Orizon: Έφτασε ο τέταρτος παίχτης στην κινητή τηλεφωνία της Ελλάδας

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.537
Το βασικότερο δεν λένε. Πάνω σε ποιο δίκτυο;

Reaction score
351

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.962
Μπούρδες... για να παίξεις στο τρομερό δίκτυο της Vodafone :D
Εν τω μεταξύ, ούτε καν διαφοροποίηση στις τιμές...
ακόμα και το μικρότερο Neo της Cosmote πιο συμφέρον είναι.

Τι σου κάνει ο θεμιτός ανταγωνισμός :D

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.285
Ρε σεις, αυτά είναι κοντά σε τιμές Κύπρου - που δεν θα πει κάποιος ότι έχουμε φθηνά πακέτα...

Αυτό το €30 όλα unlimited είναι ακριβό, όπως και να το δεις, σε όποιο δίκτυο κι αν "πατάει" η Orizon.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.590
Αυτό το €30 όλα unlimited είναι ακριβό, όπως και να το δεις
Μόνο unlimited δεν είναι τα data.

Όταν εντός του τιμολογιακού κύκλου η κατανάλωση δεδομένων υπερβεί τα 150GB

για χρήση εντός Ελλάδος, εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η ταχύτητα Mobile Internet μειώνεται,

με μέγιστη έως 512Κbps. 😮
:headbang:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.130
μη βρίζεται καλέ τη VDF, με 8 ευρώ το μήνα έχω όσο ίντερνετ θέλω και κλήσεις :biggrin:

Reaction score
2.226
τι άλλο περιμένατε;
παίρνουν χοντρική (πόσο κάτω να είναι; αμφιβάλλω) από τη vodafon και πουλάνε λιανική, πρέπει να βγάλουν και τα έξοδα προσωπικού, διαφήμισης κλπ
το βλέπω πιο πολύ, για να έχουν να λένε κάποια έκπτωση σε συνδυασμό με ρεύμα και μέχρι εκεί

Reaction score
351
Κανονικά θα αγοράζει το excess capacity από την vdf το οποίο έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιουνταν. Το εντυπωσιακό είναι ότι η vdf έχει excess capacity να δώσει.

• Haha
Reactions: TGD

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.130
μη βρίζεται καλέ τη VDF, με 8 ευρώ το μήνα έχω όσο ίντερνετ θέλω και κλήσεις :biggrin:
Μολις μου αναβάθμισε η καλή μου VDF το συμβόλαιο, 3€ πάγιο το μήνα και απεριόριστα όλα τα υπόλοιπα.
Και ότι έβριζα το rouvy που μου αύξησε τη συνδρομή... :biggrin:

Reaction score
3.435
Με τα 3€ που θα δίνεις θα παρακολουθούν κάθε πότε τρως μπάμιες. Τελικά κερδίζουν από εσένα περισσότερο στέλνοντας τα στοιχεία στον πελάτη τους :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.130
Τα συμβόλαια αυτά είναι για λίγους και καλούς, κάτι σαν εταιρικό αλλά με πολύ περισσότερα προνόμια.
Μας προσέχει η VDF γιατί εμείς οι λίγοι και καλοί έχουμε το κινητό για σοβαρές και άκρως απαραίτητες δλειές, δεν το έχουμε για να μπαίνουμε στο fb και insta, που παρεμπιπτόντως δεν έχω κάν!! ;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.590
Τι άλλες μαλακίες θα ακούσουμε...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.766
3 ευρώ κινητό και 44 ευρώ ρεύμα.... Και ξαδέρφη που έχει πάρει το μισό χωριό... Να δείτε θα ζει κάπου στην κεντρική Ασία

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.591
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger