opendbedit-απορίες

Reaction score
0
Χαιρετώ παιδιά,

Εάν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος επιλέξω directory και επιλέξω "receive files from dreambox" τότε έχω ολοκληρωμένο backup του dreambox σε περίπτωση που σβηστούν όλα εκτός από το image?

Εάν π.χ. το dreambox είναι "στεγνό" από image και το περάσω, τότε μέσω της εντολής του opendbedit "send files to dreambox" επιλέγω c:\ και του στέλνω τα πάντα? ΤΟν κάνω δηλαδή όπως πριν (buckets, satellites, language, θέσεις moter?)

Εάν θέλω να περάσω μόνο buckets, ή μόνο θέσεις δορυφόρων πιο αρχείο και σε ποιο direcoty πρέπει να τα βάλω?

Ευχαριστώ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Ετσι παίρνεις back up τα channel lists ανα δορυφόρο, provider, favorites. Δε παίρνεις back up του image, ούτε των settings που κάνεις στο tuner. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. (Χρησιμοποιώ το ίδιο πρόγραμμα για να περνάω έτοιμα settings-likra)
Όποτε αν χάσεις το image το ξαναπερνάς, κάνεις τις ρυθμίσεις σου σε tuner, moter, addons και μετά φορτώνεις τo back up απο dreambox edit. Αν θέλεις πιο ολοκληρωμένο back up των ρυθμίσεων σου χρησιμοποίησε το dcc (ftp πρόγραμμα).

Υ.Γ. Sorry, αναφέρομαι στο dreamboxedit. Δε ξέρω αν έχει διαφορές απο το openedit

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514