που έχω πάνω από τις μισές είχαν από τη μάννα τους γείωση (προενισχυτές, ολοκληρωμένοι ενισχυτές, τελικοί ενισχυτές, πηγές, κλπ.). Σε μερικές από τις άλλες που δεν είχαν, πρόσθεσα εγώ ο ίδιος γείωση, είτε αλλάζοντας την υποδοχή IEC από δίπολη σε τρίπολη (όπου και όταν αυτό ήταν εφικτό), είτε αλλάζοντας το καλώδιο με άλλο που είχε αγωγό γείωσης και γειώνοντας τη συσκευή με τρόπο παρόμοιο σαν αυτό που περιέγραψα πιο πάνω (βιδάκι στο σασί).2 ολοι οι ενισχυτες-πηγες δεν εχουν γειωση, τι να την κανουν?
Χμμ... ναι. Αυτό είναι σωστό μόνο σε περιπτώσεις που η γείωση της εγκατάστασης δεν είναι η πρέπουσα. Αυτό το θέμα έχει άλλωστε χιλιοσυζητηθεί. Η γείωση του μπλεντάζ των καλωδίων interconnects (ή του δεύτερου αγωγού, που έχουν τα hi-endάδικα interconnects) δεν είναι πάντα (και μόνο) ο σωστός τρόπος γείωσης. Πάνω απ' όλα, προϋπόθεση για μια σωστά γειωμένη συσκευή και γενικά ένα σύστημα είναι η ύπαρξη σωστής γείωσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Άλλωστε, να μην ξεχνάμε ότι πρωτίστως η γείωση μιας συσκευής προσφέρει ασφάλεια έναντι ηλεκτροπληξίας. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα.αφου γειωνονται με την γειωση του rca , οποτε γιατι μια δευτερη γειωση .Συνηθως κανει κακο, θυμαμαι πριν 10 χρονια ειχα αντιγραψει ενα προιον του ρας αντριους και ειχα τοποθετησει εξτρα γειωσεις ανα συσκευη .Το μονο που εκανε ηταν να δινει εξτρα θορυβο.
Αν εχεις θεμα βρογχογειωσης το ψαχνεις αλλου, αλλα ανα δεν εχεις γιατι να κανεις κατι τετοιο?
Yπαρχει πολυ καιρο. Απλα δεν εχω λογο να κανω την αναβαθμιση και δεν την εκανα.την εχεις περασει? γιατι πριν λιγες μερες δεν υπηρχε στο ευρωπαικο σαιτ.
Υποθέτω, Γιάννη, πως μόνο η Onkyo μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημά σου. Ή κάποιος που τον έχει ανοίξει ΚΑΙ ξεκοιλιάσει, ώστε να έχει μελετήσει την τοπολογία του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.Ποιός ξέρει να μου πει αν είναι fullly balanced σχεδίαση?
Η αλλιώς στα xlr παρέχει πλήρως balanced σήμα ?