Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Exact Audio Copy, ένα σοφτγουέρι είναι.
Αυτο ξαναπες το.... Χωρις να θελω να ανοιξω debate πικαπ-CD.... Κανενα ψηφιακο μεσο αποθηκευσης δεν με εχει πεισει μεχρι στιγμης οτι θα κρατησει τουλαχιστον για 60-70 χρονια που ζουν οι περισσοτεροι ανθρωποι. Οι ιστοριες για CD's (original & αντιγραμμενα) που "πηδανε" ειναι παρα πολλες. Οπως και για κακοδιατηρημενα βινυλια. Επειδη ομως εγω στους δισκους μου φερoμαι με... το γαντιmixalis kanakakis said:γενικως δεν ασχολουμαι με αντιγραφες γιατι και καλυτερες ηχητικα να ειναι και με πολυ καλα δισκακια αντιγραμενα, ποσο θα αντεξουν στο χρονο....?????????
και δεν εχω ορεξη σε λιγα χρονια οταν θα παω να ακουσω ενα δισκο να μην παιζει........ 8)
Εχω μερικα CD δεκαετιας. Ολοι οι δισκοι & τα CD μου παιζουν αψογα. Το ιδιο ισχυει και για τις περισσοτερες κασσετες μου...Νίκος Τσαρουχάς said:Αλήθεια δεν έχετε κανένα CD που είναι πάνω από 20 ετών? :shock: :shock: :shock:
Δεν είμαι κατά των "αντιγράφων ασφαλείας",όμως προσωπικά εγώ όταν οι επίδοξoi δημοσioγράφοι του ειδικού τύπου σε κάποιο συγκριτικό που έκαναν με άγραφα δισκάκια,αλλά και με αντιγραφικά μηχανήματα cdrs,έδιναν 10/10 απο το πρωτόπυπο στο αντίγραφο,έ δεν μου καθόταν καθόλου καλά.g.kar said:Με την ίδια λογική που τα ψηφιακά transports είναι όλα ίδα, αφού όλα διαβάζουν τα 0 και 1 με τον ίδιο τρόπο.
Εννοείται ότι εγώ δεν ασπάζομαι αυτή τη λογική.
Παρακαλώ συνεχίστε.
Τι transport ρε Γιώργη. Εδώ ψηφιακά καλώδια έχουν διαφορές... (ω, ρε μάνα 'μ τι είπαΓιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Που να σας γράψω και για transport διαφορές......και εκεί με 010101......στέλνουν την πληροφορία.
![]()
![]()
![]()
Νίκος Τσαρουχάς said:Τι transport ρε Γιώργη. Εδώ ψηφιακά καλώδια έχουν διαφορές... (ω, ρε μάνα 'μ τι είπαΓιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Που να σας γράψω και για transport διαφορές......και εκεί με 010101......στέλνουν την πληροφορία.
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Θα είχε ενδιαφέρον να γινόταν τυφλό τεστ, όπου θα άκουγε πολυάριθμο κοινό δισκάκια πρωτότυπα και αντίγραφα να αναπαράγωνται από cd-player επιπέδου mark levinson π.χ. και να ακούγονται από ηχεία όχι ... pc αλλά επιπέδου Grand Utopia ....Χρήστος Νικήτας said:Συνήθως, στο δικό μου σύστημα φεριποίν εάν η αντιγραφή έχει γίνει από επιτραπέζιο recorder δεν καταλαβαίνω διαφορά.
Σε ακριβά και πολύ αναλυτικά συστήματα οι διαφορές είναι πιο έντονες.
Από αντιγραφή από pc ανάμεικτα συναισθήματα. Μερικές φορές αισθητή διαφορά υπέρ του πρωτότυπου και άλλες φορές δεν αντιλαμβάνομαι διαφορές.
Εν κατακλείδι, βάση της δικής μου και μόνο εμπειρίας στο 95% των περιπτώσεων το πρωτότυπο είναι καλύτερο εάν όχι ίσο με το αντίγραφο ασφαλείας. (με κάθε επιφύλαξη εννοείται αναλόγως
συστήματος - από ένα ηχείο pc που να την ακούσεις την διαφορά έτσι κι αλλιώς..)
Τι τα πιάσατε στο στόμα σας αυτά ρε παιδιά..... :roll: :twisted:Νίκος Τσαρουχάς said:Τι transport ρε Γιώργη. Εδώ ψηφιακά καλώδια έχουν διαφορές... (ω, ρε μάνα 'μ τι είπαΓιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Που να σας γράψω και για transport διαφορές......και εκεί με 010101......στέλνουν την πληροφορία.
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Κάνε πλάκα, να νομίζεις ότι κάνω πλάκα...preve said:Τι τα πιάσατε στο στόμα σας αυτά ρε παιδιά..... :roll: :twisted:Πάει...καταστράφηκε το thread... :mrgreen: