Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
of courseΓια αυτο πιστευω οτι η ΤΙ ειναι εγκληματιας.

of courseΓια αυτο πιστευω οτι η ΤΙ ειναι εγκληματιας.

Η μαγικη λεξη σε οσα εγραψε ο Χρηστος ειναι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑΘα ήθελα επίσης να τονίσω ακόμα μια φορά ότι όλα τα μέλη του avsite θα εξακολουθούμε να γράφουμε τις απόψεις μας ελεύθερα, σεβόμενοι όλες τις εταιρίες, με βάση ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στα συγκριτικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ή κάνουμε ένα συγκριτικό!!! Έτσι καταργούνται και οι "υποκειμενικές" απόψεις όταν τα συγκριτικά, οι δοκιμές και οι παρουσιάσεις είναι ΑΝΟΙΧΤΕΣ σε όλα τα μέλη!

Ε τότε να μην πάμε και σινεμά, γιατί και τα 25 καρέ που περνάνε, πάνε να κοροϊδέψουν τον εγκέφαλο ότι υπάρχει κινούμενη εικόνα. Όσο για την τηλεόραση, είναι καλύτερο να "προσθέτεις" πληροφορία και να το βαφτίζεις 100Hz, αφού το αρχικό σήμα δεν έχει πάνω από 50?Μιλαμε για μηχανηματα με ενα Panel και χρωματικο τροχο.Τραβα τις τριχες σου δηλαδη.Σαν να λεμε τηλεοραση 50Hz.Η απολυτη κοροιδια και ο απολυτος πονοκεφαλος.Οσο καλα και να φαινεται οτι δειχνουν,η ουσια ειναι οτι δεν μπορει να δειχνουν καλα.Μπορουν να ξεγελασουν,αλλα ως εκει.Ο εγκεφαλος ξεγελιεται πολυ ευκολα.Ομως αν δεν δουλευουν τρια panel και ανω(γιατι οχι,ενα σαν ιριδα) δεν κανεις τιποτα εκτος απο μια τρυπα στην τσεπη σου.
Καλύτερα να μην χρησιμοποιούμε ποδοσφαιρικές εκφράσεις και μάλιστα κόκκινες ενώ το θέμα μας είναι το μαύρο...Αντε γειά!
Η αμφισβήτηση στο 99.9999% των περιπτώσεων, προέρχεται από αυτούς που ούτε αντίστοιχο συγκριτικό έκαναν, ούτε καν είδαν και τους δύο τους προβολείς εν δράση, μαζί ή ξεχωριστά. Το εν λόγω συγκριτικό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση διότι ως γνωστόν όσα δεν φτάνει η αλεπού, νομίζει ότι της είναι άχρηστα. Εντόνως ενίσταμαι με την πάρτη σου Βαγγέλη, διότι τόσα χρόνια φούρναρης ακόμη δεν ξέρεις τι σου γίνεται σε επίπεδο ανθρωπίνων συμπεριφορών. Δείχνεις να έχεις ξεχάσει ότι μαζί με την τέχνη της εικόνας και των ρυθμίσεων, έπρεπε να σπουδάσεις ψυχολογία και ψυχιατρική, έτσι ώστε να εξηγείς ευκολότερα γιατί κάποιος ΔΕΝ είναι στην πραγματικότητα για ζουρλομανδύα. Έτσι δεν θα ήσουν σε θέση να κατηγορείς αδίκως αθώους μιας και ο Κύριος είπε μακάριοι οι πτωχοί, (να συμπληρώσω και οι ζηλιάρηδες). Και το τελευταίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και στο τέλος όπως δείχνουν τα πράγματα τον ζουρλομανδύα θα τον φορέσεις εσύ και μαζί με εσένα κι εμείς και όχι οι λίγοι αμφισβητούντες. So, μην πέρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά διότι απλά δεν είναι. Αν βγει κάποιος και μιλήσει ευθέως τότε το πράγμα αλλάζει. Μέχρι στιγμής όμως τα αυγά Τουρκίας έχουν μείνει στην Τουρκία και τα εντόπια στο ψυγείο μας, περιμένωντας με ανυπομονυσία την ομελέταΑν και οι δύο σας (Ιδρυτής και Γενικός με κεφαλαία) πιάνετε το ζήτημα στη σωστή του βάση, δεν νομίζω ότι αμφισβητήθηκε από κανένα μέλος μας η ορθότητα του συγκριτικού μας. Αφού.. .. .. ..

Που ξέρεις μπορεί τα λευκά να μου πηγαίνουν, έτσι όπως έχω πάρει και μερικά κιλά θα είμαι σαν τον Ντέμη, .. .. .. οχι τον Βανδή καλέ, τον Ρούσσο.. .. .. :mrgreen: :mrgreen:.. .. .. .. Και το τελευταίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και στο τέλος όπως δείχνουν τα πράγματα τον ζουρλομανδύα θα τον φορέσεις εσύ και μαζί με εσένα κι εμείς και όχι οι λίγοι αμφισβητούντες. So, μην πέρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά διότι απλά δεν είναι. Αν βγει κάποιος και μιλήσει ευθέως τότε το πράγμα αλλάζει. Μέχρι στιγμής όμως τα αυγά Τουρκίας έχουν μείνει στην Τουρκία και τα εντόπια στο ψυγείο μας, περιμένωντας με ανυπομονυσία την ομελέτα![]()
![]()
Υπάρχουν εξειδικευμένα Ελληνικά φόρα στο Internet για ψυχανάλυση... Να σας δώσω καμία διεύθυνση?Που ξέρεις μπορεί τα λευκά να μου πηγαίνουν, έτσι όπως έχω πάρει και μερικά κιλά θα είμαι σαν τον Ντέμη, .. .. .. οχι τον Βανδή καλέ, τον Ρούσσο.. .. .. :mrgreen: :mrgreen:.. .. .. .. Και το τελευταίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και στο τέλος όπως δείχνουν τα πράγματα τον ζουρλομανδύα θα τον φορέσεις εσύ και μαζί με εσένα κι εμείς και όχι οι λίγοι αμφισβητούντες. So, μην πέρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά διότι απλά δεν είναι. Αν βγει κάποιος και μιλήσει ευθέως τότε το πράγμα αλλάζει. Μέχρι στιγμής όμως τα αυγά Τουρκίας έχουν μείνει στην Τουρκία και τα εντόπια στο ψυγείο μας, περιμένωντας με ανυπομονυσία την ομελέτα![]()
![]()

.. .. .. ..Μιλαμε για μηχανηματα με ενα Panel και χρωματικο τροχο.Τραβα τις τριχες σου δηλαδη.Σαν να λεμε τηλεοραση 50Hz.Η απολυτη κοροιδια και ο απολυτος πονοκεφαλος.Οσο καλα και να φαινεται οτι δειχνουν,η ουσια ειναι οτι δεν μπορει να δειχνουν καλα.Μπορουν να ξεγελασουν,αλλα ως εκει.Ο εγκεφαλος ξεγελιεται πολυ ευκολα.Ομως αν δεν δουλευουν τρια panel και ανω(γιατι οχι,ενα σαν ιριδα) δεν κανεις τιποτα εκτος απο μια τρυπα στην τσεπη σου.Δεν δεχομαι να μπω στην λογικη, αυτα εχουμε ετσι πορευομαστε.Οπως πληρωναμε χοντρα λεφτα παλιοτερα για να παρουμε ποιοτητα (αυτο που μπορουσε να μας δωσει η καθε εποχη) το ιδιο πρεπει να κανουμε και τωρα.Χιλιες φορες καλυτερα να δωσω 10000 και 15000 ευρω,για ενα μηχανημα που δουλευει σωστα και τα αξιζει,παρα 4000 και 6000 για ενα ημιμετρο.Το σωστο και ακριβο μηχανημα θα με καλυψει πολυ μεγαλυτερο διαστημα (ασχετως αν βγαινουν καλυτερα εγω θα ειμαι ικανοποιημενος) και στο βαθος χρονου θα αποδειχθει καλυτερη επενδυση.Γιατι τα λεφτα δεν ειναι μαρουλοφυλλα και χρωματικοι τροχοι.
Να βρεις παρέα με φαρμακοποιό! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Και χαρούμενος προσκαλώ στο σπίτι 5 φίλους να δούμε ταινία... Και στα 20 λεπτά οι 2 από τους 5 φεύγουν ή αρχίζουν τα panadol... Τι κάνω;;;
Να βρεις παρέα με φαρμακοποιό! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Και χαρούμενος προσκαλώ στο σπίτι 5 φίλους να δούμε ταινία... Και στα 20 λεπτά οι 2 από τους 5 φεύγουν ή αρχίζουν τα panadol... Τι κάνω;;;

Αυτό που γίνεται για την μείωση του rainbow, είναι η αύξηση της ταχύτητας των χρωματκών τροχών.Μετά από τόσα χρόνια με το φαινόμενο αυτό τι κάνει η ΤΙ. Εντάξει οι lcd είχαν το pixelation αλλά όσο μεγαλώνουν τα panel τόσο εξαφανίζεται το φαινόμενο αυτό. Επίσης είχαν πρόβλημα με το μαύρο και κάνουν "ηρωικές" προσπάθειες... Η ΤΙ δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά...