- Reaction score
- 107.668
Τα ονόματα των skaloumbakas και ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. ήρθαν αμέσως στο μυαλό μου...Παρότι η παραπάνω αλληλουχία εικόνων με συνεκλόνισε, μόλις κατάφερα (μετά από πολύ κόπο) να ανακτήσω την αυτοκυριαρχία μου, το μόνο πράγμα που τριγυρνούσε στο μυαλό μου ήταν το ποιος ή ποιες θα μπορούσαν να σταθούν (ή να στηθούν) δίπλα στις παραπάνω πρωταθλήτριες της "χαριτωμενιάς", και, γιατί όχι, ίσως και να τις ξεπεράσουν σε "τσαχπινιά"...
επρόκειτο
(από εδώ: The J-Files: H Αληθινή Ιστορία Του Ιησού)...
για τη μεγαλύτερη @δερφάρ@ που πέρασε ποτέ από την Παλαιστίνη..."
![]()
Μάλιστα, επειδή:
1. είμαι καλό παιδί
2. πιστεύω στη Δημοκρατία
νομίζω ότι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να βοηθήσουμε τον/την φίλο/φίλη μας pleo-scheherazade-spitfire στην επιλογή του καινούργιου του/της nickname, θέτοντας το ζήτημα σε δημόσια διαβούλευση!
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα, πρέπει να τονίσω ότι σαν Πραγματικός Δημοκράτης που είμαι, σας ΠΡΟΤΡΕΠΩ να προτείνετε και δικής σας έμπνευσης nicknames, αρκεί να γράψετε και δυο κουβέντες για να δικαιολογήσετε την επιλογή σας, όπως άλλωστε έκανα κι εγώ εδώ.
Για άλλη μια φορά, σας παρακαλώ να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία της ψηφοφορίας/κατάθεσης προτάσεων με τη ΔΕΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚWΛΟΧ@ΝΕΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Πήγα για λίγο στο athens prideμε σημαία του ΠΑΣΟΚ στο χέρι.
Τους ζήτησα να σεβαστούν τη διαφορετικότητα μου..... Αναγκαστικά με άφησαν.....
Σκαλούμπακα, ένα πράγμα έχω να σου πω:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
Ενώ ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι όλη αυτή η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ, τα ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ, η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ μηχανημάτων και μαντζουνιών (όπως μια φιλήδονη γυναίκα επιδεικνύει τα κοσμήματα και τις τουαλέτες της), οι ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΕ (ΧΟΥΝΤΟ)ΣΤΟΛΕΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ και ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, η απόλυτη ταύτιση με το @ΔΕΛΦ@ΤΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΡΟΜΠΙΤΩΝ (Εκκλησία και Ιερά Σύνοδος) και η ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ", δε μπορούσαν παρά να είναι εκφάνσεις ενός ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, ομολογώ ότι δε σε είχα για τόσο ΑΝΤΡΑ (φυσικά με κεφαλαία) ώστε να το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου και μετά σε όλους εμάς!
Παραδέχομαι λοιπόν το σφάλμα μου, και ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για όλες τις φορές που τόλμησα να σε ειρωνευτώ.
ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Είσαι ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και από εδώ και στο εξής θα σου αποδίδω το σεβασμό που σου αξίζει.
Ναι Μανο αγορι μου. Γι αυτο γουσταρω Φαήλο!!!!!
![]()