optical to coaxial??

Reaction score
2
Γεια σε ολους..
Εχω ενα προβλημα σε σχεση με συνδεσμολογια ps3 και philips home cinema..
Το ps3 ειναι συνδεδεμενο με hdmi με την lcd αλλα θελω και ηχο 5.1 οποτε ειδα τις σχετικες θυρες.Το ps3 εχει optical out ενω αντιστοιχα η μονη θυρα σχετιζομενη με ηχο στο philips ειναι μια coaxial out.Υπαρχουν καλωδια στην αγορα ή θα χρειαστει ανταπτορας;; Και αν ναι θα υπαρχει απωλεια στην ποιοτητα ή ακομη και στην υποστηριξη ηχου 5.1;; Απο ηχο δεν ξερω πολλα οποτε ζηταω τα φωτα σας!!:116: plz help!!

Reaction score
0
Πρωτα απ'ολα για να συνδεσεις το PS3 με το ηχοσυστημα σου,πρεπει το philips να εχει coaxial in και οχι out...

Reaction score
0
Ξερω οτι υπαρχει σιγουρα ανταπτορας και μαλιστα ειχαν ποσταρει ενα τετοιο σε ενα thread αλλα δε μπορω να το βρω τωρα...
Δε ξερω αν υπαρχει καλωδιο για να κανει αυτη τη μετατροπη...

Reaction score
187
υπαρχουν ανταπτορες που μετατρεπουν το coaxial σε optical και το αναποδο.ειναι ενα μικρο κουτακι που θελει τροφοδοσια.κοστος καμια 50αρια ευρω.

Reaction score
0
Απάντηση: optical to coaxial??

Καλησπέρα σε όλους, το ξέρω ότι ξεθάβω topic!!!
Έχω παραγγείλει ένα Home Cinema Philips THS5550, το οποίο δεν έχει optical in αλλά μόνο SPDIF Coaxial. Παρήγγειλα και το παραπάνω converter γιατί το Media Player που χρησιμοποιώ έχει μόνο optical out και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της μετατροπής του σήματος να εμφανίζεται αυξημένο propagation delay με αποτέλεσμα να καθυστερεί η έξοδος του ήχου από τα ηχεία σε σχέση με το video ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Mpermplis