Ortofon 2m.. pnp

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
στο δρομο για την Γιαπωνία..μπορεις να περασεις και απο Γερμανια..
........στον δρομο προς την Ιαπωνια περνας απο πολλους αλλους τοπους.Στην "επιστροφη" απο την Ιαπωνια δεν εχει και πολλους να "σταματησεις"....... ;)

Reaction score
782
Καλημέρα παιδιά,

έχω ένα Technics SL-1200 MK2 και κεφαλή Ortofon 2M Black PNP. Θα χρειαστώ αντίβαρο στον βραχίονα; Αν ναί, μπορείτε να παραθέσετε link για αγορά;

Επίσης, τί ρυθμίσεις θα χρειαστώ σε γραμμάρια (antiskating κα) εκτός απο αλφάδιασμα πλατώ και ευθυγράμμιση/οριζοντίωση βραχίονα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
........στον δρομο προς την Ιαπωνια περνας απο πολλους αλλους τοπους.Στην "επιστροφη" απο την Ιαπωνια δεν εχει και πολλους να "σταματησεις"....... ;)
... ε ναι δεν εχει επιστροφη...μαρκοβουτι...και πας απεναντι (στη Γκραντο)..εμπρος στο δρομο που χαραξε ο MrSpock! :D

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
Καλημέρα παιδιά,

έχω ένα Technics SL-1200 MK2 και κεφαλή Ortofon 2M Black PNP. Θα χρειαστώ αντίβαρο στον βραχίονα; Αν ναί, μπορείτε να παραθέσετε link για αγορά;

Επίσης, τί ρυθμίσεις θα χρειαστώ σε γραμμάρια (antiskating κα) εκτός απο αλφάδιασμα πλατώ και ευθυγράμμιση/οριζοντίωση βραχίονα;
- από το Α . . . έως το Ω , απλά αν και επιστημονικά και κατανοητά :

http://www.avsite.gr/forum/threads/Ρυθμίστε-το-πικάπ-σας.115003/

. . . είναι και ευχαρίστηση να το διαβάζεις

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
... ε ναι δεν εχει επιστροφη...μαρκοβουτι...και πας απεναντι (στη Γκραντο)..εμπρος στο δρομο που χαραξε ο MrSpock! :D
- νομίζω πως ο PURETONE εννοεί πως η μοναδικότητα του Ιαπωνέζικου ήχου , τον καθιστά μονόδρομο ( εάν τον ασπαστείς ) . . . η grado δεν είναι θα έλεγα πως ταιριάζει στα στάνταρντ του εν λόγω ήχου , όπως οι dyna , ας πούμε

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
- νομίζω πως ο PURETONE εννοεί πως η μοναδικότητα του Ιαπωνέζικου ήχου , τον καθιστά μονόδρομο ( εάν τον ασπαστείς ) . . . η grado δεν είναι θα έλεγα πως ταιριάζει στα στάνταρντ του εν λόγω ήχου , όπως οι dyna , ας πούμε
Ω! Γιες! αυτο λεω, δεν γυρνας πισω... δεν κανουν διακοπες στην Ιαπωνια.. ακριβεια λοιπον, ετσι, μετα πιθανοτατα (να) θες κατι ...κατι διαφορετικο... some new kind of kicks ...που λεμε..
..λοιπον, την 2m red την ειχα αγορασει οταν πηρα το τελευταιο μου πικαπ, επειδη ειχε μετακομισει ο Exclusive Audio.. διοτι στοχευα Ναγκαοκα :)
Και εμεινε 2-3 χρονια πανω .. στο σεταπ μου ηταν μια τιμια κεφαλη.. με γιαπονεζο ειδα το φως το αληθινο.. επομενη σταση σε καμια 10ρια χρονια.. το Ολλανδικο βατραχι..(να εχω ακουσει και Led Zeppelin :lolsign:).
so far...so good..
πφφφφφφ.....που συζηταμε για overhang και hangover?!

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Οχι ακριβως ετσι.Εκτιμω και απο Αμερικη μερια και απο Ευρωπη καποιους.Απλα οπως βλεπω προσωπικα τα πραγματα τα πλειστα "αγια δισκοποτηρα" απο εκει ερχονται.Ασε που Ευρωπαιοι και Αμερικανοι επωνυμοι Ιαπωνεζικα αγοραζουν με καποιες παραλλαγες και το ονομα τους απανω.Να πω εδω οτι υπαρχουν και Ιαπωνες που αγοραζουν απο Ιαπωνες με το ονομα τους απανω......
[DOUBLEPOST=1483612238][/DOUBLEPOST]
Ω! Γιες! αυτο λεω, δεν γυρνας πισω... δεν κανουν διακοπες στην Ιαπωνια.. ακριβεια λοιπον, ετσι, μετα πιθανοτατα (να) θες κατι ...κατι διαφορετικο... some new kind of kicks ...που λεμε..
..λοιπον, την 2m red την ειχα αγορασει οταν πηρα το τελευταιο μου πικαπ, επειδη ειχε μετακομισει ο Exclusive Audio.. διοτι στοχευα Ναγκαοκα :)
Και εμεινε 2-3 χρονια πανω .. στο σεταπ μου ηταν μια τιμια κεφαλη.. με γιαπονεζο ειδα το φως το αληθινο.. επομενη σταση σε καμια 10ρια χρονια.. το Ολλανδικο βατραχι..(να εχω ακουσει και Led Zeppelin :lolsign:).
so far...so good..
πφφφφφφ.....που συζηταμε για overhang και hangover?!
Σωστα/σοφα τα λες.Προσωπικα εχω και απο Ιαπωνια και Ελβετια και Ολλανδια (περισοτερα γι αυτην συντομα :) ) .
Παλι προσωπικα (σας τα επρηξα ε? ) επειδη οι επιλογες ειναι αμετρητες,εχω κανει μια λιστα απο χαμηλες εως πολυ ψηλες τιμες με κεφαλες οροσημο στις τιμες τους και ακολουθω αυτο τον δρομο εδω και χρονια παρακολουθωντας και την εξελιξη τους.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.416
Συμφονω Puretone, θα ειμουν κολημενος αν υποστηριζα κατι τετοιο..
υλοποιησεις τοσο σε ενισχητικα οσο και σε ηχεια και πηγες..υπαρχουν τα κλασικα και τα αιρετικα παντου.
Υποστηριζω (ή ετσι νομιζω) καθαρες πηγες, και ελαφρα-μουσικα ενισχυτικα σε ενα ηχειο...που αυτοπροσδιοριζεται μονο του.. (ετσι υπεκφευγω τον χαρακτηρισμο..χουχουχου..)
:)

Reaction score
715
Καλημέρα παιδιά,

Χαιρετε!
Θα χρειαστείς. Μπορείς να βρεις εύκολα από εδώ:
http://www.3345rpm.gr/προϊόν/auxiliary-sub-weight-for-technics-mk2-sub-weight-sh1200ws/
Η επιλογή σου αυτή για την συγκεκριμένη βελόνα πως προέκυψε; Θα ήθελα να μας πεις αν σου είναι εύκολο και 2 λόγια για το ακουστικό αποτέλεσμα που έχεις από αυτήν.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm