Online Game...θα οργανωθούμε???

Reaction score
0
.....μολις βγηκα.
Πολυ hi φαση!!!!
Οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα!!!!
Αυριο παλι!!!!
Δηλωστε ωρα για να στησουμε το αυριανο!!!!!
byeeeeeeee!!!!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.389
Μου αρεσε πολυ πλακα .......φοβερο ......αυριο θα χυθει πολυ αιμα :mrgreen:

GTX

Reaction score
39
Μπράβο μας τελικά τα καταφέραμε!!!
Πολύ καλή φάση :D :D :D

Άντε αύριο περισσότεροι να γίνει χαμός!!! :wink:

Reaction score
62
Κ...φαρδοι!!! Άλλοι λιώνουν από το πρωί, μέχρι το βράδυ κι εσείς το ρίξατε στο παιχνίδι εεεε??? Δε σας ζηλεύω ρέ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

GTX

Reaction score
39
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Έτοιμος κι'εγώ το εγκατέστησα.
Να το τρέξεις πρώτα για να κατεβάσει τα updates! Αν απλά το έκανες install δεν είσαι έτοιμος και τα updates θέλουν την ώρα τους!

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Τάχω κάνει όλα έχω μπει και ψάχνω στους servers αλλά την έχει πέσει για ύπνο ο Μάριος και av-site server δε βλέπω πουθενά :lol: :lol: :lol:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
:lol: :lol: :lol: Έχω χάσει τη μπάλα ρε, ποιοι είναι οι δικοί μας, ποιοι είμαστε εμείς , ποιοι είναι οι αλλοινοί

:lol:

Edit: Πάω να ξαναμπώ τώρα και δεν παίζει. Μου λέει "Cannot get a file [updater.zip]" :? :?

Reaction score
5
Ρε μάγκες, πώς ξεχωρίζεις who is who? Για λίγο που μπήκα με κάτι γερμανούς, είδα κάποιους να έχουν κόκκινα και κάποιους άσπρα γράμματα πάνω από το κεφάλι τους. Αλλά μέχρι εκεί. Άσε που καμμιά φορά από μακριά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και βαράνε όλοι στον γάμο του καραγκιόζη. Α, και κανείς δεν θέλει να παίξει τον Medic, όλοι να σκοτώνουν θέλουν :D

GTX

Reaction score
39
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Edit: Πάω να ξαναμπώ τώρα και δεν παίζει. Μου λέει "Cannot get a file [updater.zip]" :? :?
Ναι αυτό το βγάζει που και που! Εγώ έκανα restart και έφτιαξε!

GTX

Reaction score
39
ak1s said:
Ρε μάγκες, πώς ξεχωρίζεις who is who? Για λίγο που μπήκα με κάτι γερμανούς, είδα κάποιους να έχουν κόκκινα και κάποιους άσπρα γράμματα πάνω από το κεφάλι τους. Αλλά μέχρι εκεί. Άσε που καμμιά φορά από μακριά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και βαράνε όλοι στον γάμο του καραγκιόζη. Α, και κανείς δεν θέλει να παίξει τον Medic, όλοι να σκοτώνουν θέλουν :D
Και ο Medic σκοτώνει βρέ :wink:
Ανάλογα με τον παίχτη που θα πάρεις σου ανοίγει και τα αντίστοιχα όπλα. Μπορείς να αγοράσεις και κάποια καλύτερα (τα λεφτά τα μαζεύεις όσο παίζεις). Για μακριά λοιπόν αγοράζεις ένα snipper όπλο και καθάρισες :wink:
Για το who is who να σου πω την αλήθεια δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα αλλά όσο έπαιξα είναι με τα παιδιά απο δω που δεν είμασταν και τόσο πολλοί για να μπερδευτούμε.

Γράψε και συ το login σου και σε περιμένουμε απόψε.
Άντε άντε θέλουμε κι άλλους :D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος