Optoma hd25

Reaction score
2
Τον αγόρασα το Σάββατο είμαι πολυ ευχαριστημενος μέχρι τώρα με ενα μόνο παράπονο...η πάνω αριστερή γωνία ειναι λίγο στραβη και δεν μπορω να το διόρθωσω ούτε με το keystone. Ειναι ο πρώτος μου προβολεας και δεν ξέρω τι μπορω να κάνω. Η εικόνα που βγάζει πόσο τη δεξιά πλευρά ειναι μια χαρα οι γωνίες όμως από την αριστερή πλευρά ειναι λάθος και χαλάνε τη γενική εικόνα. Γιατι δεν μπορω να φέρω μια σωστά τετραγωνισμενη εικόνα?? μπορω να πάω το προβολέα και να μου το φτιάξουν εκεί που το πήρα ? έχουν αίθουσα ειδική για να βλέπουν οι πελάτες τους προβολείς.

Reaction score
1.565
Απάντηση: Optoma hd25

υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάνει καμία ψιλοπατάτα στο κεντράρισμα του προβολέα στο κάδρο ή το πανί να μην είναι απόλυτα παράλληλο?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.497
Είναι τραπέζιο η εικόνα; Μετρήστε το ύψος της στα δύο άκρα, αν δεν είναι ίδιο είναι τοποθετημένος στραβά ο προβολέας.

Reaction score
2

Ευχαριστω παιδιά το έφτιαξα όλα εντάξει . Απλά δεν εχει πολυ περιθώριο τοποθέτησης ο προβολεας πρέπεινα βλέπει με συγκεκριμένο τροπο το πανί η το τοίχο ο φακος και δεν το ειχα καταλάβει

Reaction score
403

Μήπως έτυχε να δεις και τον benq w1070 να μας μεταφερεις συγκριτικες εντυπώσεις;

Reaction score
2

Είχανε και το benq εκεί που αγόρασα το optoma αλλά όχι δεν το είδα να σου πω την αλήθεια γιατι ήθελα το optoma από την αρχή. Ο άνθρωπος στο κατάστημα επέμενε ότι ο optoma ειναι καλύτερος σε ολα. Δεν ξέρω προσωπικά ποιος ειναι καλύτερος, αυτό που μπορω να σου πω ειναι πως είμαι υπέρ ευχαριστημένος με τον optoma. Είχα πολλά blu ray ευτυχώς πριν αγοράσω το προβολέα και έχω ζαλίστει κυριολεκτικά από τις που έχω δει αυτή την εβδομάδα πο πήρα το προβολέα. Δεν κάνει θόρυβο ο προβολεας καθόλου...με το dynamic black ενεργοποιημένο κάνει ελαφριά τη παρουσία ένας ανεμιστήρας. Είδα το I robot Και zombie land και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τέτοια εικονα με 880 ευρω δεν υπάρχει πουθενά. Τα χρωματα ειναι το κάτι άλλο άλλο. Από τις 11 ταινίες που είδα μόνο στις δυο είδα 2 σκηνές με RBE. Εχει λίγο καλύτερο φακο από το benq αυτή ειναι και η μικρή διάφορα στη τιμή τους. Επίσης ήθελα να πω πως εδώ στα φόρουμ κάποιος είπε πως ο optoma ΔΕΝ εχει color management system. Αυτό δεν ειναι αλήθεια. Εχει και ο Ηd33 δεν είχε...
Τι άλλο να πω..judder δεν είδα επίσης η διαρροή φωτός και ο θόρυβος ειναι σε πολυ πιο χαμηλά επίπεδα από το hd -20. Το dynamic black βελτιώνει αρκετά τα μαύρα και μόνο σε μια σκηνή στο dark knight το πήρα είδηση ότι λειτουργεί... Με λίγα λόγια δεν έχω παράπονα ειναι καταπληκτικό προβολακι. Πολυ απλά με 880 ευρω έχεις εικονα εκπληκτική αν και 3d δεν έχω δει ακόμα.
Τα πράγματα στο home cinema αλλάζουν κυριολεκτικά στο θέμα απόδοση τιμή.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Επίσης ήθελα να πω πως εδώ στα φόρουμ κάποιος είπε πως ο optoma ΔΕΝ εχει color management system. Αυτό δεν ειναι αλήθεια. Εχει και ο Ηd33 δεν είχε...
Σωστό...

Διάβασε εδώ,να χαρείς περισσότερο με την αγορά σου:wink:

Υ.Γ Προσοχή όμως μην ξεπεραστούν οι '47' σελίδες και αρχίσουν τα προβλήματα:tongue:

Reaction score
2

Tο έχω διαβάσει μου φίλε το review αυτό πριν τον αγοράσω σε ευχαριστω πολυ.
Σου έστειλα ενα μήνυμα μπάς και βγάλω άκρη στο να καλιμπραρω το προβολέα ...έχω κάνει τις βασικές ρυθμίσεις χωρίς να Πειραξω το cms menu.

Reaction score
15.548

ετοιμο το review optoma hd 25

καλα το μυριστηκα...:biggrin:

Μπραβο Μανωλιο.....
....πολυ καλη κινηση η κατηγορια αυτη για τους κατοχους προβολεων αυτης της τιμης ....
θα δουν σιγουρα βελτιωσεις ......
Απλα πρεπει να διευκρινισεις αν το Brightness που αναφερεις ως 0 ειναι το 16 digital και το Contrast (-9) σε πιο digital ηταν.
τοτε θα ειναι πολυ πιο κοντα σε ολα.

τι gamma βγαζουν οι ρυθμισεις...?

και πουσε εχεις benq 1070 κ.λ.π.

Είναι η πρώτη φορά που σας δίνουμε settings για προβολέα.
Οι ρυθμίσεις αυτές έγιναν μετρώντας απευθείας τον προβολέα και όχι μέσω κάποιας οθόνης, με patterns προερχόμενα από γεννήτρια σήματος.
Ίσως σας βοηθήσουν στο δικό σας set up αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι και οι ιδανικές. ρυθμίσεις για τον χώρο σας οι οποίες μπορούν να γίνουν μόνο μετρώντας και διορθώνοντας όλη την οπτική αλυσίδα.
Καλές Θεάσεις

Display Mode : User
Brightness : 0
Contrast :-9
Sharpness : 1
Color
Tint
Advanced :
Noise Reduction : 0
Gamma : Standard
BrilliantColor : 7 – 10
Dynamic Black: Off
Color Temp : Warm
Color Settings Hue / Saturation / Gain
Red : 0 / -1 / 18
Green : 3 / -4 / 10
Blue : 8 / 8/ -10
White : 5 / 0 / -8
Cyan : -20 / -7 / 5
Magenta : 23 / 31 / 14
Yellow : -8 / -6 / 17

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Ο τελευταίος είναι φάρος! Υπερβολικά πολλά και πιθανότατα αχρείαστα lumens.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.248
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota