- Reaction score
- 5
Μα το θέμα μου δεν είναι τι γίνεται όταν είμαστε πολλοί...και με 2-3 άλλους ακόμα μπερδευόμουν. Εφ'όσον οι στολές δεν είναι διαφορετικές, ΠΩΣ ξεχωρίζετε τους ημέτερους από τους υμετέρους;
Οι δικοι σου βγαζουν με ασπρο το ονομα τους απο πανωGTXTC said:Άν δε κάνω λάθος οι δικοί σου δε βγάζουν τίποτα απο πάνω, μόνο οι "κακοί" έχουν γράμματα απο πάνω τους![]()
Οι στολές είναι διαφορετικές... Κίτρινες και πράσινες αντίστοιχα.ak1s said:Μα το θέμα μου δεν είναι τι γίνεται όταν είμαστε πολλοί...και με 2-3 άλλους ακόμα μπερδευόμουν. Εφ'όσον οι στολές δεν είναι διαφορετικές, ΠΩΣ ξεχωρίζετε τους ημέτερους από τους υμετέρους;
Καλά καλά....κοιτά να κρύβεσαι και σήμεραspylab said:To GTXTC τον σκοτωσα και μετα με επιασε μανια και αδειασα ολο τον γεμιστηρα
πανω στο αψυχο κορμι του![]()
![]()
Το επομενο βημα ειναι να τον τραυματισω βαρια και να τον αποτελειωσω με το γαλλικο κλειδι![]()
![]()
![]()
spylab said:Eγω κρυβομουν?? Εγω πηγαινα σαν το αγριο λιονταρι δεξια αριστερα ετοιμος να ορμηξω.....
Ναι ναι σωστά....(κάτσε να μπείς και θα σου δείξω το νέο μου αντίσκηνοak1s said:Δεν έπαιξα στο 'avsite' room, και ξέρω πώς ΟΛΑ τα παιζάκια εδώ ΔΕΝ campάρουν...έτσι δεν είναι; :twisted:![]()