- Reaction score
- 78.558
Ναι, δες το A Million Ways to Die in the West! 
Το transcoding γίνεται στον υπολογιστή να υποθέσω; Και κατόπιν το αρχείο μεταφέρεται ασυμπίεστο στη συσκευή που θα το αναπαράγει; Και όλα αυτά χωρίς σπασίματα από το wi-fi?Η λυση βρεθηκε και λεγεται universal media server ,παιζει απο macair με wifi 1080p με εξωτερικους srt 10 λεπτα τωρα χωρις κανενα κολλημα.
Δοκιμαστηκε και σε pc ενσυρματα επισης με αριστα αποτελεσματα.
Μιλαω φυσικα για oppo 103d συνδεδεμενο ενσυρματα στο router.![]()
Ουτε ενα σπασιμο μεχρι στιγμης,εχω πραγματικα εντυπωσιαστει.Το transcoding γίνεται στον υπολογιστή να υποθέσω; Και κατόπιν το αρχείο μεταφέρεται ασυμπίεστο στη συσκευή που θα το αναπαράγει; Και όλα αυτά χωρίς σπασίματα από το wi-fi?
Η ταινια τελειωσε χωρις κανενα προβλημα .Με transcoding όλο και κάποια απώλεια θα υπάρχει.
Σε ήχο παίζει από ενισχυτή ή στην τηλεόραση?
Που και πάλι αν υπάρχει cinavia,θα είναι παντού.
Γραφω την κωδικοποίηση του ηχου των αρχείων που χρησιμοποιησα.Αφορά και όλα τα αρχεία που προέρχονται απ' αυτά, αν βέβαια δεν έχει αφαιρεθεί η προστασία.
Δεν ξέρω τι αρχεία χρησιμοποιείτε, μπορεί να είναι ο ήχος απο κάμερα στο σινεμά.![]()
Αφου ολοι απο τα ιδια μαγαζια ψωνιζουμε.Αφορά και όλα τα αρχεία που προέρχονται απ' αυτά, αν βέβαια δεν έχει αφαιρεθεί η προστασία.
Δεν ξέρω τι αρχεία χρησιμοποιείτε, μπορεί να είναι ο ήχος απο κάμερα στο σινεμά.![]()
Αρα το 26-36 GB ειναι το cinavia μιλαμε για μεγαλη προστασια!!!!Όχι, άλλοι κατεβάζουν και βλέπουν 4GB με DD/DTS κι άλλοι 30-40GB με HD.